Jump to content

Furland

Members
 • Content Count

  403
 • Joined

 • Last visited

About Furland

 • Rank
  Advanced Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Kristianstad kommune
 • Occupation
  Noget i lufthavnen...
 1. Furland

  Spotify - alverdens musik online

  Ja! iPhonen's land er som sådan ligemeget, det er Spotify app'en der lige skal hjem og vende på en svensk IP ind imellem (tror det er hver 14 dag) ellers kører den kun på de sange du har i Offline kartoteket. Det virker dog kun hvis du har et Premium abonnement dvs. uden det betalte abb. kan du ikke benytte iPhone app'en. Jeg selv kører kun Spotify via min MBP så der er det jo ren data trafik som ikke berører app'en da det er MBP'en der kører klienten.
 2. Furland

  Nye vinduer

  Det vil jeg gerne vide mere om Michael, for er der noget jeg ikke ved noget om, er det vinduer!!! Jeg tager bare det som sidder i halvdelen af huset og ganger det med producent navnet, så får jeg mit facit. Link og info tak!
 3. Furland

  Nye vinduer

  Vi har haft Woody folk fra Kristianstad ude, samt en anden lokal tømrer og venter nu på tilbud. 8 Elitfönster ting og Hoveddør/Kælderdør/Altandør. Alt med 3-glas og i ALU, nu får vi se hvad de kan komme op med! Umiddelbart kan jeg anbefale Woody's tilgang, da de var super grundige og sikrede sig at alt var som vi ønskede os i det de skrev ned. Den lokale tømrer var også grundig men næsten ingenting blev skrevet ned, så han må bare have en god hukommelse istedet! :-)
 4. Furland

  jordbär

  Man er ikke ked af at være nabo til jordbærmarker i den her tid! :D Pris en nabo tjeneste den anden vej, for fri selvpluk hele sæsonen igennem! :th2:
 5. Halløj, Jeg har en Skoda Fabia RS fra d. 25/06/06 og har efter en irriterende weekend lige fået et opkald fra mit værksted om, at køleren på bilen skal skiftes da den er tæret og derfor lækker!!! Under tre år... Holder i garage hjemme og under tag på arbejdet... Historie; Bilen har kørt 127.000km med mig som eneste ejer. Den har været vedligeholdt som et normalt menneske nu gør og service er gjort på autoriserede værksteder. Jeg har d. 24/4 haft den igennem det store service med kamremsbyt, vandpumpe og "what have you" i den henseende. Jeg er som i kan gætte en langturs-kører og ligger 220km på asfalten hver arbejdsdag. Bilen har så ingen nybilsgaranti tilbage (2år) men stadig under maskinskade garantien på 3 år. Kan det passe at en så ny og velprøvet bil skal have skiftet en del pga. tæring? Jeg har svært ved ikke at blive lidt mistænksom over om der er skjult noget fra værkstedets side, da det er samme sted det store service blev lavet, som hvor jeg fik den bugseret hen, efter at have konstatet fejlen Lørdag. Er det dækket af rustgarantien eller er der individuel bedømmelse af livslængden på en køler? Jeg vil mene at det ikke kan være sandt og da jeg ydermere ikke kan finde andre nævnte tilfælde på nettet, så vil jeg lige høre om der er nogle gode forslag eller idéer til hvordan jeg forholder mig og eventuelt griber det her an videre frem, da jeg ikke har lyst til en regning på 4-5000 lige nu. I det mindste tager jeg ind og ser problemet upfront Fredag og får taget nogle billeder, hvis det nu skal udvikle sig til noget kedeligt... Venlig hilsen Thomas Furland
 6. Furland

  Hjælp - pixelfejl sprit ny macbook pro

  Så vidt jeg ved, så svarer Humac kun for service sager vedrørende Mac's som er købt hos dem. Alle andre bør havne hos Atea som er lysår foran Humac i kundeservice, men mindre kendt rent offentligt da de ikke er en slagskanal, men kun varetager support og service.
 7. Furland

  Den ULTIMATIVE bærbar søges

  MacBook Pro 17" er nu såmænd LED! du må have kigge på en side med den gamle pre-09 model. Kig på apple.dk. Et Geforce 9600 er for langsomt, tjaeh så skal du godt nok kaste nogle grumme ting efter den... DX10 med 20x AA måske :-) Min er Top til HD film, Grafik arbejde, Musik produktion og alt muligt andet. Hvis jeg så gad (men....nej) kunne jeg installere windåse via Bootcamp eller Parallels og så køre det jeg manglede i Mac universet dér (jeg mangler sjovt nok intet...) God fornøjelse her in the cult of mac!
 8. Skræmmende læsning for en der har fået lavet for omkring 8k det sidste års tid, selvom ens ellers ret velinformerede tandlæge sagde at jeg IKKE var berettiget til tilskud jvf. hendes samtaler med FK!!! Så skal der kæmpes of af bakken!
 9. Furland

  Foto klubben: Skærm kalibrering?

  Sådan er det altid med dig! Bare man nævner noget med alkohol, så klæber du!!!
 10. Furland

  Foto klubben: Skærm kalibrering?

  Tjaeh... efter 8 timer næsten kun i sit eget selskab bliver man lidt underlig når diæten kun består af Single-Malt whiskey!!!
 11. Furland

  Foto klubben: Skærm kalibrering?

  Men frakkel, det er jo kun en teoretisk værdi. Den har dog den fordel, at fremholder man Candellaværdien op imod et givent areal, i det her tilfælde standardens 120Cd/M2, så kan man derfra også nemt beregne om den Cd værdi er en given styrke på det areal som kalibrerings sensoren analyserer. Men anywho man kan tærske langhalm på Colormanagement teori, og mange meninger kan være bygget på samme grundlag! I min Gretag i1 kalibrator er det nu Candella man indstiller, derfor mit spørgsmål! :-)
 12. Furland

  Hvad fik jeg trykket på??

  Hvorfor tror du jeg flygtede fra Windows skibet!!!! :-D Velkommen til Windows101
 13. Furland

  Hvad fik jeg trykket på??

  Det var vist ret så lidt ;-)
 14. Furland

  Hvad fik jeg trykket på??

  Hold CTRL nede og scroll på musehjulet! selvom det lyder sært det kun er FB!?!
 15. Furland

  Foto klubben: Skærm kalibrering?

  :-) super, så sagde vi jo i reglen det samme, som jeg bare refererede direkte til som Cd og ikke "Luminance" der jo er en lidt forkert måde at softwaren skriver det på! Det er nok for nemheden skyld at det er sådan, da mange vil kigge undrende på en måleenhed i Cd, hvor Luminance er en generel betegnelse.
×