Jump to content

DMJ

Members
  • Antal indlæg

    52
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

About DMJ

  • Rang
    Advanced Member
  • Fødselsdag 26-12-1980

core_pfieldgroups_99

  • Biography
    Har boet her siden foråret 2004 sammen med kæresten.
  • Location
    Rosengården
  • Interests
    biler, kvinder og fisk
  • Occupation
    Netværks konsulent
  1. Jeg kørte igennem på vej hjem i forgårs, der var ingen bil foran mig. Brobizz'en bipper og der bliver grønt, pludselig går bommen ned og jeg bremser alt hvad jeg kan. Det lykkedes mig at stoppe inden bommen, men jeg var noget rystet. Jeg kiggede på konen som heldigvis sad ved siden af mig og hun bekræftede at der havde været grønt osv. Jeg har kørt igennem det anlæg i 10 år uden noget lignende. Der var ingen bil foran, jeg kørte ikke for stærkt (Jeg havde børn med i bilen), hvilket det faktum at jeg nåede at bremse inden bommen bekræfter. I min verden har de et problem med de bomme, der er for mange folk der har oplevet det. Jeg har godt nok min brobizz liggende gemt væk og så holder jeg den op ved spejlet når jeg kører igennem, men hvis den registrerer den, skifter til grøn og åbner bommen, så må den jo "sidde" godt nok.
  2. Jeg har også været inde og prøve flere steder, men da bilen ikke er svensksåld og jeg har DK kørekort, så kniber det desværre lidt. Jeg har opgivet for nu og må finde ud af noget en anden dag.
  3. Jeg har lige prøvet Solidförsäkringar, men de kræver et svensk mobilnummer, det er jeg desværre ikke indehaver af pga. arbejdsgiverbetalt mobil. Hvis nogen har et mobilnummer jeg må "misbruge", så råb endeligt højt :)
  4. Jeg er ved at gøre mit første brugtbilskøb, her på en helligdag. Bilen er avställd og uden forsikring, så jeg er nødt til at have disse ting på plads, ellers er det jo lidt hasard at køre i bilen. Er det muligt at gøre dette på en helligdag som i dag? Jeg kan jo sagtens poste omregistreringen og påställningspapirerne, men hvad med forsikring? Nogle gode råd... Det er super kort varsel og jeg havde regnet med at gøre det i morgen, men det knbier gevaldigt med tiden og kan jeg gøre det i dag så ville det være absolut det bedste for mit stress niveau :D
  5. Jeg tror ihvertfald du gjorde klogt i at droppe handlen med dem. Nu har jeg ikke den store erfaring med Blocket, har sat min første vare til salg for et par uger siden. Satte bilen til salg og for satan det er tossernes holdeplads, indtil videre har jeg mødt 3 typer: 1) Unge gutter som ikke kan få banken med på ideen alligevel 2) Dem som virker interesserede, men som tror at de efter et par mails kan få et større nedslag i prisen. Plejer her at skrive hvis de er interesserede kan de komme forbi, så kan vi snakke. 3) Lykkejægerne som bare skyder et tilbud afsted på det halve af den efterspurgte pris i håb om at ramme en stakkel som har brug for pengene. Alle mine tidligere biler i sverige er solgt på entusiast fora og er faktisk alle blevet eksporteret, så det er lidt nedslående at sidde her og bokse med de der useriøse typer.
  6. Da vi rykkede herover lå kursen på en ,82-83. Så den nuværende kurs er ikke noget som er kommet bag på os, selvfølgelig var det da fedt de år hvor kursen var i bund, men vi føler ikke at kursen er utroligt høj nu. Om tingene er blevet dyrere har jeg heller ikke lagt mærke til, vi er ikke de store budget dyr og hvis vi har behov for en liter mælk så køber vi en liter mælk og bekymrer os ikke så meget om det. Vi har jo også den mulighed at handle i begge lande, noget vi primært kun har brugt pga. forskelligt udvalg, ikke pga. priser. Vi elsker at bo herovre, synes egentligt at malmö er en mere hyggelig by end københavn, men vi er heller ikke storbymennesker, så det er måske derfor. Nu rykker vi hjem alligevel, det er udelukkende pga. familiemæssige årsager. Vi har begge nydt tiden herovre og vi er kede af at måtte hive den lille ud af en helt kanon dagis, men der er altså nogle forhold som gør at vi er nødt til fysisk at være et andet sted. Øv...
  7. DMJ

