Jump to content

Mette

Members
  • Antal indlæg

    548
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Mette

  1. Mette

    Aktieskat

    Jeg er blevet trukket 27% i DK i aktieudbytteskat. Så hvad gør jeg rent praktisk herfra?
  2. Mette

    Aktieskat

    Hvad med aktieudbytteskat som DK trækker. Hvordan får man de penge retur (for flere år) og skatter i Sverige? Der må være noget blanketnoget eller?
  3. Mette

    Aktieskat

    Nej, renteudgifter kan du i princippet skrive på begge selvangivelser
  4. Nogle der kender til ordentlige firmaer som kan hjælpe med ovenstående (vi overvejer en "for sjov sommerbil") ? Det skal være en som har kontakt til USA, da bilen skal bygges fra ny og vi ønsker nogle ændringer i forhold til "pakker" og standardting. Nogle der kender til forsikring. De selskaber vi har ringet til ligger på mellem 15.000 og 45.000 :(
  5. Her kan du (med lidt forsinkelse) se kursen: http://www.valutakurser.dk/forex/details.aspx?id=233073
  6. http://www.euroinvestor.dk/nyheder/2014/10/28/valuta-rentetaesk-til-svensk-krone/13019012
  7. Vi har som Dannemare heller ikke oplevet problemer, og vi er også i kategori ekslusiv+.
  8. Mette

    Radiotjänst

    Så vidt jeg ved er det ligemeget om du HAR et tv men om du KAN tage signalet. Men kender nu ikke til nogen der har fået bøder for ikke at anmelde.
  9. Mette

    Radiotjänst

    Så vidt jeg ved er det ligemeget om du HAR et tv men om du KAN tage signalet. Men kender nu ikke til nogen der har fået bøder for ikke at anmelde.
  10. Mette

    Løn

    Sodavand er da noget biligere i Sverige, og det samme gælder juicer (hvor udvalget i øvrigt også er større). Frugt og grønt er i "vej selv" segmentet stort set alle vegne, hvilket gør at man ikke SKAL købe f.eks. 1 kg tomater el. lign. El er markant billigere i Sverige. Internet er billigere. Diverse forsikringer kan nærmest opsiges pr. kommende måned og ikke kun 1 gang om året som det ofte er tilfældet i Danmark. Børnehave og vuggestue koster ca. 1/3 af DK priser.
  11. Mette

    AutoDirekt.se

    Hej. Nogle der har erfaring med at handle bil hos AutoDirekt.se i Simrishamn?
  12. Vi fik også sådan en skade engang, og da vi havde kontaktet forsikringsselskabet skulle vi køre bilen til politiet i Malmø tror jeg det var, hvor de havde en teknisk afdeling for disse ting.
  13. Meget positivt at høre. Tak for info. Husk at der sikkert også kommer 1 times kørsel på.
  14. Jo det har vi. Og det fungerer upåklageligt, men om sommeren kan der godt blive lidt rigeligt varmt på 1. sal og ditto køligt om vinteren, når det er lavere end 7 minus grader, så vi fik i 2011 installeret den store IVT luft/luftpumpe som supplement.
  15. Åh ja....det ser jeg nu.......jeg læste det som luft til luft :)
  16. Og en helt anden ting man skal tænke på. Hvis det er et etplanshus uden vinkler kan man måske nøjes med en enkelt meget kraftig pumpe, men er det i flere plan og i vinkler skal der ideelt set 3 pumper op (ikke de største af slagsen naturligvis). Vi har selv den største IVT varmepumpe som supplerende varme til vores IVT jordvarme. Jordvarmen klarer i princippet hele huset (samme størrelse ca. som dit), men i "ydergraderne" (varme om sommeren - kulde om vinteren) bruger vi pumpen til ekstra varme/kulde.
  17. Kan man på den danske selvangivelse/årsopgørelse skrive tab på for salg af aktier der har medført tab? Og hvorhenne skal det anføres? NB! Jeg har ikke solgt noglen aktier med gevinst, så der er ikke noget at "modregne" hvis det har nogen betydning.
  18. Vi fik udført en del håndværksarbejde i 2011 men indberettede det IKKE på den danske selvangivelse, da vi fik indtrykket af at det ikke var muligt. Nogle der ved om man kan gøre det nu på årsopgørelsen 2012 selv om arbejdet er udført i 2011? Og i så fald under hvilken rubrik? NB! Vi indberettede det ikke på den svenske heller, da vi ikke har indtægt i SE og derfor stort set ingenting at kunne spare i skat.
  19. Det kan du faktisk også i Danmark på de veje hvor der kører busser. Det er dog ikke noget man gør i praksis, men jeg nævnte det for en betjent i DK og hun fortalte det.
×
×
  • Tilføj...