Jump to content

gammeldansk

Members
  • Antal indlæg

    117
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

About gammeldansk

  • Rang
    Advanced Member

core_pfieldgroups_99

  • Biography
    En rimelig fornuftig 60-årig, som har fundet kærligheden i Sverige
  • Location
    Bor på Ivö midt i Ivösjön
  • Interests
    Konen, børn + børnebørn, hunden, musik, kajakroning + .......
  • Occupation
    Er nu en lykkelig pensionist efter 4 år i "farthelvedet".
  • displayname
    Søren
  1. Hej! Her er et link til Försäkringskassan ang. föräldrapenning http://www.fk.se/privatpers/foralder/barnet_fott/foraldrapenning/ God fornøjelse og så er det ellers bare kontakt til Försäkringskassan.
  2. Jeg har som sagt fået Politiken leveret her oppe i det nordøstlige Skåne i mere end et år - med udeblevne aviser, som altid skyldtes for sene leveringer fra København til distributionscentralen. Jeg har ingen problemer haft med udebleven avis i mere end 1 dag. Normalt vil jeg få den udeblevne avis dagen efter sammen med den aktuelle avis. Svenske helligdage er et problem, for så kører Tidningsbärarne ikke ud med de danske aviser alene. Kontakter altid Kundeservice via mail på politiken.dk - under reklamationer skriver jeg efter indtastning af kundenummer, at avisen ikke er kommet. Får altid svar via mail + godtgørelse af avis. Har lige fornyet abonnement til 3998 for 15 måneder. Du kan læse den elektroniske udgave af avisen via dit kundenummer - som trøst. P.S. Fik i øvrigt ekstra kompensation (2x100 kr + Politikens store Kogebog), da der var for mange reklamationer (5-7 stk.) inden for en kort periode. Held og lykke med din fortsatte levering.
  3. Med fragt og en mindre betaling for en lille ordre - så bliver den samlede betaling for 3 stk. 207,00 SEK. Men OK - jeg har bestilt og har nu et par gaver til have-/vejrinteresserede. Tak for tippet.
  4. Politiken hver morgen! Siden starten af august 2007 har jeg modtaget min Politiken hver morgen kl. ca. 06.30 her paa öen i det nordlige Skaane. Der er ca. 130 km. til Lernacken, men avisen er her hver dag - i 1. udgave. Söndagsavisen kommer lidt senere - mellem 8 og 9. Gav 2498 danske kroner for et helt aar - mod normalt 3998 DEK. Er spändt paa den nye pris.
  5. Hej til Basse. Her fra mit sydlige feriedomicil, vil jeg göre opmärksom paa fölgende link: http://www.danska-svenska.se/ Pröv at trykke paa bilteknik - og en verden af svenske og danske gloser aabnes. P.S. Undskyld skriften - men min ven i Schweiz har en forkärlighed for Sverige - men aa findes ikke.
  6. "Situationstegn" passer jo helt godt en Buddha, som jeg ikke skal kommentere, for nu er det jo Sniglen, der taler. Her på min ø - med min gamle alder - plejer vi at snakke om "Citation", når vi tager ord ud fra en sammenhæng. Og Gio - vi er helt enige - men det ved jo Supermule/Brian/Buddha i forvejen!!!!!!!
  7. Kan en "Snigel" være en Buddha??? Jeg håber da i mit allerhelligste, at du "blivar av" med kørekortet, når du daffer af sted med 81,5% overskridelse - eller hvad synes du selv??? Har fået 2 fartbøder efter 350.000 km's kørsel - med en overskridelse mellem 15 og 20%. Tråden her får mig til at tænke på, at jeg sætter Buddha på min ignore-liste. Jeg ved, at han er ligeglad - men det er jeg så også. Venter spændt på hans nye alias'er!!!! Tænker også på de personer, der er på hans officielle hadeliste: Jacobe, Gio m.fl. P.S. Ved godt, at jeg ikke slipper for Buddha's indlæg, hvis de er indflettede i andre indlæg. Hej Brian med tak fra den hjernedøde ignorant med en pensionisttilværelse på en lille ø i det nodskånske - og jeg ved, at jeg er arrogant og kører som en mormor - tak for det.
  8. Igen et site, hvor Buddha/Supermulen kan vise sine fortrinlige evner i fortrængning og bevidst manipulation. Snart får han nye bremser på sin foretrukne bil (ikke Starletten) - men hvornår får han bremser på sit eget ego???????
  9. Selvkritik????????????? Hold dig til tråden og ingen diskussion
