Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/23/2005 in all areas

 1. 2 points
  sup3rior

  Nyt Software

  Konge :)
 2. 2 points
  BS

  Nyt Software

  Rart Tapatalk virker igen!
 3. 1 point
  http://www.valutakurser.dk/forex/details.aspx?id=233073 her jeg plejer at kigge, der er den pt. på 77,24
 4. 1 point
  Positivt at der sker fordi de udvider antallet af baner man kan bruge med sin bizz...
 5. 1 point
  Johnzie

  Flytter til Oxie med mand og 3 børn

  Oxie er et dejligt område, vi har boet der i 8 år, datteren og sønnen har boet i kristineberg, og hygget sig også, oxie centrum er ikke det bedste sted om aftenen, pågrund af diverse unge som gør området utrygt. pas også på rosengården om aftenen, der er visse områder man ikke færdes i efter det er mørkt
 6. 1 point
  Det eneste du kan gøre er at henvende dig til fabrikanten og spørge efter dokumentation for hvad bilens Co2 værdier ifølge dens EU godkendelse er, og såfremt de vil udlevere det til dig så klage igen med det som dokumentation...
 7. 1 point
  HillSurfer

  Når staten driver virksomhed

  Der findes matematiske beviser for monopolers ineffektivitet... At man så alligevel vælger at opretholde det af ideologiske årsager er en anden sag. Det er derfor vi ser en massiv fremgang for Gomore og de forskellige lavprisbusselskaber.
 8. 1 point
  Kvalm

  Frakendelse af førerret

  Rigspolitiet dd.: En dansk betjent har ingen lovhjemmel til at inddrage et udenlandsk kørekort fra en person, der ikke bor i DK - f.eks. en svensker med svensk kørekort. I tilfælde af en forseelse (for sidstnævnte kategori), der ville betyde inddragelse af kørekortet i DK, retsforfølges en svensker istedet for i Sverige hver gang. En svensk betjent har ingen lovhjemmel til at inddrage et dansk kørekort fra en dansker, der bor i Danmark - men de gør det alligevel ! En svensk betjent må derimod gerne inddrage et dansk kørekort fra en dansker, der bor i Sverige.
 9. 1 point
  larscph

  Hussalg

  Det er ret fint forklaret her hvordan det fungerer https://www.skatteverket.se/privat/sjalvservice/blanketterbroschyrer/broschyrer/info/379.4.39f16f103821c58f680007697.html Hvis du som sup3rior også skriver har din indkomst fra DK - og renteudgifter som kan trækkes fra i SE (for eksempel fra bolån) så bør du absolut søge uppskov hvis du har mulighed for det (de nærmere regler står også i brochuren jeg linker til). Det koster godt nok et %-beløb hvert år - men du kan så år efter år tilbageføre uppskov til din årsdeklaration som passer til dine renteudgifter og på den måde betale reavinst-skatten med dit rentefradrag. Du kan angive renteudgifterne fuldt ud i såvel Danmark som Sverige hvert år.
 10. 1 point
  jolin

  God 8 ports gigabitswitch til hjemmebrug

  Syntes ikke jeg så ac-adapteren i kassen da jeg kiggede tidligere. Uden den er den ikke så meget værd. Jeg vender lige tilbage i morgen aften når jeg er hjemme. Er i øvrigt kommet afsted til DK uden mit kørekort (ligger i en anden jakke) eller andet billede-id. Så det bliver spændende at høre hvad polisen på Lernacken siger til det i morgen eftermiddag
 11. 1 point
  bananas

  KÆMPE KAOS PÅ VEJ

  At man vil gøre noget for at stoppe flowet er bestemt ikke ufornuftigt - jeg er sådan set enig i diagnosen. Og der er måske også noget om at disse forslag er gjort for at skræmme Danmark til at tage aktion. Men medicineringen er helt forkert. Hvorfor skal vores pendleres økonomi og fremtid tages som gidsel, og hvorfor skal Terminal 3 i Kastrup lufthavn sættes i kaos-tilstand. Det svarer til at prøve at kurere en stor bakteriel infektion i foden ved at tage en flammekaster! De har jo allerede grænsekontroller på Hyllie, hvor migranterne bliver pillet ud af togene, og det giver nu mindre forsinkelser, men det fungerer. Men selvfølgelig sænker det ikke antallet af asylansøgende, når det første man fortæller migranterne efter de er pillet ud af togene, er at de stadig kan søge asyl i Sverige - hvorfor dog denne dobbeltmoralske latterlighed?. I stedet for at tage tyren ved hornene og sige: "ikke mere asyl", vil man altså forsøge at stoppe flowet af teknisk vej ved at straffe togselskaberne for at fragte migranter over således at de aldrig kan nå frem til Sverige og trykke på asyl-knappen - men med den voldsomme bieffekt at man slår store huller i Øresundsregionens økonomi og total desturerer pendlernes økonomi. Hvis man i Hyllie bare satte migranterne på det første tog tilbage til Danmark med henvisning til at de allerede havde være igennem et andet EU-land, så ville problemet være løst - uden at smadre regionens økonomi - og Danmark ville nok selv ret hurtigt finde på at lave en lignende model mod syd.
 12. 1 point
  Paul

  KÆMPE KAOS PÅ VEJ

  I må meget undskylde, men jeg synes det er rimeligt... når man tager den danske passivitet i betragtning. Nu har danskerne jo reelt meldt sig ud af Europol (bekæmper bl.a. organiseret illegal indvandring), og Schengen-samarbejdet fungerer jo slet ikke når det kommer til flygtninge, så jeg kan da godt forstå svenskerne, når danskerne ikke gør andet end at vende det blinde øje til de titusindevis af uregistrerede flygtninge der rejser gennem Danmark på en billet købt i Hamborg. Det er reelt svenskernes eneste mulighed for pression overfor Danmark, og jeg synes de skal tage og lukke broen. Så kan danskerne åbne kæmpelejre til flygtninge på lorteøen - eller sende dem tilbage til Tyskland og lukke grænsen mod syd.
 13. 1 point
  skallstorp

  2008 - 2010 - er I her?

