Jump to content

Rikke

Members
  • Antal indlæg

    56
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  1. Fik du noget ud af kontakten - tager hun stadig folk ind?? Er på jagt..
  2. Vi skulle også aflevere 2 selvangivelser for fraflytteråret - en "normal" og en som begrænset skattepligtig..
  3. Kan kun anbefale swimmix!! Har gået der med min lille siden hun var 2½ måned med stor succes. De er lidt i den dyre ende, men man får til gengæld også dygtige instruktører med. Og så er hende. der har det, i øvrigt svensker, dansk gift, startede (og har stadig) babysvømmedelen i store dele af det nordsjællandske og har lavet Politikens bog om babysvømning:)
  4. Rikke

    E-mail

    Øhh - er det ikke to forskellige ting vi taler om? EU kontoret - er det Forsäkringskassans du mener?? For det er vist noget andet de kan det, der henvises til... Bare så du er obs på det og ikke ender det forkerte sted...
  5. Nu var det jo sådam set det jeg var ude efter om nogen vidste noget om. Det gør du jo tilsyneladende ikke så jeg ser ingen grund til du lige drejer tråden til "..alle de andre historier..." og latterlige bemærkninger om min mosters tandlæge!!! Det var et reelt spørgsmål på hvilket du ikke har svar - så er der jo ingen grund til at spilde din tid med små flabede svar. Af mit indlæg burde du kunne læse jeg er helt med på reglerne og hvor skarpe de er - jeg var ude efter kvalificeret hjælp og løsningsorienteret input, hvilket dit næppe kan karakteriseres som.. Glædelig jul
  6. Nu vi alligevel er ved det - er det tilstrækkeligt at barnet af ejeren er med i bilen? Jeg mener hvis bedsteforældrene kører med barnet (henter/har på besøg osv) men uden forældrene, som jo er ejer, er med, er der så stadig risiko for bøde for føreren?? En gang imellem er det jo lettere at bytte bil end flytte rundt på barnesæde m.v.
  7. Øv øv øv .. mand og barn har lagt sig med 40 i feber og halsonde. Umiddelbar reaktion på forespørgsel om det gjorde noget jeg (heller) ikke er hjemme i aften ualmindelig negativ :( Så vil følge jer i tankerne og er super spændt på at høre mediedækningen - giv dem af grovfilen :th2: Kan så i øvrigt tilføje at jeg har ansøgt påny om optagelse på valgliste idet jeg lige pt overvejer at flyttet tilbage i løbet af de næste to år - og har tilsyneladende fået lov... Positiv tilkendegivelse fra Folkeregistret skal afprøves i morgen når jeg vil forsøge at afgive min brevstemme...
  8. Hvorfor ikke opsætte stemmeurner på rastepladsen ved Skånegården, på Svågertorp og Centralen på selve valgdagen?
  9. Hej Winnie De er ret meget med på hvad de skal gøre med dem. Jeg har bare skrevet en lille post-it med eget navn og personnummer plus samme på mit barn - og en undskyldende hilsen om at måtte ulejlige dem endnu engang :)
  10. Det er der skam. Hver tirsdag og fredag fra 9.30 til 11.30. Det er i Oxie Församlingsgård som ligger lige overfor kirken og ved siden af gula huset. Der kommer pænt mange - flest nok med børn lige omkring 1 år og lidt mere, men som regel er der også nogle stykker der er lidt ældre. Der er lovdag den 30. oktober men samling på fredag. Har været der siden sæonstart i september med vores 1-årige, der så nu er startet i dagis - og kan kun anbefale det. Det er gratis men der serveres lidt kaffe/the/saft og ostemadder for den svimlende sum af 5 hhv. 10 kr. God fornøjelse. PS Husk at tage folderen derhenne - der står hvornår de har lovdagar, andakt (som ikke er helt så Gud-agtigt som det lyder, men såmænd ganske hyggeligt) og babymässa. Hver formiddag afsluttes med lidt sang og en enkelt bøn - der kan man jo så mumle noget andet hvis man ikke er til det :)
  11. Lagt ned som i lang sagsbehandlingstid/arbejdspres ;)
  12. Ja - så har jeg lige et spørgsmål igen angående børnefamilieydelsen. Igen igen igen igen........ Er der andre end mig, der modtager en gang årlig ovennævnte blanket til udfyldelse af de svenske myndigheder? Synes godt nok det er administrativt bøvl for slet ikke at tale om, at så er der sgu da ikke noget at sige til at EU kontoret er lagt ned..
  13. Forsäkringskassans EU kontor Det er mig der ikke er nøjagtig i mine oplysninger - når jeg taler om EU kontoret så er det dem her: EU-kontoret i Malmö - 1297 Postadress: Box 4080, 203 11 Malmö Gatuadress Kungsgatan 15, Malmö Telefon: 0771-524 012 Telefax: 040 - 611 38 59 E-post: fk.eu-kontor@forsakringskassan.se Hitta till kontoret: Karta Telefontider Måndag-fredag 10.00 - 12.00 Besökstider Måndag-fredag 13.00 - 15.00 - altså Forsäkringskassans kontor for sådan nogle som os som er lidt blandet i bopæl/arbejdssted. Da jeg i sin tid tog kontakt til Forsäkringskassan var det deres EU kontor de henviste mig til for udfyldelse. Håber det hjalp lidt :)
  14. Hej Søren Skal prøve at hjælpe dig lidt på vej - har været igennem møllen - med held kan jeg tilføje :) Ad 1 vil jeg lade andre kloge den - kender ikke til deltid/studerende/socialsikring men vil bare sige, at jeg mener bestemt, at det i DK er sådan, at det er moderen - uanset fælles forældremyndighed, der skal søge og modtager pengene. ' Ad 2) Jeg sendte formularerne til EU kontoret - de udfyldte alt og returnerede til mig og jeg sendte dem til DK. Ved der er nogle der har hat lidt udfordringer med EU kontort på den front - måske de kan tilføje nyt..? Ad 3) DK finder ud af det ved at I fortæller dem atI har fået barn. I skal kontakte jeres fraflytterkommunes socialforvaltning (i Københavns Kommune er det Socialcentrene, der tager sig af det) og det var faktisk dem, der sendte mig E formularerne. Ad 4) Du kan først gå i gang med ansøgningen når I har født - de skal jo have dokumentation for at der er et barn inden de behandler sagen. Og ja - min ansøgning gik glat igennem og pengene er kommet punktligt. Jeg ved ikke o du har talt med Øresund Direkt - måske de kan hjælpe med de første (og jo ret afgørende) spørgsmål. Om I føder i Malmö, Lund eller midt på broen gør ingen forskel Held og lyke - og tillykke :)
  15. Rikke

    Sushi

    Nogen der kan anbefale en god sushi restaurant i Malmö?
×
×
  • Tilføj...