Jump to content

Rene Larsen

Members
 • Antal indlæg

  1.536
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

About Rene Larsen

 • Rang
  Advanced Member
 • Fødselsdag May 4

core_pfieldgroups_99

 • Location
  København
 • displayname
  Rene Larsen

Profil information

 • Gender
  Male
 • Lokation
  Copenhagen

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Rene Larsen

  Valutahandel i Sverige

  Jeg tvivler at du kan dette som privat person - medmindre du kan blive "pro" kunde, men så igen dette kræver så også at du laver rigtig mange handler dagligt/ugeligt.
 2. Rene Larsen

  Skatteverket giver afslag på bopæl i Sverige.

  Hvis du er dansk statsborger, må jeg gå ud fra at du går under Skatteverket's "Nordisk medborgare" kategori - og ikke under Medborgare EU/EES I mine øjne, burde det ikke være noget problem, at få et svensk person nummer, og der ved få lov til at bo i Sverige, det burde 'bare' være en 1:1 sagsbehandling, hvor alle nordiske medarbejdere har samme rettigheder - med mindre der er noget du ikke at skrevet om her, som kan påvirke din sag. At arbejde udenlands i nogle dage hver uge, kan jeg ikke se som årsag til at du bliver afvist - hvis det er, så bør de også skrive det i deres betingelser for "Nordisk medborgare".
 3. Rene Larsen

  Nordnet kontonummer?

  Er du flyttet ud til Metro eller skal du ?? - den afdeling jeg sidder i (en del af Wealth Management) vil i.f. planen flytte sidst i november 2017
 4. Rene Larsen

  Deklaration 2016 - Nordeas oplysninger til skatteverket

  Så er der vist kun ét at gøre hvis man vil "gøre det rigtigt" - skriv til Skatteverket, og spørge dem :)
 5. Rene Larsen

  Deklaration 2016 - Nordeas oplysninger til skatteverket

  Bemærk lige at der er forskel mellem offentlig og privat ansat - det du linker til er for offentlig ansat...
 6. Rene Larsen

  Nordnet overførsel fra DK til SE ændret

  Er der nogen af jer som har forsøgt med den nye konto logic som Nordnet benytter i dag i DK ?? Alle DK depoter har et konto i Danske Bank - måske virker konto opbygningen også for Svenske depoter ?? Reg.nr.: 9490 Konto: <DEPOT_NR> - fyld op med foranstillet 0'er så længden er på 10 decimaler. fx 9490 000123 4567
 7. Rene Larsen

  Nationalt ID og almindeligt ID

  Den første halvdel af den første dag med kontrol i Kastrup, kunne man ikke benytte det svenske nationale ID-kort - men efter en kommunikation med 'nogle' i Sverige, kunne det lige pludselig benyttes, så det kan undre at man nu - 4 måneder - efter ikke kender til de samme anvisninger som blev givet til DSB.
 8. Rene Larsen

  SBAB og arbejde i Danmark

  Vær opmærksom på at SBAB (og de selskaber som benytter SBAB som udlåner - fx Ica-banken, Ikano Bank og Bättre Bolån) ikke længere låner ud til svensk bosatte - hvis de arbejder i Danmark. Eksisterende kunder vil dog kunne fortsætte med deres nuværende lån - men de kan ikke optage nye lån. http://www.sydsvenskan.se/ekonomi/pendlare-nekas-nya-bolan/
 9. Rene Larsen

  Visa bankkort

  Hos nogle er ansættelsesbrev (kontrakt) + seneste lønseddel god nok, hos andre kræver de en erklæring fra arbejdsgiver, som normalt indeholder en bekræftelse af at du (fortsat) er ansat, og hvad din løn er. Husk at der er foreskel på et Visa bankkort og så et Mastercard (som du skrev tidligere) - et Visa bankkort er typisk nemmere at få end et Mastercard og/eller American Express - det er lidt som i DK hvor vi jo har et Visa/Dankort næsten som standard kort, og de internationale kreditkort kræver lidt mere kreditvurdering.
 10. Rene Larsen

  BankID e-legitimation

  Du skal vel "bare" installere den nyeste version af BankID App'en ?? Prøv her: https://install.bankid.com
 11. Rene Larsen

  Visa bankkort

  Et internationalt kreditkort (VISA, Mastercard, American Express, etc.) kan man godt få i Sverige, man skal dog normalt fremskaffe en arbejdererklæring som "beviser" at man få den og den løn i DK, da de ikke kan kreditvurdere dig på anden måde. Din bankrådgiver ville bare ikke hjælpe dig - find en anden rådgiver (eller anden bank). Et almindeligt bankort burde du kunne få uden problemer (det er typisk et VISA kort).
 12. Rene Larsen

  Behøver revisorhjælp

  Dvs. at du ikke ved hvad du har solgt dine aktier til ?? Regnstykket lyder på: Salgspris - (Salgspris x 20%) = skattepligtig gevinst fx: Salgspris = (250 aktier x kr. 320) – gebyr kr. 200 = kr. 79.800 Omkostnadsbelopp = 79.800 x 20 % = kr. 15.960 Skattepligtig gevinst = 79.800 - 15.960 = kr. 63.840 Du vil i dette eksampel skulle betale aktie skat af kr. 63.840.
 13. Rene Larsen

  Behøver revisorhjælp

  Hvilke beløb får du hvis du benytter Exempel 4 (side 9) i Markowitch's link ??
 14. Rene Larsen

  Overførsel fra DK til SE.

  Du skal have oprettet en dansk Nordnet konto, og så gøre som du gør fra DK til S Konto hos SEB: 5221 - 10 157 86 Og så dit danske depot nummer som tekst til modtager "referens" (samme princip som ved DK => S) Når du så vil have overført penge fra Nordnet DK til en anden dansk konto, skal du ha' oprettet en eller flere favorit konti, som vil være de eneste du kan benytte - jeg mener også at Nordnet S har samme "system", hvis ikke man har banktjänsten.
 15. Rene Larsen

  Skat af fortjeneste ved flytning tilbage til DK

  Hvis du flytter væk fra Sverige til et EES-land, kan du tage dit uppskov med - hvis du køber et hus - en lejlighed tæller ikke i Sverige som en "brugbar" ejendom. Denne regel blev indført pr 1. feb. 2007.
×