  10. Vi har Länsförsäkringar til vores cane corso på 48 kg. Pris 1981 sek efter rabat på 10% for medlemsskab i Svenska Kennelklubben - skal opgive medlemsnummer. Dækning: Ved død: 13.000 sek Veterinär omkostninger: 30.000 sek Självrisk: 1.500 sek Vi har alle vore forsikringer i dette selskab, men det gav nu ikke den store rabat. Hunden koster som sagt 1981 sek og totalforsikring på vort 235 kvadratmeter store hus går på 3.400!!!!!
  11. Kære MC Manden Jeg har for nogen tid siden lovet mig selv - og også Brian/Supermule/Buddha - at jeg ikke mere vil gå ind i en polemik med den 37-årige fartentusiast, som åbenbart mangler evnen til at læse og forstå en meddelelse. Du skal imidlertid have al mulig support i den udveksling af mails, du har haft med taberen Brian. Du har fra begyndelsen præciseret under hvilke omstændigheder, du vil møde fartvidunderet. Du har argumenteret med risici for eget helbred, økonomi m.m.. Nu har han så i sin travle hverdag - includeret læsning og kommentarer til stort set alt på dette forum - også fundet tid til at undersøge sine potentielle chancer for at komme helskindet ud af sine evner som fartvidunder. Pludselig er han tilbage i sin egen Nürburgring, som han sikkert mener er eneste chance for eventuelt sejr. Du har helt ret i din anskuelse af hans ringe performance evner - evnen til at holde et spor i debatten - og den kujonagtige flugt sammen med ringeagtende bemærkninger, når han skal tage endelig stilling. Vi er jo en del, som stadig savner at se hans bare på en motorcykel over broen - som var indsatsen i væddemålet med Gio. Jeg tror desværre ikke, at vi nogensinde får dette syn at se - det kunne jo også give grimme billeder på den indre skærm. Held og lykke med din fortsatte kørsel på mc'en. Jeg skal lige have handlet slicks til min pensionistbil, Skoda Roomster - og så er jeg klar til en udfordring - som jeg til enhver tid vil undgå - belært af en velkendt person herinde.
  12. Fra en ikke-opera fan! Velkommen hjem i god behold! Du har kendskabet til Kling og Klang's evner i området, og jeg har lige læst en stor artikel i Kristianstadsbladet, hvor en 82-årig kvinde lovpriser festivalen. Også jeg er sikker på, at forretningerne er glade for besøget af 30.000 ikke-opera fans. Jeg har set køen foran Systembolaget i Sölvesborg, og herfra kom min bekymring for, hvilken indflydelse det indtagne kvantum kunne have på en sikker hjemtur, hvor den del af E22 omkring Norje ikke ligefrem opfordrer til andet en safe driving.
  13. Jeg er nede fra Lolland, hvor roerne gror - og de gror, og de gror, og de gror. Hej Lolliken! Er ked af at have skuffet dig, men dramaet lå jo i en "final curtain-omgang" med Brian/Supermule/Buddha. Som jeg indledningsvis skrev, havde jeg ikke på noget tidspunkt tanken om at reformere vor gode ven. Når så 2 andre deltagere i debatten føler sig trådt over navnelisten, må jeg jo afklare disse forhold. Dette mener jeg er sket i den normalt gode tone, som sørger for, at et stort antal "tittare" på dette forum ikke synes, at tiden er helt spildt. Håber at du ikke er helt nede i kælderen, men kan komme op med nye indlæg mod/for det, du føler for. God vind i det sydlige.
  14. Hej Danny og Frederik! Tricket med Danny's støtte til Buddha var såmænd bare en prøve på, om y-navne levede op til fordommene - og det kan jeg jo se her, at det ikke er tilfældet. "Damn, du lyder som en bitter gammel mand. Kidding. " Tages som den spøg, jeg tror ligger bag.
  15. Ursäkta!!!!!!!!!!!!! Hej Danny! Jeg har ikke specielt været ude efter dig, men kan bare konstatere - som jeg har skrevet - at navne med y i slutningen er overrepræsenterede på diverse specialforanstaltninger inden for skolesektoren. Som jeg skrev omkring navnet Brian gælder selvfølgelig også alle undtagelser - her i blandt navne, der slutter med y - som ikke har levet op til diverse fordomme, som du er velkommen til at mene, at bare jeg har. Ligesom du er jeg heller ikke herre over, hvad mine forældre har ment var et passende fornavn. Har jeg fornærmet andre herinde med Y i slutningen af navnet, skal jeg bede om undskyldning. P.S. Var der ikke noget med, at du kraftigt støttede Buddha/Brian i hans felttog mod Gio???? Har jeg også fejl der, får du et dobbelt knæfald på mit afghanske bedetæppe, som jeg efter Buddha's mening som "talebaner" er nødt til at anvende.
×
×
  • Tilføj...