Jump to content

obs

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About obs

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. obs

  Lejebolig uden svensk cpr nummer

  Jeg tror ikke at det skal være umuligt, men det er ikke sikkert at alle udlejere accepterer det. Hvad er din situation?
 2. obs

  Dagpenge

  Det kan man ikke. Jeg har spurgt hos Unionen og den forsikring kan ikke bruges, da den er knyttet til medlemskabet af fagforeningen, som igen kræver at man har et job i Sverige. Den eneste fritstående lønsikringsordning jeg har kunnet finde, udbydes af et firma som hedder NISH Service. Men jeg ved ikke om det er et selskab, som man tør binde an med.
 3. obs

  Dagpenge

  Trækker denne tråd frem igen... Nogen der ved, hvad der skete videre i denne sag? Hvad jeg har forstået, så skal man stadig modtage dagpenge fra en svensk a-kasse, hvis man mister jobbet i Danmark. Eller? Et andet spørgsmål på samme linje, såfremt der ikke er sket nogen forandring i reglerne om, hvor man skal have dagpenge fra: Er der nogen der har erfaringer omkring lønsikringsforsikringer når man bor i S og arbejder i DK? Man kan jo godt tegne lønsikring i Danmark, men hvis dagpengene skal komme fra en svensk a-kasse, så er en dansk lønsikringsordning jo ingenting værd. Fagforeningen Unionen i Sverige tilbyder en lønsikringsordning til sine medlemmer, men det kræver jo så at man er medlem af fagforeningen og har været det i 12 måneder eller mere. Nogen der ved, om man kan bevare sit medlemsskab af Unionen (eller andre fagforeninger) og på den måde være kvalificeret til lønsikring i fald man mister jobbet, selvom man evt. også bliver medlem i en dansk fagforening?
 4. obs

  Aktivitets registrering - sig hej her!

  Ny Öresundsdansker her :-) Er netop flyttet til Malmö efter et par år i Stockholm og skal nu til at pendle over Sundet. Lidt ærgerligt at dette forum virker til at have tabt en del af pusten, for der er jo nogle ting som man nok kan behøve hjælp til at få svar på, når man skal færdes på tværs af Sundet.
×