    A-kasse

    Jeg har ikke prøvet om de dækker i praksis, 7-9-13, det vil jeg forvente at de gør ellers er det vel på det nærmeste bedrageri. Min forsikring var oprindeligt hos "En sak försäkring", det er nu blevet til "Accept". http://www.accept.se/index.shtml
  8. DMJ

    A-kasse

    Det er måske lidt for sent, men få dig en arbejdsløshedsforsikring så slipper du for de bekymringer. Som det allerede er sagt så er de svenske satser lavere, jeg har ingen anelse om hvordan systemet fungerer, jeg har heldigvis aldrig haft behov for A-kassen (hverken i DK eller SE). Husk nu at hvis du flytter din adresse til DK, så er det nok ikke smart at køre i en svensk registreret bil i DK. Desuden er det jo også bedrageri, personligt ville jeg aldrig risikere den slags for de småpenge.
  9. Det har jeg også prøvet, med samme mistanke. Han sagde også med et glimt i øjet at den gik godt. Motoren var varm og han voldtog den ikke, så det var ikke noget der generede mig. Moralen er vist at der er idioter alle vegne, også i synshallerne og rammer man idioten, så kør videre til næste
  10. Jeg er generelt blevet meget fair behandlet. De har gennemgået de ting som de nu skal, men meget metodisk og ikke maniske efter at finde fejl blot for at finde fejl. Hvis det bare er en værdi der ligger lidt over max, så vil jeg tro du bare får 30 dage til at fixe det, så det er vel bare at køre ned og se hvad der sker. Hvis den bliver kaldt til omsyn er omsynet lynhurtigt, du ryger bare i hurtigkøen og de tjekker det den dumpede på og du er videre.
  11. DMJ

    ESP lampe lyser

    Jeg ville ikke få mechanum til at tjekk enoget som helst, jeg har hørt om mange inkompetente værksteder, men det her tager simpelthen guldet og det er endda både når det kommer til kompetencer, service, behandling af kunden og respekt for bilen. Om jeg så fik penge for det ville jeg ikke indlevere min bil der. Og ja, jeg har en meget lang historie til at bakke min advarsel op.
  12. Det er fandeme også belastende at der er så meget uklarhed omkring reglerne hos sagsbehandlerne, irriterende at bruge så meget tid og krudt på noget som ikke burde være nødvendigt. Vi må kæmpe videre, nu er det principielt.
  13. Vi har en datter på 15 måneder, og vi er lige midt i en lidt irriterende sag. Konen gik hjemme med datteren indtil hun kunne starte i dagis og det bider os så lidt bagi nu. Sagen er den at konen gik på dagpenge indtil d. 24 Januar 2012, holdt herefter alt sit restferie, hvilket rækte til d. 8. Marts 2012. Fra d. 9. Marts til 14. April levede konen derfor af vores opsparing da der jo hverken var dagpenge eller feriepenge indblandet. Nu mener Københavns kommune så ikke vi er berettiget til børnefamilieydelse (eller hvad det nu hedder i dag), fordi konen ikke har haft indkomst imellem d. 9. Marts og 14. April. Jeg har arbejdet i DK i hele perioden, men konen har jo måttet blive hjemme og passe vores datter. Hun har på intet tidspunkt været udenfor ansættelsesforhold, hun har blot holdt fri uden løn i en måneds tid indtil vores datter kunne begynde i dagis. Vi har forsøgt at forklare forløbet for vores kontakt i systemet, men det går langsomt og på trods af at arbejdsgiver har tilkendegivet at hun på intet tidspunkt har stået uden ansættelsesforhold, blot holdt ferie uden løn har intet hjulpet. Derfor er jeg lidt interesseret i om nogen her kender reglerne bedre end vi gør. Hvis moderen i en periode holder fri uden løn, bortfalder retten til ydelsen så? Nogle gode råd til hvordan vi skal forholde os i denne sag?
×
×
  • Tilføj...