Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/23/2005 in all areas

 1. 2 points
  sup3rior

  Nyt Software

  Konge :)
 2. 2 points
  BS

  Nyt Software

  Rart Tapatalk virker igen!
 3. 1 point
  Og så faldt den endnu en krone :-) 75.20
 4. 1 point
  Johnzie

  Flytter til Oxie med mand og 3 børn

  Oxie er et dejligt område, vi har boet der i 8 år, datteren og sønnen har boet i kristineberg, og hygget sig også, oxie centrum er ikke det bedste sted om aftenen, pågrund af diverse unge som gør området utrygt. pas også på rosengården om aftenen, der er visse områder man ikke færdes i efter det er mørkt
 5. 1 point
  Det eneste du kan gøre er at henvende dig til fabrikanten og spørge efter dokumentation for hvad bilens Co2 værdier ifølge dens EU godkendelse er, og såfremt de vil udlevere det til dig så klage igen med det som dokumentation...
 6. 1 point
  På den korte bane fortsætter festen lidt længere. På den længere bane ser det helt ad helvede til ud. De har lagt op til the perfect storm/crash.
 7. 1 point
  Kvalm

  Køb af nybygget - er jeg urimelig?

  Kanon - så kan du glæde dig til at flytte herud. Takker for tilbagemeldingen.
 8. 1 point
  Paul

  Fotokursus i Malmö

  Gio, tak for svaret... Det var noget á la det jeg havde i tankerne, men det er svært gennemskueligt hvad man får for pengene. Som oftest får man ikke særlig meget at vide om, hvad man kan forvente af kurserne. Men, det er nok bare mig, jeg har lidt af en fobi omkring uddannelse, for man kan aldrig umiddelbart vide om man kunne have fået mere for pengene et andet sted.
 9. 1 point
  Paul

  Dansk TV i Västra Hamnen

  I vores BRF indgår DR1 og TV2 i grundpakken på 16 kanaler fra ComHem, som iøvrigt betales via den månedlige afgift til BRFen. Og det er mere end rigeligt for os to.
 10. 1 point
  jolin

  God 8 ports gigabitswitch til hjemmebrug

  Fandt en strømforsyning magen til. Jeg PM'er dig Lars. Jeg fik allernådigst lov til at pasere grænsen her til aften, efter jeg havde været til screening og svaret rigtigt på alle kontrolspørgsmål. (var det min bil, hvilken adresse boede jeg på, var der registreret andre på adressen og i så fald hvem, havde jeg børn osv. )
 11. 1 point
  jolin

  God 8 ports gigabitswitch til hjemmebrug

  Syntes ikke jeg så ac-adapteren i kassen da jeg kiggede tidligere. Uden den er den ikke så meget værd. Jeg vender lige tilbage i morgen aften når jeg er hjemme. Er i øvrigt kommet afsted til DK uden mit kørekort (ligger i en anden jakke) eller andet billede-id. Så det bliver spændende at høre hvad polisen på Lernacken siger til det i morgen eftermiddag
 12. 1 point
  Paul

  vi søger en grund

  Man kan selvfølgelig godt kigge på Hemnet efter en "tomt", men de største jordejere i Sverige er faktisk staten og kommunerne, så alt efter hvor man ønsker at bygge hus, så kan det ofte betale sig at kigge på kommunens hjemmeside.
 13. 1 point
  sup3rior

  Jule-arrangement 2015

  Tak for et hyggeligt arrangement :) Det er bestemt gentagelsen værd...
 14. 1 point
  europær

  Yoga i Oxie?

  I Arrie Byahus kan du gå til yoga. Arrie ligger meget tæt på Käglinge. Se nærmere her http://www.yogaasmedicine.se/kurser/
 15. 1 point
  bananas

  KÆMPE KAOS PÅ VEJ

  At man vil gøre noget for at stoppe flowet er bestemt ikke ufornuftigt - jeg er sådan set enig i diagnosen. Og der er måske også noget om at disse forslag er gjort for at skræmme Danmark til at tage aktion. Men medicineringen er helt forkert. Hvorfor skal vores pendleres økonomi og fremtid tages som gidsel, og hvorfor skal Terminal 3 i Kastrup lufthavn sættes i kaos-tilstand. Det svarer til at prøve at kurere en stor bakteriel infektion i foden ved at tage en flammekaster! De har jo allerede grænsekontroller på Hyllie, hvor migranterne bliver pillet ud af togene, og det giver nu mindre forsinkelser, men det fungerer. Men selvfølgelig sænker det ikke antallet af asylansøgende, når det første man fortæller migranterne efter de er pillet ud af togene, er at de stadig kan søge asyl i Sverige - hvorfor dog denne dobbeltmoralske latterlighed?. I stedet for at tage tyren ved hornene og sige: "ikke mere asyl", vil man altså forsøge at stoppe flowet af teknisk vej ved at straffe togselskaberne for at fragte migranter over således at de aldrig kan nå frem til Sverige og trykke på asyl-knappen - men med den voldsomme bieffekt at man slår store huller i Øresundsregionens økonomi og total desturerer pendlernes økonomi. Hvis man i Hyllie bare satte migranterne på det første tog tilbage til Danmark med henvisning til at de allerede havde være igennem et andet EU-land, så ville problemet være løst - uden at smadre regionens økonomi - og Danmark ville nok selv ret hurtigt finde på at lave en lignende model mod syd.
 16. 1 point
  Paul

