Jump to content

HillSurfer

Members
 • Content Count

  536
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by HillSurfer

 1. HillSurfer

  ØresundsLAN Januar 2017

  Kom nu flere for den da :-)
 2. HillSurfer

  Flyttefirma med opbevaring - og flyttstäd?

  Åh ja. Men trækker de det fra i på fakturaen eller skal man selv gøre det på selvangivelsen?
 3. HillSurfer

  Flyttefirma med opbevaring - og flyttstäd?

  Og ja, jeg kan da se prisen på hjemmesiden. Men hvordan fungerer det med RUT-avdrag når man arbejder i DK?
 4. HillSurfer

  Flyttefirma med opbevaring - og flyttstäd?

  Men i endte med at betale 5-6K eller hvordan?
 5. HillSurfer

  ØresundsLAN Januar 2017

  Jeg skal lige dobbelttjekke at vi ikke holder ferie der så vi undgår for meget krise på hjemmefronten :-D
 6. HillSurfer

  ØresundsLAN Januar 2017

  Ja det kan jeg se, tak :-) håber jeg får tid til at komme igang i weekenden :-)
 7. HillSurfer

  ØresundsLAN Januar 2017

  Det ser spændende ud, men jeg kommer ikke til at smide penge efter en udvikler der udgiver DLC imens spillet stadig er i "Early Access". De burde få det gjort færdig først, det andet lugter langt væk af et moneygrab :-)
 8. HillSurfer

  ØresundsLAN Januar 2017

  Tak for sidst. Det var super hyggeligt som altid. Ang. Dreamhack, var der så opbakning til det?
 9. HillSurfer

  Nordea vs. Swedbank

  Hej Jeg går lidt og overvejer at skifte fra Nordea til Swedbank og vil gerne høre om der er andre der erfaringer med en eller begge banker? Det kan også være en tredje aktør, men det skal dog være en bank med afdeling i DK også. Er der noget for og imod den ene eller anden bank?
 10. HillSurfer

  ØresundsLAN Januar 2017

  Det her ser nu også fedt ud: http://store.steampowered.com/app/394510/
 11. HillSurfer

  ØresundsLAN Januar 2017

  Er vi klar til lørdag? :-) Jeg har informeret Victor også :-)
 12. HillSurfer

  Nordea vs. Swedbank

  Så har jeg talt med Swedbank i Danmark. Umiddelbart er setuppet næsten helt ligt Nordeas. Dog med en gratis overførsel om måneden kun og prisen er kr. 35 om måneden for en DK konto og kr. 390 for den svenske. Inkl. hhv. VISA i DK og Mastercard i Sverige. Dvs. prismæssigt og processmæssigt er det meget ens så jeg overvejer meget om det er umagen værd at flytte.
 13. HillSurfer

  EB og "synske" Skat

  Heldigvis
 14. HillSurfer

  ØresundsLAN Januar 2017

  Køb det her til DDK 50: https://www.g2play.net/category/2697/age-of-empires-iii-complete-collection-steam-gift/?utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop
 15. HillSurfer

  EB og "synske" Skat

  Jeg var også lidt overrasket og så alligevel ikke. Først og fremmest er grundlaget meget tyndt... Når det så er sagt, så er kan man delvis godt forstå at det rejser nogle øjenbryn hvis han er meget i Danmark og centrum for livsinteressen er i Danmark. Som part i et multinationalt ægteskab kender jeg desværre alt for godt til dette. Nu rammer det så bare også en person som ikke har udenlandsk ægtefælle, men princippet er det samme.Jeg tror også det er svært at bruge BroBizz og teleudskrifter alene som beviser. Men uanset hvad så er det et skråplan og jeg håber han får sagen vendt højere oppe i systemet.
 16. HillSurfer

  ØresundsLAN Januar 2017

  Købt, til DKK 50
 17. HillSurfer

  ØresundsLAN Januar 2017

  Jeg kommer... Det bliver fedt :-) Hvad siger i til at springe på noget som Age of Empires 3? http://store.steampowered.com/app/105450/?l=danish På tilbud pt :-)
 18. HillSurfer

  Forskudsopgørelse 2017

  Jeg ringede til dem i dag og jeg står allerede som "grænsegænger" ifølge damen fra SKAT :-)
 19. Så har Øresundsbroen sendt spørgeskemaer ud... Jeg har da modtaget et. Husk at udfylde dette efter bedste overbevisning så vi kan give dem feedback. Jeg har givet dem middelkarakter på nogle punkter men selvfølgelig bund på prisen. Jeg tror det er bedst ikke at give bundkarakter i alt.
 20. HillSurfer

  El priser anno 2015

  Det var billigt Paul... Men 15.000 kWh er jo immervæk også en del :-)
 21. HillSurfer

  El priser anno 2015

  Hej folkens Min elregning er i virkeligheden ikke ret høj, men som eksil-nordjyder jo ved er det en folkesport at spare der hvor vi kommer fra. Efter anmeldelser herinde fra meldte jeg mig til elpriser.se og efterfølgende kundkraft.se det ser så ud til at kundkraft nu er den aktive aftale, men jeg overvejer at prøve med elpriser igen snart. Elregningen består på denne måde så i virkeligheden af 2 faktura. For mit vedkommende en fra Eon og en fra Elverket Vallentuna Eon som står for tilslutningen tager følgende i mit tilfælde: Elnätsabonnemang månadsavgift 57,50 kr Elöverföring XXX kWh à 60,85 öre Ved Elverket Vallentuna betaler jeg følgende: Energiskatt 29,3 öre/kWh Påslag inklusive avgift för elcertifikatet* 6,4 öre/kWh Derudover betaler jeg for selve strømmen: ca. 21-22 öre/kWh Mit årlige elforbrug er ca. 1500-1600 kWh. Hvad betaler i andre?
 22. HillSurfer

  El priser anno 2015

  Statistik for de sidse to måneders elregning Eon Gebyr: kr. 63,75/måned Afgift: 66,85 øre/KWh Göteborg Energi Pris + afgift oktober: 92,13 øre/KWh Pris + afgift november: 98,65 øre/KWh
 23. HillSurfer

  Behandling på akuten og refussion

  Bum... Det er denne du skal bede om: https://www.forsakringskassan.se/wps/wcm/connect/61e91593-69eb-4294-8ded-4d611d6fea3f/bor_Sverige_anstallda_EU_EES.pdf?MOD=AJPERES
 24. HillSurfer

  Behandling på akuten og refussion

  Hmmm. Med hjælp fra tandlægen fik jeg tilsendt et dokument fra Försäkringskassan som jeg skulle udfylde og returnere. Så fik jeg tilsendt et kort som giver mig adgang til den samme rabat som svenskere
×