Jump to content

Miriam

Members
 • Content Count

  3,178
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Miriam

 1. Miriam

  Selvangivelse 2012

  var vist ikke tydelig nok.... klar der kan være flere ting. Jeg får heller ikke min, og Michael har ikke nogen fra DK. Så har også noget de skal rette siger de.....
 2. Miriam

  Selvangivelse 2012

  Hvis du er gift, får du den først når din ægtefælle har lavet sin.
 3. Miriam

  Hummmmm (betyder "sikke priser de tager sig" red.)

  jeg mener kun det var en begrænset periode man kunne det, og så var der vist noget med at man "kun" fik 15000 ekstra i fradrag, så det dækker jo ikke så meget som op til de 50000 man kan få i Sverige, eller halvdelen af arbejdslønnen op til de 50.000
 4. Miriam

  Forsikring nægter at betale

  det godtager forsikringerne normalt... har selv lige været igennem det, og har afsluttet vores indbruds sag for 2 dage siden. Men hun skriver jo at hun HAR været i forbindelse med en guldsmed. Problemet som jeg forstår det er at de ikke tror på at det var ægte ting hun havde... Hvem er du forsikring hos Emmi ?
 5. Miriam

  Overføre alle rentefradrag til ægtefælle

  Det er noget du ordner i din bank, dem beder du bare om at overføre alle renterne til den der skal have det. Der er ingen ben i det. Jeg har alle renterne på mig, og fik lavet nyt bil lån forleden dag og på den blanket spurgte de tilmed om hvem renterne skulle tilskrives.... Skatteverket er jo ligeglade med hvem der trækker renterne fra, bare det kun gøre et sted.
 6. Miriam

  Min kørekort er væk

  Du skal skal søge om at få det ombyttet i Sverige, du får IKKE et kort fra den danske side igen så længe du bor her... (taler af egen erfaring)
 7. Jeg ved min mor nu har forsøgt at kontakte ham via mail og PM herinde, men intet hørt fra ham. Nogle der ved om han stadigvæk er aktivt/søgende ?
 8. super skal snart bruge en til et større arbejde, så det er hermed noteret :)
 9. Miriam

  SÅDAN!! Michael K......!

  hæhæ
 10. Miriam

  SÅDAN!! Michael K......!

  selvfølgelig passer det og ja han er en klaphat...... han har jo også taget røven på flere herinde....
 11. Miriam

  Revisor

  Har du talt med din mægler, det er jo normalt noget de kan hjælpe til med og som er med i prisen ...
 12. Miriam

  mistet kørekort

  nogle der har fået hapset deres kort herovre i nyere tid, som kan svare på om det bare kommer med posten når forbudet udløber ?? (dansk kort)
 13. Miriam

  mistet kørekort

  Fik papirene i dag med posten og det koster 600.... og kommer aldrig til at bo i DK igen, så det er helt ok med svensk kort. Og slipper nemlig også for div spørgsmål hvis/når man bliver stoppet i DK i svensk bil
 14. Miriam

  mistet kørekort

  Helt enig !
 15. Miriam

  mistet kørekort

  Gør jeg altid :)
 16. Miriam

  mistet kørekort

  Nej det gør de ikke som sådan. Jeg skal sende en ansøgning ind som om jeg skulle lave en ombytning af et dansk til svensk kort. Og da jeg ikke kan sende dem mit kort, skal de bruge det papir jeg har fået i dag, for at se at jeg har et gyldigt kørekort og så køre det bare efter bogen med at jeg skal indbetale ca 400 og billeder til dem, og så får jeg det nye kort.
 17. Miriam

  mistet kørekort

  og så modtog jeg en mail med bekræftelse på mit kort fra DK politi, så der var de da hurtige :) så nu er det bare ud og køre :)
 18. time pris eller fast pris ? får snart brug for en
 19. Miriam

  mistet kørekort

  Mit forbud er stoppet i dag :) så ingen problemer der :)
 20. Miriam

  Udlånsrente

  Så bytter du rundt, bundlånet er altid det største og til den laveste rente, og toplånet i dit tilfælde de 220.000 og sikker lagt som et alm privatlån, deraf den høje rente. Tror næppe du får det meget anderledes andre steder, foruden at huset nu er vurderet meget højere end da i købte det ...... og i på den måde har noget friværdi. Der er stortset ingen banker der låner 100% ud i dag, der skal du ligge 15% i udbetaling.
 21. Miriam

  mistet kørekort

  har talt med flere inde hos pikketiet i DK nu, og jeg får ikke det kort igen.... og jeg har ikke kørt som en galning.......... Har dog fået dem til at lave et bekræftelse/midlertidigt til mig, som kommer i næste uge så kan jeg køre og sende kopi af det ind med ansøgningen om et nyt. Det er nu engang det letteste og den hurtigste måde at få et kørekort på.... min bank er også efter mig i forhold til at skaffe svensk leg. så er den pot også ude af verden.
 22. Miriam

  mistet kørekort

  eftersom kortet jo allerede er i DK så er det nok hurtigst at søge om et nyt svensk .....
 23. Miriam

  mistet kørekort

  det er ikke et spørgsmål om jeg skal tage et nyt kort, skal søge om at få det ombyttet skal ikke til nogle prøver.... og spiller jo ingen rolle nu eftersom kortet er i DK og de ikke vil udlevere det
 24. Miriam

  mistet kørekort

  har jo fået køreforbud i Sverige og det er jo ikke Sverige der giver mig prob nu, det er DK som ikke vil udlevere mig mit kort som de sidder med derinde da jeg ikke bor i DK
×