larscph

Members
 • Antal indlæg

  5.314
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  1

larscph last won the day on February 12 2016

larscph had the most liked content!

About larscph

 • Rang
  Advanced Member
 • Fødselsdag 08-03-1974

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Husie - Kvarnby
 1. Ah - ja den ser smart ud faktisk. Jeg er dog utrolig glad for Chromecasten som udover at den bare fungerer og er fuldintegreret i vores IOS enheder - sidder bag på fjernsynet helt diskret. Det giver et super clean look i TV-stuen :)
 2. Hvis du har bopæl i Sverige må de godt inddrage kørekortet. Du kan ikke få et kørekort i Danmark hvis du har bopæl i Sverige, det skal du have fra de svenske myndigheder (Transportstyrelsen). Jeg vil også anbefale at tage fat i en jurist som kender reglerne og hvilke muligheder du har.
 3. Så er vi endelig i vores "rigtige" lejlighed i V.H. inklusive en fin 500 mbit bredbåndsforbindelse hos ComHem :) Løsningen med Chromecast fungerer super godt - og sammen med en OverPlay DNS abonnement streamer den DR, SVT, Netflix og hvad vi ellers har brug for. Eneste trick er at man skal blokere for Google's DNS i routeren da Chromecast er hardcodet til at anvende disse som step 1. Hvis de er blokeret falder den tilbage til de DNS som oplyses fra DHCP i routeren. Til streaming af lokale medier anvender jeg Plex på en lokale computer og så Plex App'en på mobilen for at sende afspilningen til Chromecast. Kan meget anbefales - og så er vi helt fri for diverse kabel TV abonnementer .
 4. Hej Kim - start her: https://www.skatteverket.se/privat/fastigheterochbostad/forsaljningavprivatbostad.4.76a43be412206334b89800042922.html Som egentlig er ganske detaljeret. Vi skal selv igennem det samme her om lidt da vi solgte hus sidste år og har købt bostadsrätt. Husk på, at hvis du ikke har nogen indkomst i Sverige, men renteudgifter til f.eks. bolån i Sverige, kan du med fordel søge uppskov og så tilbageføre drypvis så det passer med dit rentefradrag.
 5. Det er stadig i gang med at blive bygget og først klar i starten af 2018. Og eftersom vi solgte vores hus i foråret var vi nødt til at finde et sted at bo mens vi venter. Så var det her en fin løsning, det er 5 minutter fra det nye sted og meget tæt på datterens skole hvor hun startede i förskoleklass i August. Udsigten fra etage 40 trækker heller ikke ned, selv om man alligevel godt kan savne udeplads når det er sommer (har så ikke været det store problem i år kan man sige!).
 6. Haha - det lyder ikke så fedt. Jeg tror ikke det var helt så slemt da der blev gravet fiber ned ved vores gamle hus, så tror ikke det er en landsdækkende standard. Vi fik dog ikke installeret fiber så jeg har ingen hands-on oplevelser. Til gengæld nyder jeg p.t. godt af en fin-fin 100/20 mbit/s forbindelse her i Turning Torso til bare 60 kr/md :)
 7. Jonas Kroon http://www.snickarekroon.se/ Har vi brugt adskillige gange - han leverer super fint håndværk til en OK pris.
 8. Det er grænsegænger reglerne de mener. Der er kun de samme. Sent from my iPhone using Tapatalk
 9. Hej - vi er flyttet til Västra Hamnen i lejlighed og er nu på udkig efter en ny rengøringshjælp. Vi søger primært hjælp til Aftørring af støv i lejligheden Komplet rengøring af 2 badeværelser med hhv badekar og brusehjørne Vi står selv for støvsugning, vinduespudsning, mv efter behov. Lovbuine -> Er det noget for din kone? Eller er der andre som enten gør rent - eller kender nogen der kan anbefales?
 10. Jeg har præcist samme problem her - i Firefox
 11. Så er vi rykket til Västre Hamnen og har en basis ComHem pakke her i lejligheden - den er ikke særlig anvendelig når man for eksempel har et barn som gerne vil se DR Ultra og Ramesjang. Chromecast ser ud til at kunne det hele egentlig, både DR, SVT og en masse andet i så høj opløsning man orker eller har internet forbindelse til. Er det bare sådan en jeg skal have, eller om der er andet som er smartere?
 12. Så er vi rykket til Västre Hamnen og har en basis ComHem pakke her i lejligheden - den er ikke særlig anvendelig når man for eksempel har et barn som gerne vil se DR Ultra og Ramesjang. Chromecast ser ud til at kunne det hele egentlig, både DR, SVT og en masse andet i så høj opløsning man orker eller har internet forbindelse til. Er det bare sådan en jeg skal have, eller om der er andet som er smartere?
 13. Så er det nok bare mig som de har misset - underligt dog. Jeg tastede blot oplysningerne ind da jeg deklarerede i Sverige og så var det fint. @Ann - jeg arbejder i Danmark så min indkomst var fortrykt. Derimod skulle jeg manuelt angive renteudgifter og håndværkerfradrag.
 14. Jeg har lige fået min deklaration for 2016 - er det bare mig hvor Nordea Sverige har "glemt" at indberette? Der står ingen oplysninger fortrykt fra Nordea, og nu jeg ser efter på årsbeskeden fra Nordea kan jeg godt se at det faktisk ser ud til at de ikke har indberettet noget. Det virker da som en svipser?
 15. Jeg mener at man kan bede banken fordele det anderledes, men det skal du jo så gøre på forhånd. Men - står lånene bare i dit navn? Så er det jo også dine renteudgifter.