Jump to content

bluee

Members
 • Content Count

  486
 • Joined

 • Last visited

About bluee

 • Rank
  Advanced Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Bunkeflostrand
 • Occupation
  Konsulent
 • displayname
  bluee
 1. Emnet ikke besvaret (=bare slet)
 2. bluee

  Teknisk undersøgelse

  Nogen der ved hvor jeg kan få fat i en person der kan lave teknisk undersøgelse af en skade? Jeg har brug for at bevise at en bil har kørt ind i mig mens jeg holdt stille. Jeg mener dette bør kunne ses på den måde ridserne/bulerne er lavet.
 3. Jeg har været igennem møllen. Formularen er virkelig omstændig og processen kan tage rigtig lang tid. Til slut endte jeg med at få afslag på moms refunderingen. Det kan dermed ikke betale sig for mig at købe noget i Sverige.
 4. Jeg fik idag en parkeringsanmärkning og havde den været retfærdig så betalte jeg den skam også. Det interessante er de påstår de har observeret bilen fra 17:41 til 17:55 og givet mig en bøde på 400kr. Det interessante er bare - jeg tog ikke hjemmefra før kl. 17:34 og det tager ifgl. diverse rejseplanern minimum 16min. at komme hen til lokationen. Så det tidligste jeg har været der har været 17:54. Interessant? Men det gode er - jeg kan bevise jeg var hjemme kl. 17:34 udfra 1) Video overvågning, 2) Babysitters udsagn. Udover det har jeg diverse elektroniske spor der kan bevise jeg var hjemme. Nu må vi se hvad de siger til min klage. Men tror da jeg skal gå til Sydsvenskan og fortælle dem min historie.
 5. Alle udfordringer er vist store for dem. Deres forum har nu været lukket i evigheder. Kan de ikke tåle kritik længere?
 6. Fint med de nye hastighedsviser som sikkert har kostet 1 mio+ at sætte op. Men jeg syntes ikke det er gennemtænkt. Der er nu skilte til højre og til venstre, samtidig med du skal se om du har grønt lys og om bommen går op. Det må da forvirre enhver og specielt dem der kører over for første gang.
 7. bluee

  Pension i DK som virksomhedsejer

  Det er pension for selvstændige med forsikringer. Det behøver dog ikke være med forsikringer. Jeg var, udover at spare op til pension, bla. interesseret i at flytte mine Rate og Kapital pension over på noget der giver lidt mere afkast. Men interessant dillema at man ikke kan spare op til pension når man er selvstændig og bor i Sverige.
 8. bluee

  Pension i DK som virksomhedsejer

  Umiddelbart enkeltmands men har også et ApS hvis det kan gøre det nemmere
 9. Jeg har prøvet at tegne en pension med Danica men de siger det kan jeg ikke fordi jeg bor i Sverige men virksomhed i DK. Nogen der har hørt om det før eller erfaring med hvad man så kan gøre?
 10. bluee

  Udbytteskat

  Tak for svaret! Hvordan beregnede du købsværdi som vel kan trækkes fra inden beregning af skat? der er noget med en regel der hedder at købsværdien standard kan sættes til 20% - har du hørt om den?
 11. bluee

  Udbytteskat

  Nogen der har erfaring med at udbetale udbytte fra Aps / A/S og dermed betale udbytteskatten i Sverige hvor den er lavere og ikke i Danmark. Nogen problemer/erfaringer med det?
 12. bluee

  NemID

  Hvad gjorde du for at få NemID ?
 13. bluee

  NemID

  Hvor er NemID dog besværligt at få. Min bank mente ved en fejl at jeg nu havde NemID og fjernede min mulighed for at logge ind med nøglefil. Efter at have snakket med banken bestilte de så en NemID til mig - efter et par dage var der ikke kommet noget og jeg kunne læse på NemID's hjemmeside der kunne gå op til 10 dage Det er for lang tid uden adgang til ens bankkonto. På NemID's hjemmeside kan man fint som udlandsdansker bestille en NemID til sig selv og indtaste sin adresse - bortset fra de glemmer at skrive at de altså ikke sender ud af Danmark?! Så man kommer til at vente forgæves. Jeg læste så at man kan få et NemID kort på borgerservice og der tager jeg så hen. Jeg får også et nøglekort men de siger at det midlertidige kodeord det skal jeg ringe til NemID og finde ud af hvordan jeg får. Jeg ringer til NemID og de siger at det burde borgerservice eller min bank give mig. Det er helt tosset - den ene henviser til den anden. Så her kommer jeg ikke videre. Man burde så i teorien kunne lave et nyt password vha. sin digital signatur på NemID's hjemmeside - men næhh nej det virker ikke og har ikke virket længe trods løfter om det vil virke i September. Så hurrah for NemID og den elendige måde de styrer det på og nedprioriterer os. Måske er der andre der har haft bedre erfaringer?
×