bananas

Members
 • Antal indlæg

  2.679
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  3

bananas last won the day on December 8 2015

bananas had the most liked content!

About bananas

 • Rang
  Advanced Member
 • Fødselsdag 30-11-1975

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Västra Hamnen
 • Occupation
  Senior Risk Manager

Kontakt metoder

 • Skype
  bananas3011@hotmail.com
 1. arg - betalingsartikel
 2. Det troede vi - men det endte med at Asset Management bliver hængende på Christiansbro
 3. Minimumsindskud af aktiekapital til et "Aktiebolag" =AB er 50 000 SEK. Men det er jo ikke hvad det "koster". Men du kan jo også starte med et Enskilld Firma, hvor du bare selv hæfter for alt - svarer til et personligt firma i DK. Har du prøvet at læse på: https://www.verksamt.se/starta Sverige har ikke de danske selskabsformer Aps, A/S og Ivs. Kun Enskilld firma og AB (AktieBolag)
 4. Jeg havde set en dokumentar omkring de primære grunde til, hvorfor man kunne bruge krypto-valutaer. 1. var uafhængigheden af en centralbank - men de vestlige centralbanker gør det trods alt ganske stabilt, og så har fx. Bitcoin et indbygget deflationsproblem, hvis den skulle anvendes i stor udstrækning. 2. Annonymiteten. Kan selvfølgeligt være rart i nogen henseender, men dem som synes at det er aller rarest er kriminelle. Det 3. argument som på længere sigt kunne gå hen og gøre kryptovalutaer rigtigt stort er potentialet for meget lave transaktionsomkostninger. Specielt ved handel eller overførsler på tværs af landegrænser. Men vi er nok stadigvæk ikke nået det punkt, hvor det er blevet billigere end en IBAN-overførsel.
 5. Nu spurgte jeg jo om andre havde erfaring - og jeg spørger eller taler på ingen måde på vejne af Nordea. Jeg er forøvrigt heller ikke i bank-delen.Og jeg har heller ingen kommentarer til om man skal være kunde i Nordea eller ej.
 6. Nogen af alle disse nye hvidvaskningsregler, som politikerne har hældt i hovedet på bankerne, fik Nordnet til basalt set at forbyde modtagelse af penge fra "udlandet". Selvom de eksisterer i både Danmark og Sverige, så er det pludseligt "farlige udenlandske overførsler" at overføre mellem disse 2 lande - bizart!. Selv er jeg nu begyndt at arbejde i Nordea koncernen, og kan derfor lave udlandsoverførsler uden gebyr - og faktisk også uden kursskæring - men det er en medarbejderfordel. Er der nogen som har undersøgt om der er noget, der kan lade sig gøre via krypto-valutaer?
 7. Det er nok desværre meget præcist formuleret
 8. Starten af August - 3 første uger
 9. Det lyder som en god ide :)
 10. Alt dette KYC (Know Your Customer) er desværre noget som Nordea (og andre banker) er tvunget til at genere alle nye kunder med - som end også de eksisterende!. Lovgivningskrav, som i sidste ende stammer fra EU. Det skal beskytte mod hvidvask og terrorfinansiering. Den svenske Finansinspektion har jo truet Nordea med at fratage dem deres banklicens, fordi de tidligere hen ikke har været skrappe nok til "at beskytte mod hvidvaskning". Så nu har de ikke andet valg end at gå "all in" på dette galmatias. Jeg bliver altid selv pikeret over det latterligt uvidende spørgsmål: - Hvorfra stammer dine indestående midler på din(e) Nordea konto/konti og depot(er)? (f.eks. løn, arv, opsparing, gaver), venligst specificér? Og så er der gudhjælpe mig nogen bokse, man kan krydse af Det er jo som at spørge om, hvor vandet i Øresund stammer fra! Et korrekt svar på spørgsmålet må jo være: Det er en form for residual af hele mit livs indkomster og udgifter, samt tab, gevinst og cashflow på investeringer, fast ejendom og øvrige aktiver. Det vil sige: Kun den del af residualen, som jeg tør betro sådan nogen aber som Jer!!
 11. Tak til allesammen for god ro og orden. Surt for Mikael med hjemturen :( Der er nogen som har glemt en Ica Maxi pose fyldt med kabler. Var efterladt tæt på min plads.
 12. Glimrende V Husk det nu allesammen - det er nu på lørdag!
 13. Godt fundet. Ja det er tankevækkende at problemerne er påpeget og derefter ignoreret. Faktisk også af Foreningen af Statsautoriserede Revisorer. Jeg synes at det er en skandale at man fuldstændig har ignoreret det helt grundlæggende retsprincip, der hedder, at man ikke kan straffes/dømmes efter hvad man tænker på at gøre. Kun for faktiske handlinger. Det er fuldstændig vanvittigt at denne her bare er gledet igennem. Og også at man ikke har lavet nogen høring overfor nabolandene når det nu er deres indbyggeres biler, som Skat nu i teorien kan beslaglægge fra dag 1, hvis de vurderer (i.e får det indfald) at vedkommende har tænkt sig at blive i 184 dage yderligere. Ikke engang STASI beslaglagde Vesttyskernes biler, hvis de var på besøg i Østtyskland.
 14. ja, den 28. lyder optimalt.
 15. Jeg kan også ind til videre alle lørdage i januar