  Ja.köen er da langt fra ny! Der er efterhånden så meget pres på trafikverket at de er begyndt at reagere. Der har väret flere möder med dem, så der findes planer. Men hvornår er vist uklart!
 14. 1 point
  larsk

  2008 - 2010 - er I her?

  Køen virker meget tidsbestemt for mig, Der er tilsyneladende en stor trafik fra Malmö til Sturup omkring kl. 8, som blokerer rundkørslen for os som skal mod Malmö, og med svenskernes manglende evner i fletning, så ender det med kilometer lange køer. Hvis man passerer efter 8.15-8.30, så er der stort set ingen kø. Men det synes jeg har været et problem i mange år. har du skiftet mødetid? :) Og ang. fora, så siger Jubii at de er danmarks største, men det er mere dameblads-snak, og ikke så hardcore som flashback. Jeg kender ikke noget alternativ på en stor site, men der er flere specialfora i Danmark efter interesser/emner/klubber.
 15. 1 point
  Admin

  Nyt Software

  Så er vi i luften med Invision Power Suite 4, istedet for Vbulletin. Håber det giver enbedre oplevelse. Det er i hvertfald nemmere at finde nye emner og Tapatalk kan bruges igen. Jeg håber at folk vil gøre lidt for at holde vores forum i live og hvis der er forslag til forbedringer lytter jeg gerne.
 16. 1 point
  Gio

  Nyt Software

  Godt arbejde. Steen [emoji2][emoji106] @ Tapatalk
 17. 1 point
  Tester forum sammen med @sup3rior og @Gio
 18. 1 point
  biz

  2008 - 2010 - er I her?

  Fra 2004 til 2015, blev tvunget tilbage grundet nogle påførte lorte omstændigheder.. Er herinde i ny og næ, og vil tilbage til SE-- Kan desværre ikke anbefale gamle DK til nogen!
 19. 1 point
  BS

  2008 - 2010 - er I her?

  Fra 2003 til ... Ingen planer om at flytte til DK. Statsborgerskab på vej i posten og børnene taler lige så meget svensk som dansk.
 20. 1 point
  dannemare

  Forum Software bug og fejl

  Og Steen... tak for indsatsen...
 21. 1 point
  Gio

  Søgefunktionen virker ikke?

  Er det ikke lige en kende friskt at fork'e, uden at få Steens accept!!? @ Tapatalk
 22. 1 point
  Så fik lige 2000 kr tilbage for mine tandlæge regninger fra sidste ; ) knapt et års tid med at behandle min sag og jeg var berettiget tilskud eller ej.
 23. 1 point
  L_B_P

  Kørerlektioner - antal timer

  Er der nogen der har erfaring i hvor svært det er at tage kørerkort i Sverige - Malmö området?. Jeg spørger fordi min kone er igang med at tage kørekort og jeg hører horrible historier om køreskolerne i Malmö hvor folk ofte må tage 50 - 60 kørertimer eller mere før de vil lade folk gå til køreprøve. Det selvom folk kommer med år eller flere års erfaring fra deres eget land. Er det bare rip of som de praktiserer fordi folk måske ikke kender den Svenske lov så godt eller er det bare så sværer her i Sverige ? /lars
 24. 1 point
  Mohlin

  "Ellers tak" på svensk?

  Ett annat uttryck i samma stil - Har ni inte haft problem med att "bry sig"? I Danmark betyder det ju "inte gilla/tycka om" men i Sverige är det mer "inte just nu" eller ett alternativ "det är inget som bekymrar mig". Om man svarar "Jag bryr mig inte om kaffe" om nån frågan om du vill ha en kopp är två helt olika saker i Sverige och Danmark. I Danmark betyder det att man inte tycker om kaffe, I Sverige att man inte vill ha en just nu. Kanske senare. Det kan bli lite förvirring om man som dansk i Sverige säger - Jag bryr mig inte om pedofiler. - Jag bryr mig inte om folk som kör bil berusade osv.
 25. 1 point
  Karina

  Sygesikringsbevis

  sygesikringsregler Jeg er ansat i Helsingør Kommune og vil derfor lige give en enkelt forklaring til alle interesserede. Grænsegængerbeviset(sygesikring) udstedes af den kommune man er udvandret fra. Har man aldrig boet i Danmark er det arbejdskommunen. Det gælder et år ad gangen og man skal selv sørge for at få det fornyet. Kommunedata har ikke opdaget Øresundsbroen endnu ;o). Når det skal fornyes skal man sende en kopi af sidste lønseddel til kommunen, som derefter udsteder beviset. Det eneste der kræves er, at man betaler ATP i Danmark og bor i et andet EU-land. Da Danmark er det eneste land med en rejseforsikring til alle borgere, kan det jo klart være en fordel at have det, også selvom man går til læge i Sverige. VH Karina
×