The search index is currently processing. Activity stream results may not be complete.

Al aktivitet

This stream auto-updates   

 1. Last week
 2. Sandt nok at sådan står der længere inde, men når der nu står "Naturligvis får du alle fordelene med BroPass" så¨burde prisen jo være 820SEK sammenlagt, altså BroPass pris og ikke fuld kontantpris. Ellers er det falsk markedsføring og præcis derfor har jeg anmeldt dem! Jeg henholder mig bare til hvad de selv skriver.
 3. Bropass Pendlare: "Priserna gäller personbilar upp till 6 meter vid användande av ØresundBizz®".
 4. Earlier
 5. Kørte frem og tilbage til S. i en 7m. varebil med min bizz og regnede med at det vill gå under BroPass som altid.. Men nej, selvom det står klart og tydeligt på prissiden at BroPass Pendlar kunder "naturligtvis" har alle fordele af BroPass, så har de grådige svin på broen taget fuld kontantpris begge veje dvs. 1040SEK pr passage, altså 2080SEK tur-retur.. Jeg ringede selvfølgelig til dem og sagde at der måtte være forekommet en fejl, hvortil den ubehjælpsomme kundeservice-medarbejder svarede: Nej nej, du har jo et Pendlar BroPass abonnement og derfor gælder BroPass priserne ikke når du kører over i en bil som er længere end 6m. Øøøh svarede jeg, det er jo ikke hvad der står på prissiden. Der står (se billedet herunder) Så efter at have været kunde i 10år (hvilket de skider højt og flot på) har jeg i dag anmeldt dem til Konsumentverket for falsk markedføring, lad os håbe at de får en lærestreg for deres helt hen i vejret prispolitik.
 6. Tak for det, Jeg prøver at kontakte ham
 7. Som du kan se af manglen på svar er det temmligt svært at finde en ordentlig VVS-mand i Malmø. Jeg var selv igennem seks forsøg før jeg fandt en der faktisk dukkede op og lavede opgaven. Prøv evt. på hinnardu... https://hinnerdu.se/sv-se/
 8. Meebox er overtaget af Eurouno og i forbindelse med flytningen, syntes de åbenbart at de ville smadre halvdelen af mine sites.

   

  1. Gio

   Gio

   Det forklarer Tapatalk ikke kan forbinde.

  2. Gio

   Gio

   Kommer Tapatalk op at køre igen, @Admin?

  3. Gio

   Gio

   *bump*

 9. Hej er der nogen som har erfaring / kendskab til et VVS firma i Malmö, Vintrie som kan anbefales. Jeg har nogle vandrør som skal omlægges i et bryggers. Med venlig hilsen Zoran
 10. Så er der vist kun ét at gøre hvis man vil "gøre det rigtigt" - skriv til Skatteverket, og spørge dem :)
 11. Jeg er offentligt ansat - men på selve selvangivelsen står der ikke noget om privat vs. offentlig: "Kryssa här om du har haft inkomst från utlandet.. Under 'övrigt' lämner du uppgift om typ av inkomst (tx. lön eller utdelning), från vilket land,inkomstens storlek,och betald utländsk skatt i SEK:"
 12. Jonas Kroon http://www.snickarekroon.se/ Har vi brugt adskillige gange - han leverer super fint håndværk til en OK pris.
 13. Kom nu flere for den da :-)
 14. Hej, er der nogen der kan anbefale en god tømrer til en opgave i Malmø. Jeg skal have sat nogle lydisoleringsplader op i min lejlighed mvh Kristoffer
 15. Bemærk lige at der er forskel mellem offentlig og privat ansat - det du linker til er for offentlig ansat...
 16. Så prøver vi at se om det kan blive til noget inden sommerferien for alvor melder sig :) http://doodle.com/poll/9kxmdp8rszpdfrwv
 17. Starten af August - 3 første uger
 18. Hvornår holder du ferie Klaus?
 19. Det lyder som en god ide :)
 20. Stemning for en omgang igen?
 21. Jo, det gør det: Beskatning i Sverige Hvis indkomsten beskattes i et andet nordisk land undtages indkomsten for beskatning i Sverige. Du skal dog give oplysning om indkomsten i din svenske selvangivelse under "övriga upplysningar". Både din indkomst og din betalte skat i Danmark. Beløbene skal angives i Sek. Du kan læse mere på Nordiske tax: https://www.nordisketax.net/main.asp?url=files/sve/dan/013.asp og i bilaget til selvangivelsen, side 7.
 22. Mærkeligt. Jeg har opdateret software, men det er stadig et problem. Linket der vises er ok og man kan højreklikke og åbne i ny fane, men bare klikke virker ikke.
 23. Når jeg er på et emne (f.eks. 'skat'), og vil se ældre indlæg, så kan jeg ikke blade side, uanset om jeg trykker 'næste' eller et sidenummer. Siden refresher, men er fortsat på side 1. Jeg ved ikke om det er browser/addins betinget eller en fejl alle får? Jeg får fejlen i både firefox og edge.
 24. Jeg har lige fået min deklaration for 2016 - er det bare mig hvor Nordea Sverige har "glemt" at indberette? Der står ingen oplysninger fortrykt fra Nordea, og nu jeg ser efter på årsbeskeden fra Nordea kan jeg godt se at det faktisk ser ud til at de ikke har indberettet noget. Det virker da som en svipser?
 25. Skriv Jer på her i denne tråd hvis I vil være med - alle der har tilmeldt sig er velkomne. Dog kan det blive nødvendigt at lukke for flere tilmeldinger, hvis vi bliver flere end der kan være (praktisk gøgl ved flere end 12, ultimativt max= 20). Først til Mølle princippet gælder. Tid: Lørdag d. 28. Januar 2017 fra klokken 12 til ud på natten. Det er naturligvis tilladt kun at være der noget af tiden. Sted: Västra Hamnen nær Scaniabadet (PM til Bananas hvis du ikke har været med før og skal bruge adressen) Parkering: Det er muligt midlertidigt at læsse af foran indgangen. Derefter er den nærmeste p-plads Scaniabadets parkering, som styres af p-malmø. 70 kr. for et døgns parkering. Bekræftede deltagere: Bananas Sup3rior Dannemare Mads DABP Hillsurfer Mikael Victor Kommer måske: Mad: Forslag modtages i tråden. Praktiske detaljer: Strømstik: her er svensk standard, og ikke dansk! Danske 3-bens stik går ikke ind i kontakterne. Medbring PC/bærbar/skærm + nødvendige strømkabler + en stikdåse + mindst 1 netværkskabel (her også WLAN men...) Drikkevarer: Medbring selv eller sats på at købe i nærmeste kiosk (300m), Green(200m) eller ICA Maxi (800m, åbent 8-22) Spil: Forslag modtages gerne.
 1. Load more activity