larscph

Members
 • Antal indlæg

  5.310
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  1

larscph last won the day on February 12 2016

larscph had the most liked content!

About larscph

 • Rang
  Advanced Member
 • Fødselsdag 08-03-1974

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Husie - Kvarnby
 1. Det er stadig i gang med at blive bygget og først klar i starten af 2018. Og eftersom vi solgte vores hus i foråret var vi nødt til at finde et sted at bo mens vi venter. Så var det her en fin løsning, det er 5 minutter fra det nye sted og meget tæt på datterens skole hvor hun startede i förskoleklass i August. Udsigten fra etage 40 trækker heller ikke ned, selv om man alligevel godt kan savne udeplads når det er sommer (har så ikke været det store problem i år kan man sige!).
 2. Haha - det lyder ikke så fedt. Jeg tror ikke det var helt så slemt da der blev gravet fiber ned ved vores gamle hus, så tror ikke det er en landsdækkende standard. Vi fik dog ikke installeret fiber så jeg har ingen hands-on oplevelser. Til gengæld nyder jeg p.t. godt af en fin-fin 100/20 mbit/s forbindelse her i Turning Torso til bare 60 kr/md :)
 3. Jonas Kroon http://www.snickarekroon.se/ Har vi brugt adskillige gange - han leverer super fint håndværk til en OK pris.
 4. Det er grænsegænger reglerne de mener. Der er kun de samme. Sent from my iPhone using Tapatalk
 5. Hej - vi er flyttet til Västra Hamnen i lejlighed og er nu på udkig efter en ny rengøringshjælp. Vi søger primært hjælp til Aftørring af støv i lejligheden Komplet rengøring af 2 badeværelser med hhv badekar og brusehjørne Vi står selv for støvsugning, vinduespudsning, mv efter behov. Lovbuine -> Er det noget for din kone? Eller er der andre som enten gør rent - eller kender nogen der kan anbefales?
 6. Jeg har præcist samme problem her - i Firefox
 7. Så er vi rykket til Västre Hamnen og har en basis ComHem pakke her i lejligheden - den er ikke særlig anvendelig når man for eksempel har et barn som gerne vil se DR Ultra og Ramesjang. Chromecast ser ud til at kunne det hele egentlig, både DR, SVT og en masse andet i så høj opløsning man orker eller har internet forbindelse til. Er det bare sådan en jeg skal have, eller om der er andet som er smartere?
 8. Så er vi rykket til Västre Hamnen og har en basis ComHem pakke her i lejligheden - den er ikke særlig anvendelig når man for eksempel har et barn som gerne vil se DR Ultra og Ramesjang. Chromecast ser ud til at kunne det hele egentlig, både DR, SVT og en masse andet i så høj opløsning man orker eller har internet forbindelse til. Er det bare sådan en jeg skal have, eller om der er andet som er smartere?
 9. Så er det nok bare mig som de har misset - underligt dog. Jeg tastede blot oplysningerne ind da jeg deklarerede i Sverige og så var det fint. @Ann - jeg arbejder i Danmark så min indkomst var fortrykt. Derimod skulle jeg manuelt angive renteudgifter og håndværkerfradrag.
 10. Jeg har lige fået min deklaration for 2016 - er det bare mig hvor Nordea Sverige har "glemt" at indberette? Der står ingen oplysninger fortrykt fra Nordea, og nu jeg ser efter på årsbeskeden fra Nordea kan jeg godt se at det faktisk ser ud til at de ikke har indberettet noget. Det virker da som en svipser?
 11. Jeg mener at man kan bede banken fordele det anderledes, men det skal du jo så gøre på forhånd. Men - står lånene bare i dit navn? Så er det jo også dine renteudgifter.
 12. Det gælder i hele EU. Her står specifikt hvordan man gør som grænsegænger https://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=2234759
 13. Du får intet fra Skat i Danmark. Reglerne for bolighandel i Danmark er anderledes end i Sverige, der bliver man i højere grad beskattet løbende af ejendommens værdi og gevinst/tab når du handler er ikke noget man bruger i forhold til skatten. Der er heller ingen godtgørelse fra Sverige, men hvis ud derimod får skattepligtig indkomst i Sverige har du mulighed for at trække dit underskud fra i skatten. Men det er nok ikke relevant i dit tilfælde.
 14. Vi har pludselig solgt vores hus - det gik pludselig utrolig hurtigt og endda en sjat over udgangsprisen - inden mægleren rigtig nåede i gang med at annoncere noget. Vores nye lejlighed i Västra Hamnen er først klar til December - og da vi flytter ud herfra per 1. maj ender vi med at leje et sted at bo i en periode. Derfor har vi brug for et flyttefirma som også kan hjælpe med opbevaring af nogen af vores sager i den mellemliggende periode. Der er flere som tilbyder det, også NettoFlytt som jeg tidligere har anvendt med fuld tilfredshed. Men det er noget tid siden jeg er flyttet sidst og tænkte om der var nogen nye erfaringer for gode flyttefirmaer til flytning inden for Malmö som tilbyder opbevaring? Det ville være optimalt hvis der er mulighed for at komme til de opbevarede sager hvis man skulle få brug for det inden vi flytter endeligt. Og så også - gode tips til firmaer som kan udføre flyttstäd? Jeg har spurgt til priser et par steder og det virker til ud fra priserne, at der nærmest er kartel på området.
 15. Nu har jeg bestilt abonnement hos Vattenfall det kommende 12 mdr - det ser ud som nedenfor. Afgørende for valget var blandt andet, at jeg kan vælge el produceret med kernekraft hos dem! :) Rörligt elpris 48,86 öre/kWh Rabatt elpris -1,00 öre/kWh Energikälla: Kärnkraft 0,00 öre/kWh Energiskatt 29,50 öre/kWh Moms 19,34 öre/kWh Ditt elpris (november): 96,70 öre/kWh Förbrukningsbaserad årsavgift: 320,00 kr