Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 07/07/2005 in all areas

 1. 2 points
  sup3rior

  Nyt Software

  Konge :)
 2. 2 points
  BS

  Nyt Software

  Rart Tapatalk virker igen!
 3. 1 point
  http://www.valutakurser.dk/forex/details.aspx?id=233073 her jeg plejer at kigge, der er den pt. på 77,24
 4. 1 point
  Positivt at der sker fordi de udvider antallet af baner man kan bruge med sin bizz...
 5. 1 point
  sup3rior

  Fejl i betalingssystemet

  Godt man stadig er på den gamle faktura løsning :)
 6. 1 point
  På den korte bane fortsætter festen lidt længere. På den længere bane ser det helt ad helvede til ud. De har lagt op til the perfect storm/crash.
 7. 1 point
  HillSurfer

  Når staten driver virksomhed

  Der findes matematiske beviser for monopolers ineffektivitet... At man så alligevel vælger at opretholde det af ideologiske årsager er en anden sag. Det er derfor vi ser en massiv fremgang for Gomore og de forskellige lavprisbusselskaber.
 8. 1 point
  Kvalm

  Køb af nybygget - er jeg urimelig?

  Kanon - så kan du glæde dig til at flytte herud. Takker for tilbagemeldingen.
 9. 1 point
  Kvalm

  Dansk TV i Västra Hamnen

  Okay - den placering er jo også meget centralt. Du ska vel ha solgt noget først - det har du så lidt tid til :-)
 10. 1 point
  Paul

  Dansk TV i Västra Hamnen

  I vores BRF indgår DR1 og TV2 i grundpakken på 16 kanaler fra ComHem, som iøvrigt betales via den månedlige afgift til BRFen. Og det er mere end rigeligt for os to.
 11. 1 point
  Paul

  vi søger en grund

  Man kan selvfølgelig godt kigge på Hemnet efter en "tomt", men de største jordejere i Sverige er faktisk staten og kommunerne, så alt efter hvor man ønsker at bygge hus, så kan det ofte betale sig at kigge på kommunens hjemmeside.
 12. 1 point
  sup3rior

  Jule-arrangement 2015

  Hej folkens, Tænkte at vi kunne prøve at lave lidt sociale arrangementer som ikke involverede computere og nørderi :) Hvordan ville stemningen være for lidt after-work/julehygge/fyraftens-øl et sted i Malmö henover December? EDIT: Dato: 11. December 2015 EDIT: Sted. Paddy's i Malmö (http://www.paddys.se) Eventuelle forslag modtages også gerne, tænkte steder som Malmö Bryghus eller Paddy's... Kom frisk? Interesserede: Sup3rior Larsk Dadane26 Bananas hsahirf DABP Dannemare Christiansenn Victor Jens Schneider Mickii EDIT: -- AFSTEMNING LUKKET -- Link til afstemning om datoer: http://doodle.com/poll/8vkg39u8n96r7ahg //Anders
 13. 1 point
  sup3rior

  Jule-arrangement 2015

  Tak for et hyggeligt arrangement :) Det er bestemt gentagelsen værd...
 14. 1 point
  europær

  Yoga i Oxie?

  I Arrie Byahus kan du gå til yoga. Arrie ligger meget tæt på Käglinge. Se nærmere her http://www.yogaasmedicine.se/kurser/
 15. 1 point
  bananas

  KÆMPE KAOS PÅ VEJ

  At man vil gøre noget for at stoppe flowet er bestemt ikke ufornuftigt - jeg er sådan set enig i diagnosen. Og der er måske også noget om at disse forslag er gjort for at skræmme Danmark til at tage aktion. Men medicineringen er helt forkert. Hvorfor skal vores pendleres økonomi og fremtid tages som gidsel, og hvorfor skal Terminal 3 i Kastrup lufthavn sættes i kaos-tilstand. Det svarer til at prøve at kurere en stor bakteriel infektion i foden ved at tage en flammekaster! De har jo allerede grænsekontroller på Hyllie, hvor migranterne bliver pillet ud af togene, og det giver nu mindre forsinkelser, men det fungerer. Men selvfølgelig sænker det ikke antallet af asylansøgende, når det første man fortæller migranterne efter de er pillet ud af togene, er at de stadig kan søge asyl i Sverige - hvorfor dog denne dobbeltmoralske latterlighed?. I stedet for at tage tyren ved hornene og sige: "ikke mere asyl", vil man altså forsøge at stoppe flowet af teknisk vej ved at straffe togselskaberne for at fragte migranter over således at de aldrig kan nå frem til Sverige og trykke på asyl-knappen - men med den voldsomme bieffekt at man slår store huller i Øresundsregionens økonomi og total desturerer pendlernes økonomi. Hvis man i Hyllie bare satte migranterne på det første tog tilbage til Danmark med henvisning til at de allerede havde være igennem et andet EU-land, så ville problemet være løst - uden at smadre regionens økonomi - og Danmark ville nok selv ret hurtigt finde på at lave en lignende model mod syd.
 16. 1 point
  Paul

