Jump to content

darksaint

Members
 • Content Count

  180
 • Joined

 • Last visited

About darksaint

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 05/03/1977

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Trelleborg
 • displayname
  Thomas Forsberg
 1. Ja svenskerne er super dygtige dengang da man gang på gang hævede renten i modsætning til markedet steg den svenske krone nu sænker man så renten og svenske kroner stiger også på den melding (ironi kan forekomme) http://borsen.dk/nyheder/oekonomi/artikel/1/248200/rentesaenkning_giver_staerkere_svensk_krone.html
 2. darksaint

  Prisen ned på broen?

  hvis de sætter prisen ned er der jo heller ikke penge til den strøm af tv-reklamer de kører med bro-pas, der skal jo også være lidt penge til det super intelligente reklmaebureau som har sammensat reklamen.............
 3. darksaint

  Mediaplayer

  Overvejer at udskifte min trofaste tvix ud med enten himedia 900b el en Asus o!play tv Pro begge understøtter 3D nogen som har nogle gode input erfaringer el. Alternativer ?
 4. darksaint

  skiudlejning akut hjælp!

  Hej tak for svarene det endte med vi kørte til isaberg i stedet :-)
 5. darksaint

  skiudlejning akut hjælp!

  Hej savner lidt akut hjælp nogen som kender et godt sted man kunne leje nogle ski fra morgenstunden i morgen vi skal til vallåsen imorgen og stå på ski men de har udsolgt på ALT deres udstyr har fundet disse men de åbner først kl 11:00 http://www.snosjo.se/ ville gerne af sted lidt før :-)
 6. Har du fået din bil ?
 7. parkeringsradar hvad kan den, samme som for og bagsensor el. ? Superlås jeg har sådan noget keyless noget hvor man bruger hånden til at åbne samt låse samme el ?
 8. cool samme sælger vi købte min kæreste's 308'er af :-) Hvad har du købt af udstyr til den ?
 9. lever op til alle forventninger - bruger rigtigt meget tid i bilen på jobbet så mega cool at den er så stille inde i kabinen - fint træk i motoren min er kun 163 hk mener at kunne huske du venter på en gt'er men syntes nun det er ok til mit behov - syntes det er rart at franskmændene ikke fedter med udstyret dellæder, keyless, glastag osv. ja du kender sikkert selv listen :-) Eneste anke er jeg syntes den er lidt længe om at få varmen i disse vintertider men sådan er det jo med mange dieselbiler - samt bagagerummet er lidt mindre end i min tidligere mondeo. Overall superfin bil - håber du får din bil til tiden :-)
 10. darksaint

  Kan man modtage TV2 gennem antene efter 110112

  Tager omså signal ind via antenne på taget lige uden for Trelleborg her er ingen problemer kan det være boksen som driller hvilken model har du ?
 11. Gqrækenland skulle være smidt på porten for mange år siden skidt for alle os andre som uforskyldt mister penge på den konto....
 12. Så står bilen langt om længe i garagen uha den er god ;-)
 13. Det var da en grotesk lang ventetid......
 14. Det er sw allure med 163 hk hdi hvilken en venter du på ?
×