Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. Paul

  UD Fraråder rejser til nabolande

  Svensson forstår vel nok, at skulle man blive syg i udlandet på en ferierejse, så vil det tage en krig at overbevise Försäkringskassan om at man er dækket. Derfor tager Svensson ikke på ferie i udlandet.
 3. bonne

  UD Fraråder rejser til nabolande

  Nej, der er bare total informationsforvirring: https://www.regeringen.se/uds-reseinformation/ud-avrader/a--andringar-av-avradan-fran-icke-nodvandiga-resor-till-alla-lander/
 4. jolin

  UD Fraråder rejser til nabolande

  Danmark er åbenbart ikke på listen mere? https://www.regeringen.se/uds-reseinformation/ud-avrader/
 5. Hvis der ellers er nogle tilbage på sitet (udover SPAM'ere): Skulle have touret lidt rundt i Europa i dag, men jeg fandt ud af, at Sverige fraråder rejser til nabolandene f.eks. Danmark (men ikke Portugal). Det giver i så fald problemer med div. forsikringer. Jeg har spurgt UD om det skyldes risiko omkring coronasmitte, og i så fald, hvorfor man frarådes at rejse til Danmark, men ikke til Portugal. Svaret var: "UD har resonerat som så att vi har lyft avrådan för länder inom EU som inte har särskilda restriktioner som förhindrar eller försvårar inresa för just svenskar och avrådan kvarstår för de länder som har denna typ av restriktioner då detta påverkar möjligheten att resa. Detta innebär att UD fortsatt avråder från icke nödvändiga resor till våra grannländer. Men det är viktigt att påminna om att det handlar om en avrådan från icke nödvändigt resande, och att lokala överenskommelser som finns, exempelvis för arbetspendling, fortfarande gäller. Jag förstår att det inte låter helt logiskt med det är utifrån de principerna som UD fattat sitt beslut. Avrådansbeslutet kommer att uppdateras och förändras kontinuerligt." Så UD tager åbenbart deres befolkning som gidsler i den politiske coronakamp. Vh, Lars.
 6. dreyeins

  Eye Hospital in Mumbai

  Best Eye Hospital in Mumbai offers highly skilled ophthalmology services. Get world Class Eye treatment in Mumbai with top eye specialist doctor for Lasik Surgery, laser eye surgery, and Glaucoma Surgery.
 7. Danska myndigheter kräver bevis för att släppa in kärlekspartners över gränsen - Sydsvenskan. Danmark er blevet et underligt sted at leve. Danskere skabte timelang coronakø på Øresund - Politiken. Gad vide hvad der gemmer sig oppe i ærmet hos politikerne? Det tager lang tid før coronaen bliver en forudsigelig størrelse.
 8. bonne

  Hesteopstaldning til lille hingst

  Hej. Der er Malmø rideklub. Jeg tror at det er sådan noget, de gør i blandt andet. Og så ligger de lige ved broen. Prøv og kontakt den og hør http://malmoridklubb.se/
 9. Hej, Er der nogen som kender til et sted, hvor man kan have en lille hingst stående i Malmø? Jeg har simpelthen prøvet så mange steder på Sjælland og det er stort set umuligt. Ville gerne have ham på fold, hvor han måske kunne gå sammen med en anden hest, ex.hest. Håber at der er nogen som kan hjælpe mig🙏 Venlig hilsen Camilla mail: nur92@sol.dk
 10. I min umådelige visdom og evne til at skue ind i fremtiden, 😋 skyder jeg helt vildt fra hoften og forudsiger fremtidge overskrifter i medierne (der relaterer til Covid-19, naturligvis): 🤪 Trump opfordrer til at flytte påsken frem til pinsen!
 11. gayatrisc

  New Member

  Hello Everyone Python Training
 12. Hvorfor gå i Tivoli når man kan blive rundtosset hjemme? Heldigvis er vejret godt, så nu står den på tur i skoven. 😎
 13. Politiker åkte till Spanien – mitt under coronakrisen - Kvällsposten
 14. Afterski med op til 499 gæster kører videre i Sverige - DR [ironi]Tjah, vi skal jo nødig ende med et "forbudssverige", hvor nogen bliver nødt til at være den store slemme bussemand.[/ironi] Jeg må tilstå, at jeg har fået en større forståelse for de lokale svenskeres antipati overfor myndighederne.
 15. Kinesiska experter dömer ut Italiens åtgärder - Sydsvenskan Så kan man jo tænke sit.
 16. Logisk. Spørgsmålet er om man vil betale i menneskeliv eller i penge. Helt enig.
 17. 13 syge i min søns 2. Klasse
 18. Hvad der er rigtigt og forkert finder vi ud af senere. Forstår dog ikke, hvorfor man ikke gør de simple ting. Forlanger afstand. Forlanger sæbe og spirit offentlige steder... Osv
 19. Virusexpert: Som en svår influensasäsong - SVT Citat (Johan Giesecke): "Det är en dålig åtgärd som ställer till så mycket annat i samhället. Det finns en miljon barn i Sverige som är mellan 0 och 10 år gamla. De behöver tillsyn, om man stänger skolorna så att en av deras föräldrar måste vara hemma så kommer det att få enorma effekter." Det får også en enorm effekt, hvis størstedelen af lærerne bliver syge, og børnene så alligevel skal passes af deres forældre. Gad vide om de svenske politikere har overvejet den situation?
 20. Helt apropos: Folkhälsomyndigheten: Undvik resor till och från storstäderna - Di
 21. Jeg synes Danmark gør det helt rigtige - lige til stregen og ikke længere. Og jeg er glad for vi bor langt ude på landet inde i skoven - for svenskerne får voldsomt travlt inden længe, især i (stor)byerne. Forestil dig, at du får behov for lægebehandling og ikke kan komme til. Hellere overreagere i det ekstreme end: Hæren ruller ind i Bergamo for at transportere ligene ud
 22. Svenskerne har det som Kemiske Ali under krigen i Irak. Har snakket med nogle og de slår det hen med, at det er som en influenza. MacDonald er fyldt så sent som i dag og folk står tæt i kø til bestilling. Ingen sæbe på toiletterne og naturligvis ingen sprit. Hvis ikke det kommer et udbrud i Sverige som i Italien, så er det Danmark og resten af verden, det har overreageret i det ekstreme. Vh, Lars.
 23. Flightradar24 - fascinerende. Københavns Lufthavn var vant til ét ankommende fly hver tredje minut.
 24. Okänt hur många svenskar som är strandsatta utomlands – UD har inga planer på evakuering - SVT Meget godt eksempel på forskellen i hvordan der reageres.
 25. Jeg har fulgt medierne intenst den sidste uge, og forskellen mellem hvordan der bliver reageret på krisen i Danmark og Sverige er virkelig slående. Der findes ikke et klart overblik over, hvad der foregår i Sverige lige nu, hvorimod alle danskere burde vide hvad som gælder.
 26. Paul

  SEK uhørt lav

  Det vil kun blive værre (bedre?) eftersom der søges ly i dollars og euro. Norske kroner har det endnu værre.
 1. Load more activity
×