Jump to content

Morsing

Members
  • Antal indlæg

    52
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

About Morsing

  • Rang
    Advanced Member

core_pfieldgroups_99

  • Location
    Lyngby
  • Interests
    Biler, Golf, Økonomi, Sport
  • Occupation
    Kopimaskinesælger
  • displayname
    Morsing

Kontakt metoder

  • MSN
    anders.morsing@xpdigital.dk
  1. Hej Folkens, Sidder i en svensk skihytte og har en vild trang til at se super bowl i nat. Er der nogen der kender et sted på nettet hvor man kan se finalen live?
  2. Når nu vi snakker om Nordea, er der så nogen der ved hvorfor man skal betale 12 kroner om måneden til Nordea for en "verdagsmeny"? Hvad er det lige man får for de 12 kroner?
  3. Ny zambianer i Bif Jeg fandt lige en film med ham zambianeren som Bundby har indhentet... http://www.eurosport.es/futbol/mc_vid23258.shtml Hans spark ser rimelig farligt ud - men hvis han skal score så kræver det jo at resten af Brøndbys hold kan klare at få bolden ud af eget målmandsfelt først :th2:
  4. Morsing

    Spas og løjer

    Gammek klassiker Hvis i virkelig skal have det sjovt skal i gå ind på følgende side: http://www.lortelasse.dk/index2.htm Vælg Video Find filmen "Dm i Dumhed". Kan ikke finde ud af om den er sjov eller direkte skræmmende.....
  5. Dejlig med kursstigning Jeg fik et dejligt brev fra Nordea i Sverige i går. De penge jeg fik for min svenske lejlighed da jeg solgte den lod jeg stå på en svensk konto. Pludselig var de penge blev en del mere værd :)
  6. Morsing

    Fyrrings olie

    Bedste kvalitet til laveste pris fås hos Shell http://www.shell.com/home/Framework?siteId=se-sv&FC2=/se-sv/html/iwgen/produkterandtjanster/produkter/branslen/zzz_lhn.html&FC3=/se-sv/html/iwgen/produkterandtjanster/produkter/branslen/thermopremiumenny_10090848.html Keno, følg ovenstående link.....
  7. Mine erfaringer fra min tid som Helsingborg borger var også at Scandlines ALTID var forsinkede - så jeg endte også med at tage konsekvensen og tage en afgang tidligere. Det skal så siges at jeg endte med at benytte HH som udgangspunkt, og kun benytte Scandlines hvis jeg kom for sent til HH afgangen.
  8. Morsing

    Hvad laver du?

    Shell Arbejder hos olieselskabet Shell med salg af brændstoffer og smøreolie til store skandinaviske flykunder. Arbejder hovedsageligt fra vores kontor i København - men ofte med smutture til Stockholm og Oslo.
  9. God mægler + billig lejlighed Da jeg flyttede til Helsingborg handlede jeg gennem Rickard Schoug. Han var hele vejen virkelig flink og hjælpsom og han hjalp med at vise mig hvor jeg kunne få mit svenske personnummer, en ny bank, osv osv. Jeg brugte ham også da jeg skulle sælge min lejlighed igen. Prøv at besøg hans hjemmeside og se om der ikke skulle være noget spændende til salg. Jeg kan se at han har en lejlighed til salg på Frontgatan 2 i Helsingborg. Det var præcis på denne adresse jeg boede, bare i en to værelses. Området er virkelig fint, det tager 5 min ned til centrum og der er en Maxi Ica 500 meter fra lejligheden. http://www.bostad.dn.se/bostadsborsen/sok/results/NPI-object_Frame.asp?newWin=1&objektid=3317075&service=GPBostad&area=-1&caller=main http://www.rickardschoug.se/
  10. Bilig bil at forsikre Jeg måtte som 20 årig slippe omkring 5000 SEK i trafikforsikring for min gode gamle Audi A4, som første-gangs-forsikrende, så det synes jeg ikke var så galt. Men jeg kan også kun anbefale de mindre biler - eller gå vælge en god svensk Volvo.....
  11. HH contra Scandlines Hej Sanni, Jeg sejlede personligt med HH ferries af den simple grund at jeg via deres pendlerforening (HH Pendlerna) fik det til en rigtig god pris. Desværre sejler de "kun" to gange i timen i modsætning til Scandlines der sejler hvert 20. minut. Jeg havde min bil med hver dag, og det fungerede fint med adgangen til HH terminalen - men jeg snakkede ofte med folk som var gående/cyklende ombord og de mente det var lidt besværligt at komme dertil i forhold til Scandlines's terminal. Men igen var det prisen for dem som var afgørende.
  12. Tak for hurtig svar. Jeg har tidligere boet i Helsingborg mens min kæreste boede i Danmark. Hun ville ikke flytte til Helsingborg så jeg måtte flytte hjem til hende. Nu er hun dog blevet hooked på en villa i Bunkeflostrand og er derfor blevet lidt lun på ideen om at flytte til Sverige. Det store "problem" går nu på at hun er gravid - og hun vil gerne have at vores barn kommer i dansk vuggestue og børnehave. Så hvis det er det som der skal til at jeg kan "overtale" hende, så er det fint med mig - selvom jeg også mener det er den halve løsning. Jeg var også klart foretaler for en svensk vuggestue.
  13. Jeg har forsøgt at søge i tidligere tråde - men synes ikke helt jeg kan finde svar på følgende: 1) Hvis min kæreste og jeg bor i Sverige og arbejder i Danmark kan vores barn så gå i dansk vuggestue i Danmark? 2) Hvis min kæreste og jeg bor i Sverige og arbejder i Danmark kan vi så stadig få børnepenge fra Danmark eller får man så fra Sverige? Håber nogen kan hjælpe.
  14. Problemet er at jeg er flyttet tilbage til Danmark så jeg tvivler på at det vil komme frem - men jeg må tage kontakt til VV i morgen.
×
×
  • Tilføj...