Jump to content

Hawks

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Har fått svar från Skånetrafiken: "När du har en aktiv biljett i Öresundstaxan ska du bara visa upp biljetten för föraren. Håller du fram kortet mot läsaren dras en biljett inom den zonen eftersom biljettmaskinen är inställd på Skånetaxan. " Det betyder alltså att de gor fel så som jag skrev. Jag skulle gissa att det är minst 50-100 varje dag som inte känner till detta, om man räknar alla som åker från Köpenhamn till Malmö, Helsingborg, Lund o.s.v. och därefter tar stadsbuss. Det borde inte vara så svårt för dem att programmera om maskinen så att den kollar om man har betalat.
  2. Jojokort på den svenska sidan, Rejsekort kan man ju inte använda för att åka över gränsen? Ja, smart att visa biljetten, men det är ju inte alla som tänker på det. Vet inte hur man skall förmå Skånetrafiken att ändra.
  3. Vill påpeka att man riskerar att bli lurad på en del pengar när man åker tåg från Danmark till Sverige och sedan tar stadsbuss. Då har man redan betalat för den lokala resan också, men ändå drar kortet ofta den lokala taxan en gång till, detta hände för mig senast forra veckan Om man påpekar det direct till chauffören brukar han sätta tllbaka det på kortet, men det måste vara manga som drabbas. Har skrivit till Skånetrafiken, men de svarar ju inte. Är nyfiken på om det hander för Er också?
×