  KÆMPE KAOS PÅ VEJ

  I må meget undskylde, men jeg synes det er rimeligt... når man tager den danske passivitet i betragtning. Nu har danskerne jo reelt meldt sig ud af Europol (bekæmper bl.a. organiseret illegal indvandring), og Schengen-samarbejdet fungerer jo slet ikke når det kommer til flygtninge, så jeg kan da godt forstå svenskerne, når danskerne ikke gør andet end at vende det blinde øje til de titusindevis af uregistrerede flygtninge der rejser gennem Danmark på en billet købt i Hamborg. Det er reelt svenskernes eneste mulighed for pression overfor Danmark, og jeg synes de skal tage og lukke broen. Så kan danskerne åbne kæmpelejre til flygtninge på lorteøen - eller sende dem tilbage til Tyskland og lukke grænsen mod syd.
 17. 1 point
  Her de nye og stigende tal for denne uge http://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Nyhetsarkiv/Nyhetsarkiv-2015/2015-10-12-Over-9-300-asylsokande-de-senaste-sju-dagarna.html Bemærk også at der ud af tallet var over 2000 uledsagede (læs familiesammenføringsansøgningen er i posten) asyl børn fra Afghanistan. http://www.jp.se/article/bert-karlsson-ensamkommande-strommar-in/ I Danmark har man fået i alt 615 i hele 2015 ! Underligt at børn som man ikke skulle tro havde viden til at være særligt selektive på det her område under en flugt, sådan helt tilfældigt tager hele vejen til Sverige og åbenbart undgår at blive hjulpet/registreret/søge asyl i de lande de rejser igennem. https://www.nyidanmark.dk/NR/rdonlyres/E3C50EA0-BD36-4DDD-9C8D-7AAF44DE1F12/0/seneste_tal_udlaendingeeomraadetpdf.pdf
 18. 1 point
  HillSurfer

  Nyt Software

  Super fedt!
 19. 1 point
  Admin

  Nyt Software

  Så er vi i luften med Invision Power Suite 4, istedet for Vbulletin. Håber det giver enbedre oplevelse. Det er i hvertfald nemmere at finde nye emner og Tapatalk kan bruges igen. Jeg håber at folk vil gøre lidt for at holde vores forum i live og hvis der er forslag til forbedringer lytter jeg gerne.
 20. 1 point
  Gio

  Nyt Software

  Godt arbejde. Steen [emoji2][emoji106] @ Tapatalk
 21. 1 point
  biz

  2008 - 2010 - er I her?

  Fra 2004 til 2015, blev tvunget tilbage grundet nogle påførte lorte omstændigheder.. Er herinde i ny og næ, og vil tilbage til SE-- Kan desværre ikke anbefale gamle DK til nogen!
 22. 1 point
  BS

  2008 - 2010 - er I her?

  Fra 2003 til ... Ingen planer om at flytte til DK. Statsborgerskab på vej i posten og børnene taler lige så meget svensk som dansk.
 23. 1 point
  dannemare

  Forum Software bug og fejl

  Og Steen... tak for indsatsen...
 24. 1 point
  Gio

  Søgefunktionen virker ikke?

  Er det ikke lige en kende friskt at fork'e, uden at få Steens accept!!? @ Tapatalk
 25. 1 point
  L_B_P

  Kørerlektioner - antal timer

  Er der nogen der har erfaring i hvor svært det er at tage kørerkort i Sverige - Malmö området?. Jeg spørger fordi min kone er igang med at tage kørekort og jeg hører horrible historier om køreskolerne i Malmö hvor folk ofte må tage 50 - 60 kørertimer eller mere før de vil lade folk gå til køreprøve. Det selvom folk kommer med år eller flere års erfaring fra deres eget land. Er det bare rip of som de praktiserer fordi folk måske ikke kender den Svenske lov så godt eller er det bare så sværer her i Sverige ? /lars
×