Jump to content

repeat

Members
 • Content Count

  307
 • Joined

 • Last visited

About repeat

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 03/17/1973

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Svedala
 • displayname
  Peter G. Rasmussen

Contact Methods

 • Skype
  Repeat1973
 1. repeat

  Folksam nægter at betale for vandskade

  Har også haft lavet en skade fra Henda Bygg. De skiftede et vindue på under en time og har siden vi havde skaden, været hurtige og leveret på alt hvad de har sagt de ville gøre.
 2. repeat

  Gas grill

  Har bestilt en Char-Broil med deres infarøde stege system. Ved ikke om det er godt, men den havde fået en del gode anmeldelser på nettet. Den var sat ned fra 3999,- til 2200,- Så tænkte...den tager jeg sgu:-)
 3. repeat

  Gas grill

  Har brugt Gasolen et par gange, og fandt så en med samme priser ved Bunkeflostrand. Nu er grillen bestilt, adaptor købt. Så nu går grilsæsonen snart igang:-)
 4. repeat

  Gas grill

  OK...Nu ved jeg ikke hvad det koster i Dk for at fylde flasken op. Har fundet det til ca. 150 for en 5'er her i Sverige. Lyder som en plan, hvis man kan købe det i byggemarkede. Så er det jo bare frem med skruetrækkeren:-)
 5. repeat

  Gas grill

  Hej med jer, Håber der er en der kan hjælpe. Jeg står og skal købe ny gas grill, og har fundet et godt tilbud i DK. Men de bruger anden adaptor end man gør i SWE. Er der nogen der ved om hvor man kan købe en Svensk eller om der findes en universel adaptor som jeg kan købe? Eller om jeg bar skal købe grillen i Sverige. Satser på et par gode råd:-) //Peter
 6. repeat

  Dronnings nytårstale

  Takker....fik heldigvis set den:-)
 7. repeat

  Dronnings nytårstale

  Nogen der ved om DR streamer nytårstalen? Hvis ikke om der findes et sted på nettet hvor man kan se den?
 8. repeat

  Ny slagter i Svedala

  Tror noget i retningen af Man-Fre 10-18 og lørdag sikkert lidt tidligere. Fandt lige ud af det er nummer 8, ikke nummer 10:-) Det er næsten lige bag McD. Stod dernede en dag og tænkte "Hvorfor bruge 65,- på et meal, når jeg kan købe en hjemmelavet flæskestegssandwich til 45,-" Så det blev det gangen efter:-) God fornøjelse hvis du tager derned:-)
 9. repeat

  Ny slagter i Svedala

  Glemte lige at skrive hvor han ligger, for kan ikke selv finde ham på google:-) Addressen må være Företagsgatan 10. Han ligger i en stor blå lager hal, hvor Fransson & Book ligger i den anden side. Undskyld for forglemmelsen;-)
 10. repeat

  Ny slagter i Svedala

  Ville lige slå et slag for en "ny" slagter i Svedala. Der er en dansk uddannet slagter som har åbnet et charcuteri her i byen. Har været dernede en del gange efterhånden, og det er super god kvalitet, og rigtig gode priser. Han er desuden uddannet kok, så de tilbyder hele pakken efterhånden. Dagens ret hver dag, smørrebrød og flæskestegs sandwich. Og det smager godt:-) Reserverede min flæskesteg til juleaften forleden. En mellemkam til 89,- kg. Det synes jeg faktisk er ok pris:-) Prøv det jer der bor i nærheden. Han er super flink og meget snaksaglig:-) Mener han hedder Henrik.
 11. Står selv med samme problem, og er sgu også sur og frusteret. Men det er nu sådan som reglerne er herovre. Den måde vi klare os på, er at vi har skåret ned på alt forbrug, betalt alt klat gæld der ikke er i ejendomme, og så skal der bare betales af på dem efterfølgende. Vi ønsker nu heller ikke at flytte tilbage til lejligheden, men det kan jo være en løsning for 1 års tid, og så få sparet en del penge op, til at kunne sælge lejligheden endnu billigere. Du kan jo også forsøge at lave en vedtægtsændring på den næste generalformsamling. Bestyrelsen er jo (som de også siger til dig) tvunget til at følge deres vedtægter. Få dem lavet om.....Tag til foreningen. Snak med dine naboer. Overbevis dem om at vedtægterne er forældet osv. Det kan være en måde du kan komme videre på. Held og lykke med.
 12. De åbnede lidt for tidligt i går. Den kæmpe kø der var, skulle ledes uden om ulykkestedet. Så alle ud i nødsporet. Det var totalt kaos:-)
 13. Findes også i Svedala :-)
 14. Er lidt i vildrede. Jeg har arvet en lille pose penge, som er øremærket til at kunne komme af med min lejlighed. Den har været til salg i et godt stykke tid, uden den store interesse. Så jeg har måtte dumpe prisen en hel del, og det er til det som pengene skal bruges til. Lige nu er de på en konto i DK, hvor de trækker så meget som 1,5%, men kun i de måneder, hvor pengene står urørt på kontoen. Spørgsmålet går på om nu når kursen er faldet lidt, ikke kan betale sig at overfører pengene og betale dem af på det lån jeg har i lejligheden. Som jeg forøvrigt betaler 4,2% på. Nogen der kan komme med et godt råd og kommentarer til hvad jeg skal tænke på/ overveje? På forhånd tak :th2:
×