Jump to content

Fish_DK

Members
  • Antal indlæg

    7
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  1. Min kammerat som ikke er Svensk statsborger men som kun har en 5 års opholdtilladelse blev snuppet i tolden med noget hash. Bliver det så umuligt for ham at få svensk medborgereskab? Han fik en bøde og ikke andet, men jeg regner med at det kommer til at stå der i 5 år.
  2. Tak for svar - dvs du ville godkende et DK mobil abbonement til mig istedet for et SE?
  3. skal have et nyt abbo...vælge 3? Ja davs allesammen - nu hopper jeg lige ind i samtalen i stedet for at lave en ny tråd. Jeg skal have et nyt mobil abbonement og hører at 3 skulle være det bedste for pendlere. Min kæreste bor og opholder sig 98% af tiden i Sverige men jeg opholder mig i Danmark 50% af min vågne tid. Jeg skal ofte ringe og modtage opkald fra begge sider, så hvilken side af 3 skal jeg vælge? Dansk eller Svensk. Det siger næsten sig selv at min kæreste skal have et SE abbo. - Kan vi ringe til hinanden gratis hvis jeg har et DK abbo? - Hvis jeg får en mobil der kan gå på nettet, betaler jeg så extra hvis jeg surfer i Sverige på DK nummer? - Er der andre alternativer til 3 der virker tilfredsstillende? på forhånd tak folkens!
  4. Fish_DK

    Selvangivelse 2007

    Ååh jeg er ved at få hovedpine af det her. Jeg fatter bønne! Hvordan ved jeg hvor meget fradrag jeg har fra min ægtefælle? Min mand arbejder ikke og vi bor i Sverige og jeg er en delvist skattepligtig lønslave. Jeg tror hellere ikke SKAT ved at vi er gift da der ikke står noget om ham på min skatteseddel, plus han har ikke dansk CRP nummer. Der var en der sagde at det var 4000 kroner, men jeg ved ikke hvor de har fået det tal fra. Er det individuelt hvor meget det ligger på eller fast? Mange tak alle sammen :)
  5. Fish_DK

    Kylling

    Jeg har arbejdet på Danpo som ligger i Danmark og derfra ved jeg at Kronfågel kommer derfra og så bliver sendt til Sverige. Der kan naturligvis være flere steder som fremstiller det, men hovedparten kommer fra Danpo i Jylland. De slog sig sammen i 2005 tror jeg.
  6. Jeg er ved at flytte ind i en lejlighed hvor jeg selv havde tænkt mig at udskifte plastmattorna som jeg så har fundet ud af hedder Plastgolv. Men jeg kan ikke rigtig finde nogle sider på svensk hvor jeg kan se en reel pris . Jeg tænker på de store kæder såsom Coop Bygg og Bauhaus hvor de ofte har tilbud på diverse ting. Jeg har nemlig ikke så mange penge at rutte med. Så er der nogen der kender et sted online eller noget man kunne se på? På forhånd tak
  7. Fish_DK

    Eu 45 Scooter

    Jeg vil gerne købe en EU scooter i Danmark for der er de billigere. Jeg bliver nødt til at køre den til Helsingør og tage færgen til Sverige, men det kræver at jeg registrerer den i DK. Skal den også forsikkres? Må jeg gerne køre den i Sverige når den er reg i DK? Og så lige et andet spørgsmål; Man må godt køre to personer på en eu 45 i Sverige , ikke? Det må man vist ikke i DK.
×
×
  • Tilføj...