Jump to content

lovebuine

Members
 • Content Count

  362
 • Joined

 • Last visited

About lovebuine

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. lovebuine

  Dagpenge

  det er jo ret kendt at vi som bor i Sverige og arbejder i dk og måske mister arbejdet en dag og skal på dagpenge, så skal man pludselig være medlem af svensk a kasse og få svenske dagpenge der slet ikke svare til de danske. men de skriver spalte op og ned alle steder hvordan EU borgere (rumænere) kommer hertil og får danske dagpenge efter kun 3md, som så skal sættes ned til 1md, er der noget jeg har misset her? https://ekstrabladet.dk/nationen/danske-dagpenge-er-rare-rumaener-siger-job-op/7208907
 2. lovebuine

  dansk undervisning

  der er flere steder i malmø hvor de har dansk undervisning men kun for svensktalende. er der nogen der kender til steder hvor der er dansk undervisning for engelsk talende??
 3. lovebuine

  ejendomsskat også kalder Fastighetsavgift

  står i hvert vores navn i banken. dvs jeg kan ikke ændre inkomstdeklaration og renteudgifterne? jeg skal be banken gøre det?
 4. Vi er 2 ejere på huset og hvert år på min inkomstdeklaration står der Fastighetsavgift 3700,- Skattereduktion för underskott av kapital 3700,- Summa 0,- det skal lige siges alle renteudgifter står underligt nok på min indkomstdeklaration, så går udfra det er derfor min altid går i 0kr min kammerat har ikke Skattereduktion för underskott av kapital, der er summa de 3700kr hvis nu jeg delte renteudgifter op 50/50 på min og hans, ville hans Fastighetsavgift gå i 0kr også?
 5. lovebuine

  Pension

  hvordan er reglerne med hensyn til pension, hvis man er begrænset skattepligtig bor i SV og arbejder i dk. kan man så først få folkepension når man er 67? efter de danske regler? eller 61 under de svenske regler?
 6. lovebuine

  skat af lejeindtægt

  er det rigtigt at hvis man er begrænset skattepligtigt, arbejder i dk, bor i sv, og udlejer sit hus en del af året i SV, så går skat i dk ind og modregner ens renteudgifter.? i det man evt har som lejeindkomst? på skats hjemmeside står der følgende: " Renteudgifter på boliglån i Sverige Du kan fradrage din egen andel af renteudgifter vedrørende fast ejendom i Sverige. Indkomst ved udleje skal du modregne i dine renteudgifter. Hvis ejendommen giver overskud, fordi den er ubehæftet og udlejet, skal dette overskud ikke beskattes i Danmark "
 7. lovebuine

  skat af lejeindtægt

  Skat i DK siger en ting skatteverket i SV siger en anden, er der nogen eksperter her? Hvis man bor i sv men arbejder i dk, men udlejer sit hus eller lejl i sv, så skal der betales skat af overskud af lejeindtægt i dk skatteverket siger der skal betales skat i sv, hvor man bla har et fradrag på 50.000sek hvad er rigtigt?
 8. lovebuine

  Rengøring

  min kone har stadig tid, hvis der er nogen der er interesseret i at få gjort rent. i er velkommen til at PM mig
 9. lovebuine

  ejendomsværdiskat

  jeg snakker om den danske ejendomsværdiskat, som de siger jeg skal betale. den svenske kender jeg allerede, den betaler jeg jo, men den danske ved jeg ikke noget om.
 10. lovebuine

  ejendomsværdiskat

  aha nu ved jeg godt hvorfor så, fordi jeg i en kort periode i af 2 gange boede i dk, men det var vist 2011 og 2013. så det er altså derfor de er ude efter mig, utroligt mand. og hvad koster det så bananas? er det rigtigt hvad de skriver på sydsverige.dk 1% af skabalonværdi? det jo ingenting, overstiger jo slet ikke ejendomsskatten i Sverige jo
 11. lovebuine

  ejendomsværdiskat

  er der nogen der har styr på det, hvad man skal betale for det, hvis man har hus i Sverige og bor her. skat har sendt mig papirer som jeg skal udfylde ang mit hus i Sverige, på sydsverige.dk skriver de. Dansk ejendomsværdiskat Ud over den svenske ejendomsskat, skal du også betale dansk ejendomsværdiskat med 1 procent af en skabelonværdi af dit svenske hus. Du kan dog trække den betalte svenske ejendomsskat fra i ejendomsværdiskatten, og det er da en lille trøst. hvad kan det risikere at blive i kroner og øre? hvis huset koster ca 2.2mill svenske
 12. lovebuine

  KÆMPE KAOS PÅ VEJ

  jeg har netop set det i Lorry, jo det mest latterlige jeg nogensinde har hørt, EU er så godt bla bla, og nu gør de netop som du siger og kan lukke øresundsbroen også, pis hammerende ligeglade med os pendlere og vores arbejde. fordi deres regering ikke kan finde ud af Asyl politik.
 13. lovebuine

  Juletræer

  er i skurup ikke så langt igen, ved du hvad hans priser er for normansgran?
 14. lovebuine

  Juletræer

  den du snakker om Dan i osterlen, det er 86km fra malmö ik? fordi så kan det ik betale sig med benzin osv, skal dog kun have et juletræ max 2meter
 15. lovebuine

  Juletræer

  vi var oppe ved Ica nära idag, og de sælger slet ikke før i midt december.
×