Jump to content

sofia-angola

Members
  • Antal indlæg

    5
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

About sofia-angola

  • Rang
    Newbie

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

  1. Tak, får jeres svar.... Jeg går med tanken om at blive selvstændigt i Dk. Skal derfor også købe en bilen til mit firma. Ved bare ikke om det kan lade sig gøre, da mit kørekort er Svensk. Forsikringsselskabet vil måske også spørger til mit Dansk kørekort. Samtidigt vil jeg helle ikke have problemer med politiet "kørekort" da jeg vil virkelige være afhængig af bilen. Håber de snart svar mig angående hvornår jeg lan tage kørekor i Danmark.
  2. Tak til alle jer, Vil prøve at ringe imorgen og rykke lidt på det om jeg kan Er virkelige glad få jeg endelige har oprettet en profil.....
  3. Hej sup3ior Jeg fik skiftet danske ud med det svenske. Det var ikke får at undgår regler, det ville bare gøre tingene nemmere for mig fx post osv. Har stædigvæk det Svenske som er gyldigt i Sverige har snakket med polisen. Politiet i Dk har mange forskellige meninger ang. kørsel i Dk .. Er bare blevet TOTAL træt og frusetret af det.. Vil bare gerne have det ud af verden. Flytte til Danmark og tage kørekort. Ved bare ikke om der regler om hvor længe man skal bo i landet før man må går op til prøven.. Har også snakket med politi i Dk ... Det kunne de "desværre" ikke svar på.. Har skrevet til dem angående det. Der vil gå omkring 3 mrd før jeg få svar.. De er bage-ud med papirarbejde sagde politi manden.
  4. Hejsa Jeg fik mit første barn i år Da jeg arbejder i Dk. Har jeg valgt at søge børnepenge derfra.. Det er nu gået over 6 mrd. siden jeg sendte min ansøgning. Ved nogen herinde hvor langt tid det tager, før man får dem. Hilsen Sofia A.
  5. Hejsa Jeg er kommet i en situation at jeg skal generhverv kørekort. Jeg fik tilbage i 2009 ubetinget frakendelse og 1 års køreforbud i Danmark. Noget som jeg virkeligt har lært af Ved nogen herinde i forum. hvor længe man skal bo " Registeret i folkeregister " i Dk før man kan genrehver kørekort ? HIlsen Sofia A.
×
×
  • Tilføj...