  KÆMPE KAOS PÅ VEJ

  I må meget undskylde, men jeg synes det er rimeligt... når man tager den danske passivitet i betragtning. Nu har danskerne jo reelt meldt sig ud af Europol (bekæmper bl.a. organiseret illegal indvandring), og Schengen-samarbejdet fungerer jo slet ikke når det kommer til flygtninge, så jeg kan da godt forstå svenskerne, når danskerne ikke gør andet end at vende det blinde øje til de titusindevis af uregistrerede flygtninge der rejser gennem Danmark på en billet købt i Hamborg. Det er reelt svenskernes eneste mulighed for pression overfor Danmark, og jeg synes de skal tage og lukke broen. Så kan danskerne åbne kæmpelejre til flygtninge på lorteøen - eller sende dem tilbage til Tyskland og lukke grænsen mod syd.
 17. 1 point
  larsk

  2008 - 2010 - er I her?

  Køen virker meget tidsbestemt for mig, Der er tilsyneladende en stor trafik fra Malmö til Sturup omkring kl. 8, som blokerer rundkørslen for os som skal mod Malmö, og med svenskernes manglende evner i fletning, så ender det med kilometer lange køer. Hvis man passerer efter 8.15-8.30, så er der stort set ingen kø. Men det synes jeg har været et problem i mange år. har du skiftet mødetid? :) Og ang. fora, så siger Jubii at de er danmarks største, men det er mere dameblads-snak, og ikke så hardcore som flashback. Jeg kender ikke noget alternativ på en stor site, men der er flere specialfora i Danmark efter interesser/emner/klubber.
 18. 1 point
  HillSurfer

  Nyt Software

  Super fedt!
 19. 1 point
  Admin

  Nyt Software

  Så er vi i luften med Invision Power Suite 4, istedet for Vbulletin. Håber det giver enbedre oplevelse. Det er i hvertfald nemmere at finde nye emner og Tapatalk kan bruges igen. Jeg håber at folk vil gøre lidt for at holde vores forum i live og hvis der er forslag til forbedringer lytter jeg gerne.
 20. 1 point
  Tester forum sammen med @sup3rior og @Gio
 21. 1 point
  BS

  2008 - 2010 - er I her?

  Fra 2003 til ... Ingen planer om at flytte til DK. Statsborgerskab på vej i posten og børnene taler lige så meget svensk som dansk.
 22. 1 point
  dannemare

  Forum Software bug og fejl

  Og Steen... tak for indsatsen...
 23. 1 point
  Karina

  Sygesikringsbevis

  sygesikringsregler Jeg er ansat i Helsingør Kommune og vil derfor lige give en enkelt forklaring til alle interesserede. Grænsegængerbeviset(sygesikring) udstedes af den kommune man er udvandret fra. Har man aldrig boet i Danmark er det arbejdskommunen. Det gælder et år ad gangen og man skal selv sørge for at få det fornyet. Kommunedata har ikke opdaget Øresundsbroen endnu ;o). Når det skal fornyes skal man sende en kopi af sidste lønseddel til kommunen, som derefter udsteder beviset. Det eneste der kræves er, at man betaler ATP i Danmark og bor i et andet EU-land. Da Danmark er det eneste land med en rejseforsikring til alle borgere, kan det jo klart være en fordel at have det, også selvom man går til læge i Sverige. VH Karina
 24. 1 point
  Gio

  Nyt software...endelig

  Er det bare mig...eller er det ikke muligt at "søg i indlæg fra dato X til dato X" uden at skulle angive et søgeord? Jeg var logget ind for et par timer siden, men måtte reboote - hvilket så resulterede i at jeg har misset at læse en del indlæg siden igår, da jeg loggede ind igen. Cookie´n husker dig kun på hvornår du har været logget ind sidst - og hvis jeg ikke nåede at læse en bunke nye indlæg, så er de væk ved næste log-in - og "nye meddelelser" viser så kun indlæg siden mit sidste log-in. Hjælp...måske...eller skal jeg have -ansigtet på?
 25. 1 point
  Kristian Rasmussen1

  Nyflytter

  Hej Henrik Jeg vil gerne svare på de skattemæssige spørgsmål omkring skattekortet og fradrag: Du skal kontakte den udlandsbeskatning i skatteforvaltningen i den kommune du flytter fra og fortælle at du nu flytter til Sverige, de vil så tage stilling til om om du kan overføres til Grænsegængercenteret SkatØresund - inden de overfører dig kan det være at de laver dit skattekort om med de fradrag du måtte have ellers overfører de dig og beder dig om at rette henvendelse til os i SkatØresund og så laver vi et nyt skattekort til dig. mvh Kristian Rasmussen SkatØresund
×