Al aktivitet

This stream auto-updates   

 1. Earlier
 2. Ikke længere, nej. Kan man stadig bruge SEB-metoden? Vh, Lars.
 3. Sandt nok at sådan står der længere inde, men når der nu står "Naturligvis får du alle fordelene med BroPass" så¨burde prisen jo være 820SEK sammenlagt, altså BroPass pris og ikke fuld kontantpris. Ellers er det falsk markedsføring og præcis derfor har jeg anmeldt dem! Jeg henholder mig bare til hvad de selv skriver.
 4. Bropass Pendlare: "Priserna gäller personbilar upp till 6 meter vid användande av ØresundBizz®".
 5. Kørte frem og tilbage til S. i en 7m. varebil med min bizz og regnede med at det vill gå under BroPass som altid.. Men nej, selvom det står klart og tydeligt på prissiden at BroPass Pendlar kunder "naturligtvis" har alle fordele af BroPass, så har de grådige svin på broen taget fuld kontantpris begge veje dvs. 1040SEK pr passage, altså 2080SEK tur-retur.. Jeg ringede selvfølgelig til dem og sagde at der måtte være forekommet en fejl, hvortil den ubehjælpsomme kundeservice-medarbejder svarede: Nej nej, du har jo et Pendlar BroPass abonnement og derfor gælder BroPass priserne ikke når du kører over i en bil som er længere end 6m. Øøøh svarede jeg, det er jo ikke hvad der står på prissiden. Der står (se billedet herunder) Så efter at have været kunde i 10år (hvilket de skider højt og flot på) har jeg i dag anmeldt dem til Konsumentverket for falsk markedføring, lad os håbe at de får en lærestreg for deres helt hen i vejret prispolitik.
 6. Tak for det, Jeg prøver at kontakte ham
 7. Som du kan se af manglen på svar er det temmligt svært at finde en ordentlig VVS-mand i Malmø. Jeg var selv igennem seks forsøg før jeg fandt en der faktisk dukkede op og lavede opgaven. Prøv evt. på hinnardu... https://hinnerdu.se/sv-se/
 8. Meebox er overtaget af Eurouno og i forbindelse med flytningen, syntes de åbenbart at de ville smadre halvdelen af mine sites.

   

  1. Show previous comments  %s flere
  2. Gio

   Gio

   Kommer Tapatalk op at køre igen, @Admin?

  3. Gio

   Gio

   *bump*

  4. HillSurfer

   HillSurfer

   Søgningen fungerer heller ikke korrekt :-)

 9. Hej er der nogen som har erfaring / kendskab til et VVS firma i Malmö, Vintrie som kan anbefales. Jeg har nogle vandrør som skal omlægges i et bryggers. Med venlig hilsen Zoran
 10. Så er der vist kun ét at gøre hvis man vil "gøre det rigtigt" - skriv til Skatteverket, og spørge dem :)
 11. Jeg er offentligt ansat - men på selve selvangivelsen står der ikke noget om privat vs. offentlig: "Kryssa här om du har haft inkomst från utlandet.. Under 'övrigt' lämner du uppgift om typ av inkomst (tx. lön eller utdelning), från vilket land,inkomstens storlek,och betald utländsk skatt i SEK:"
 12. Jonas Kroon http://www.snickarekroon.se/ Har vi brugt adskillige gange - han leverer super fint håndværk til en OK pris.
 13. Kom nu flere for den da :-)
 14. Hej, er der nogen der kan anbefale en god tømrer til en opgave i Malmø. Jeg skal have sat nogle lydisoleringsplader op i min lejlighed mvh Kristoffer
 15. Bemærk lige at der er forskel mellem offentlig og privat ansat - det du linker til er for offentlig ansat...
 16. Så prøver vi at se om det kan blive til noget inden sommerferien for alvor melder sig :) http://doodle.com/poll/9kxmdp8rszpdfrwv
 17. Starten af August - 3 første uger
 18. Hvornår holder du ferie Klaus?
 19. Det lyder som en god ide :)
 20. Stemning for en omgang igen?
 21. Jo, det gør det: Beskatning i Sverige Hvis indkomsten beskattes i et andet nordisk land undtages indkomsten for beskatning i Sverige. Du skal dog give oplysning om indkomsten i din svenske selvangivelse under "övriga upplysningar". Både din indkomst og din betalte skat i Danmark. Beløbene skal angives i Sek. Du kan læse mere på Nordiske tax: https://www.nordisketax.net/main.asp?url=files/sve/dan/013.asp og i bilaget til selvangivelsen, side 7.
 22. Mærkeligt. Jeg har opdateret software, men det er stadig et problem. Linket der vises er ok og man kan højreklikke og åbne i ny fane, men bare klikke virker ikke.
 23. Det er grænsegænger reglerne de mener. Der er kun de samme. Sent from my iPhone using Tapatalk
 24. Hej Alle Er der nogle der kan hjælpe med nedestående problem , se billede hvad betyder de særlige grænsegænger regler, jeg kender kun til grænsegænger reglerne, er der nogle der kan hjælpe med at oversætte dette, jeg forstår ikke hvad jeg skal svare på her.
 25. Hej - vi er flyttet til Västra Hamnen i lejlighed og er nu på udkig efter en ny rengøringshjælp. Vi søger primært hjælp til Aftørring af støv i lejligheden Komplet rengøring af 2 badeværelser med hhv badekar og brusehjørne Vi står selv for støvsugning, vinduespudsning, mv efter behov. Lovbuine -> Er det noget for din kone? Eller er der andre som enten gør rent - eller kender nogen der kan anbefales?
 26. Samme her, i Chrome...
 1. Load more activity