Meddelelse

Collapse
No announcement yet.

Forskudsopgørelse 2012

Collapse
X
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • #31
  Oprindeligt indsendt af rlarsen Se meddelelser
  Ser din forskudsopgørelse rigtig ud - har du de rigtige beløb ??

  SKAT benytter ikke automatisk dine beløb fra i år - i 2012
  Så kom der svar fra SKAT.

  Den ekstra skat skyldes at AM bidraget nu er en del af skatte beregningen. Det betyder en markant forhøjet skat for alle. Mine fradrag er højere end sidste år og min indkomst en smule mindre.

  Comment


  • #32
   Nu sidder jeg så og prøver at opdatere. Er der nogen mulighed for at fjerne/ændre resntudgifter ved udenlandsk ejendom? Jeg ar et beløb stående i en rubrik jeg umiddelbart ikke kan ændre?
   er løsningen at ringe til skat øresund?

   Mvh Pernille

   Comment


   • #33
    Oprindeligt indsendt af pelle83 Se meddelelser
    Nu sidder jeg så og prøver at opdatere. Er der nogen mulighed for at fjerne/ændre resntudgifter ved udenlandsk ejendom? Jeg ar et beløb stående i en rubrik jeg umiddelbart ikke kan ændre?
    er løsningen at ringe til skat øresund?

    Mvh Pernille
    Du kan - hvis beløbet er f.eks. er +20.000,- kr. - lave dit kørselsfradrag større. I den sidste ende bli´r det jo det samme.

    Mvh. Michael

    Comment


    • #34
     Oprindeligt indsendt af anton Se meddelelser
     Ægtefællefradraget blev afskaffet, så man ikke længere kunne få et ligningsmæssigt fradrag for sin ægtefælle uanset at hun havde indkomst eller ej. (det var en del af finansieringen af en skattepakke, og så var der jo ikke tabte stemmer i at fratage nogen muligheden for et ligningsmæssigt fradrag, når nu vi ikke kan stemme...).

     Det kan fortsat lade sig gøre at få sin ægtefælles uudnyttede personfradrag, hvis ægtefællen ingen indkomst har. Du skal nok kontakte SkatØresund for at få fradraget og du skal nok igen dokumentere at du er gift og at ægtefællen ingen indkomst - det er dog heldigvis nemt, da et familiebevis og dit udsagn er alt rigeligt.
     @anton

     Hvad med ægtefælles uudnyttede personfradrag og udbetaling af efterløn?

     Jeg får kones ægtefælles uudnyttede personfradrag, samt hun vil have sin efterløn udbetalt fra DK.

     Mister jeg så hendes uudnyttede personfradrag for 2012?

     Comment


     • #35
      Hej Marcello

      Eftersom efterløn er en skattepligtig indkomst i Danmark, vil din kone i 2012 bruge sit eget personfradrag, og der er så ikke noget personfradrag at overføre til dig.

      Jeg vil tro efterløn i relation til den nordiske overenskomst er at betragte som pension, og derfor vil der skulle betales dansk skat af efterlønnen i første omgang. Efterlønnen og den indeholdte skat skal så selvangives i Sverige. Er den svenske skat af den danske efterløn højere end den danske skat, kommer din kone til at skulle betale forskellen mellem dansk og svensk skat.

      Hvis den danske skat af efterlønnen er højere end den svenske skat af efterlønnen, vil der ikke blive nogen yderligere skat til betaling i Sverige.

      Så hvis den svenske skat er højest, kommer man samlet set til at betale svensk skat, og hvis den danske skat er højest, kommer du samlet set af med dansk skat.

      Vh Anton
      Den videnskabelige teori, som jeg holder mest af, er den om at Saturns ringe er lavet af mistet bagage :-)

      Comment


      • #36
       Oprindeligt indsendt af bananas Se meddelelser
       Hvad mener du med at bundskat og mellemskat er steget?????
       procentsatserne er de samme i 2012 som i 2011.

       Skatteværdien af ligningsmæssige fradrag (herunder rente og befordringsfradrag) falder dog fra 32% til 31% - er det det som du blander sammen?
       I forbindelse med udarbejdelse af selvangivelsen 2013, faldt jeg - i min søgen efter den aktuelle procentsats for 2013 - over denne tabel (tabel 4): http://www.skm.dk/skattetal/statisti...-og-1998-2014/

       Den siger dog 32,7% for 2012 og 31,6% for 2013.

       Comment

       Seneste Nyt

       Collapse

       • Admin
        Forum Software bug og fejl
        Admin
        Indtil videre kan jeg lige så godt forsøg at få det bedste ud af Vbulletin5, når nu der trods alt er betalt for den, så her en tråd hvor man kan komme med rapportering af fejl og mangler, samt forslag til forbedringer. Man kan i hvertfald sig at VB5 gør sig meget godt på mobile enheder og der skulle betyde en del for søgeoptimeringen. I...
        05-09-2015, 10:37
       • Vicksen
        2008 - 2010 - er I her?
        Vicksen
        Dette var et prima forum! Vidensdeling, engagement, sjov & spas

        Hvor blev ''alle'' af, og hvornår forsvandt gløden (virus & andet sker jo)....

        Jeg trådte nogle af mine første skridt på nettet hér, fik mine bedste - og værste - råd om Sverige, og hvor var...
        26-09-2015, 22:08
       • larsk
        Gomore erfaringer?
        larsk
        Er der nogle der har erfaringer med Gomore?
        Jeg kan se at der er flere (herfra?), der tilbyder regelmæssige ture til/fra Malmø. Jeg har ikke faste arbejdstider og har ikke eksperimenteret så meget med at tilbyde turen over bron, men efter at have hjulpet en bruger herfra med en lift, tænkte jeg...
        05-10-2015, 14:30
       • rekardo
        Barsel og A-kasse!!! HJÆÆÆÆLP
        rekardo
        Hej kære alle. Jeg er lige pt bosat i København. Min kæreste bor i Malmø. Jeg regner med at komme på A-kasse snart, og samtidig arbejder på at blive gravid. Dog vil jeg også gerne flytte over til min kæreste. Men det er her jeg vil spørge, om det er smartest at flytte efter jeg har fået barselspenge...
        29-09-2015, 23:52
       • skallstorp
        Tandlæge 2015
        skallstorp
        Jeg vælger at lave en ny tråd. Jeg syntes det er rigtig bøvlet med tandlæge. Arbejder man i DK, skal man søge for at få tilskud inden hvert behandlings tilfælde! Arbejder man i DK, kan man ikke få refunderet tilskuddet i DK, hvis man har brugt tandlæge herovre. En alvorlig knast i samarbejdet!
        28-09-2015, 15:20

       Google

       Collapse
       Working...
       X