Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

  1. Yesterday
  2. Paul

    Aktivitets registrering - sig hej her!

    Ehem... tester... tester... *pop pop*... kan man læse det her? 😃
  3. Mortimer

    Aktivitets registrering - sig hej her!

    dav dav :)
  4. Last week
  5. pinligt irrelevant på denne site ? du skal læse engang hvad tråden handler om ! jeg fandt den på google da jeg søgt efter anbefalding om flyttefirma længe siden men der var ikke noget nyt here .. men jeg forstå godt at du skriver det du følger dig som en fast inventar her på siden 🙂
  6. Forummet har haft en række nedbrud og kriser gennem tiden, og mange brugere er gået. Men der er stadig enkelte, som dukker op her fra tid til anden. Det kunne være interessant at få en ide om, hvor mange, som stadig kigger ind fra tid til anden. Så efterlad et fodspor med et hej i tråden, så man kan se at du kommer her fortsat 😎 Hej !
  7. Kun 2 indlæg - og begge med link til det samme. Rigtigt kedelig SEO og desuden pinligt irrelevant på denne site. Håber admin sletter den 🙂
  8. De andre tråde om emnet er et par år gamle derfor starter jeg en ny På forhånd tak alt om emnet er for gamle men jeg landede her da jeg søgt anbefalding om en flyttefirma for par måned siden nu vil jeg anbefalde Flyttefirma Nu det er en flytteportal og de er regtig gode til at find den bedste flyttefirma i forhold til pris og kvalitet.
  9. stukach

    Flyttefirma

    Næste gang skal man flytte så flyttefirma Nu vil jeg anbefalde
  10. larsk

    Søge efter bolig (gård)

    Vild sjov historisk tråd
  11. larsk

    Hvor kan man slå en dom op

    Hvis vi snakker svenske domme, og hvis du ved hvilken ret (-kreds) den er fra, kan du maile eller ringe og få en gratis udskrift som email. På papir skal du betale omkostninger til print og porto.
  12. larsk

    Udbytteskat

    skal vi lave en tælling - bede alle som kommer ind skrive i en dedikeret tråd, som er åben f.eks. en måned?
  13. Paul

    Udbytteskat

    Især når webhosten viser en placeholder for domænet i mindst fjorten dage inden domænet bliver fornyet. 🙄
  14. bonne

    Udbytteskat

    Jeg hader det også... Især som diskussionsfora. Men her har jo været totalt dødt længe. Det her site er ikke til at genoplive. 😞 Vh, Lars.
  15. Paul

    Udbytteskat

    Ved det ikke, lukkede ned for Facebook i 2015.
  16. bonne

    Udbytteskat

    Det er helt tydeligt! Skal vi så smutte over på facebook? Hvad hedder gruppen, hvor folk herinde fra er? Vh, Lars.
  17. Earlier
  18. Paul

    Udbytteskat

    Jeg tror det er meget få der besøger dette forum efterhånden.
  19. bonne

    Udbytteskat

    Slet ingen ved noget om dette længere? Vh, Lars.
  20. Paul

    Hvor kan man slå en dom op

    Belastningsregistret
  21. Nenad

    Hvor kan man slå en dom op

    Hejsa, Hvis jeg har et dom's nummer, hvor kan jeg evt. slå denne op? Kan normalt finde alt på nettet, men ikke lige dette. Pft. Nenad
  22. larscph

    Søge efter bolig (gård)

    https://www.skd.se/2019/04/30/slutligt-nej-till-kaolinbrytning-i-billinge/ Så ser det ud til at sagen omkring brydning er endelig afsluttet - og det bliver ikke til noget.
  23. Rune Pjedsted

    slet

    slet
  24. bonne

    Udbytteskat

    Jeg står i samme situation nu og kan godt bruge lignende rådgivere. Så hvis der er nogle, der læser denne tråd og som kender eller kender nogle, der kender reglerne, så ping mig gerne, tak! Vh, Lars.
  25. Hej Alle 1, Jeg har inkomst i Danmark og skatter i Danmark og bor i Sverige, jeg har en Fastighetsavgift på 0,75 % her i sverige på 520.800 kr. 520.800 X 0,75 % = som modsvare til en afgift på 3906 kr. er det rigtig forstået at jeg kan trække denne afgift fra i danmark som en rente udgift.? 2, Det samme gælder for bostadsuppskov som jeg har på 175.000 X 1,67 % = 2922 kr. er det ligeledes udgifter man kan trække fra i DK.?
  26. CarolineL

    Washing machine Helsingborg?

    I found a website called https://vilkentvattmaskin.se, but they only have new ones I think - but good prices. What do you guys think?
  27. CarolineL

    Washing machine Helsingborg?

    Sorry for the english, but I am looking for a washing machine, new or used, in helsingborg, Is there a point in looking at Blocket or what should I do? Many thanks, Carro
  1. Load more activity
×