Jump to content

BS

Members
  • Antal indlæg

    4.838
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Days Won

    2

Alt der er opslået af BS

  1. BS

    El og vand

    Bruger også elskling men har efterhånden været rundt hos samtlige leverandører så jeg kan ikke få bruge de tilbud jeg får presenteret. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
  2. Nøjagtig som Hillsurfer siger! Helt enig!
  3. Men hvorfor bliver han ikke bare svensk statsborger?
  4. Er du helt sikker? Se for eksempel: http://politiken.dk/forbrugogliv/livsstil/familieliv/ECE2153182/faderskab-ny-lov-goer-alle-halvdanske-boern-til-danske-statsborgere/ Den kendte jeg ikke. Da vores børn blev født, før 2013, hed det sig at de følger moderen som i mit tilfælde også er dansk.
  5. Med mindre dine børn er født i Danmark er de canadiske statsborgere idag. Når de opfylder kravene kan de blive svensk/canadiske. Du kan ikke give det danske til dem.
  6. Links virker her hos mig :)
  7. Har fået kigget lidt rundt nu og har bare lige et sidste spørgsmål. Sende styrken: Denne her angives til 183m udendørs Link og den her 122m udendørs Link Så er det vel den kraftigste man vælger? Eller overser jeg noget?
  8. BS

    El priser anno 2015

    Jeg hopper rundt hvert år til ny leverandør som jeg finder via elskling.se Super simpelt!
  9. Haha :) Men når du nu findes "på riktigt", kan du så ikke fortælle hvad der står i det opslag på FB? Kommer bare til forsiden af den pendlergruppe der er oprettet. Jeg er hoppet ud af gruppen igen da det virkede rodet, useriøst og ret ligegyldigt, imø. Så når alt kommer til alt er du nok ikke gået glip af noget :)
  10. Så findes du ikke "på riktigt" [emoji12]
  11. Mener min switch kører 48V
  12. De ser ikke dumme ud! De vil blive fodret med et kabel, derfor også at de skulle være POE
  13. Samme gruppe ville jeg ikke kunne holde mig indenfor. Må finde en god antenne.
  14. Powerline er, som jeg forstår det, at ledningsnettet bliver brugt og der så sættes en adapter i hver ende? Ogs å et AP til den adapter? Hvilket skal man gå efter og evt hvilke AP der er værd at kaste mønt efter?
  15. Skal bruge noget til at udvide mit wifi så jeg har ordentlig dækning i hele huset. Hvad vælger jeg? Det må meget gerne være POE.
  16. BS

    Skræddersyet jakketsæt

    Lige præcis den butik! Om de er flyttet aner jeg ikke men navnet husker jeg. Lejede mit tøj til mit bryllup da jeg aldrig ville få brug for sådan en "udklædning" igen :)
  17. BS

    Skræddersyet jakketsæt

    Skal lige kigge på et kort for jeg kan nogenlunde huske hvor de ligger. Super service og stort udvalg. Edit: Som jeg husker det kører du ind ad Nobelvägen, ude fra Mobilia. Så ligger den på venstre hånd, på et hjørne, inden du kommer til Admiralgatan.
  18. 211j og nyeste dsm. Jeg har fået det installeret på NAS'en men jeg tror den er fejlet når jeg skulle ændre den adresse linie i config filen. For jeg kan ikke se den i min klient på en windåse pc.
  19. Nogen der har fået Crashplan til at køre direkte fra Synology NAS? Jeg kan nemlig ikke få det til at virke.
  20. BS

    Skræddersyet jakketsæt

    Skal du bruge det mere end den ene gang? Hvis ikke så smut ned i en af de bryllups butikker i Malmø og lej et. Det bliver tilpasset til dig og koster næsten ingenting.
  21. Gio er heller ikke så social. Han vil helst bare sidde i hjørnet og kigge på.... Med mindre der er en mikrofon [emoji23][emoji23][emoji23]
  22. MEn hvis jeg ikke kan skal jeg vel heller ikke krydse af?
  23. Ja man kunne lave en anekdote tråd derfra der ALDRIG ville ende :D
  24. Var inde og kigge og kan ingen af datoerne. Desværre
  25. Husker et par af julefrokosterne herinde. Dvs jeg husker starten af dem :D Hvis tid og dato kan passe kunne jeg nok være interesseret. Er dog pænt booket op i december.
×
×
  • Tilføj...