bananas

Members
 • Antal indlæg

  2.672
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  3

bananas last won the day on December 8 2015

bananas had the most liked content!

About bananas

 • Rang
  Advanced Member
 • Fødselsdag 30-11-1975

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Västra Hamnen
 • Occupation
  Senior Risk Manager

Kontakt metoder

 • Skype
  bananas3011@hotmail.com
 1. Starten af August - 3 første uger
 2. Det lyder som en god ide :)
 3. Alt dette KYC (Know Your Customer) er desværre noget som Nordea (og andre banker) er tvunget til at genere alle nye kunder med - som end også de eksisterende!. Lovgivningskrav, som i sidste ende stammer fra EU. Det skal beskytte mod hvidvask og terrorfinansiering. Den svenske Finansinspektion har jo truet Nordea med at fratage dem deres banklicens, fordi de tidligere hen ikke har været skrappe nok til "at beskytte mod hvidvaskning". Så nu har de ikke andet valg end at gå "all in" på dette galmatias. Jeg bliver altid selv pikeret over det latterligt uvidende spørgsmål: - Hvorfra stammer dine indestående midler på din(e) Nordea konto/konti og depot(er)? (f.eks. løn, arv, opsparing, gaver), venligst specificér? Og så er der gudhjælpe mig nogen bokse, man kan krydse af Det er jo som at spørge om, hvor vandet i Øresund stammer fra! Et korrekt svar på spørgsmålet må jo være: Det er en form for residual af hele mit livs indkomster og udgifter, samt tab, gevinst og cashflow på investeringer, fast ejendom og øvrige aktiver. Det vil sige: Kun den del af residualen, som jeg tør betro sådan nogen aber som Jer!!
 4. Tak til allesammen for god ro og orden. Surt for Mikael med hjemturen :( Der er nogen som har glemt en Ica Maxi pose fyldt med kabler. Var efterladt tæt på min plads.
 5. Glimrende V Husk det nu allesammen - det er nu på lørdag!
 6. Godt fundet. Ja det er tankevækkende at problemerne er påpeget og derefter ignoreret. Faktisk også af Foreningen af Statsautoriserede Revisorer. Jeg synes at det er en skandale at man fuldstændig har ignoreret det helt grundlæggende retsprincip, der hedder, at man ikke kan straffes/dømmes efter hvad man tænker på at gøre. Kun for faktiske handlinger. Det er fuldstændig vanvittigt at denne her bare er gledet igennem. Og også at man ikke har lavet nogen høring overfor nabolandene når det nu er deres indbyggeres biler, som Skat nu i teorien kan beslaglægge fra dag 1, hvis de vurderer (i.e får det indfald) at vedkommende har tænkt sig at blive i 184 dage yderligere. Ikke engang STASI beslaglagde Vesttyskernes biler, hvis de var på besøg i Østtyskland.
 7. ja, den 28. lyder optimalt.
 8. Jeg kan også ind til videre alle lørdage i januar
 9. Så er det nu på fredag. Husk det nu allesammen.:)
 10. Det er de år, man har boet ELLER ARBEJDET i Danmark som tæller: https://www.borger.dk/Sider/Optjening-af-dansk-pension.aspx
 11. Hvis det er til en dansk arbejdsgiver, så må det være den til udlandsbrug: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-anvanda-utdraget-utomlands/ På mange af de andre versioner står der alt helt ned til fartbøder, og bøder for at køre uden lys på cykel. Den slags småtterier er fjernet på den udenlandske version. I Sverige opererer man ikke rigtigt med konceptet "ren straffeattest", siden stort set alle på et eller andet tidspunkt har fået minimum en færdselsbøde. Faktisk har svenskerne overvejet at gøre det decideret ulovligt og forbundet med bødestraf, hvis en en arbejdsgiver spørger efter straffeattest. Det vil kun være særlige arbejdsgivere såsom der hvor man arbejder med børn, der skal have lov og spørge, og i de tilfælde spørger arbejdsgiveren direkte. Det lykkedes mig at bestille en dansk straffeattest på nettet ved hjælp af NemID - er det en mulighed?
 12. Jeg er med på hvorsomhelst, hvor der er noget at spise og drikke http://bloominthepark.se/ er måske lidt ud over budgettet ;)
 13. Det gode er vel at det er rimelig standardprocedure.
 14. Jeg kender det ikke. Er det ikke muligt at bruge en normal international bankoverførsel? Det plejer at være det billigste med mindre der er tale om småbeløb. Har du kigget på http://www.moneyfromsweden.se/# Det er Konsumentverket, som har forsøgt at rådgive om, hvad der er billigst.
 15. Det seneste dyk nedunder 77 var forårsaget af meget lavere inflationscifre end forventet - så lave at en del markedsdeltagere nu tror på at Riksbanken kan finde på at sænke renten (en lille smule) næste gang. Det er vist ikke bare en midlertidig effekt.