Jump to content

testeren

Members
 • Content Count

  270
 • Joined

 • Last visited

About testeren

 • Rank
  Advanced Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Barsebäck
 • Interests
  Golf, musik, sport
 • Occupation
  events
 1. testeren

  MC-Huset konkurs

  Auktionen er overstået, men der starter vist en ny i morgen fra en anden motorcykelbutik der er gået ned, i Landskrona. "Nätauktion med avslut den 9/10 i Landskrona På uppdrag av Konkursförvaltare Advokat Bo Svensson, Advokatfirman Glimstedt i Lund låter vi försälja The Motorcycle shop in Sweden AB i konkurs. Konkursen innehåller motorcyklar, kläder, hjälmar, komplett verkstad samt oljor, reservdelar mm.mm."
 2. testeren

  MC-Huset konkurs

  Nu kan I købe restlageret på konkursauktion hvis det skulle have interesse:) Bemærk der er flere forskellige menupunkter med varerne: http://www.units.se/auction/mc-huset-i-malmo-ab-i-konkurs-rop-651-850/
 3. testeren

  Køb af ny bil - hvilken?

  Hvad koster sådan noget, det var ikke lige til at overskue på sitet? Og ikke mindst, hvad er effekten sådan cirka på km/l og hestekræfter?
 4. testeren

  Køb af ny bil - hvilken?

  Det lyder fornuftigt. Jeg skal ikke ud at køre ræs, 10-15km over på motorvejen er fint, altså udover en sjælden tur til Tyskland. Jeg har ikke rigtigt fanget hvordan man chipper/tuner og samtidigt får mere flere km/l ud af det og ikke mere slid på motoren. Burde det så ikke bare ske fra fabrikken? :p Men hvis chip/tuning alligevel koster en vældig sum at installerer, så æder det jo måske også det man sparer pr. km/l?
 5. testeren

  Køb af ny bil - hvilken?

  Synes også det peger på Octaviaen. Det der chipning/tuning hvad det nu hedder - hvad er fordel og risiko ved det, og hvad koster det? Mister man ikke noget garanti? Tak for hjælpen! :-)
 6. testeren

  Køb af ny bil - hvilken?

  De skal ikke ses sammen :-) Er godt klar over at 8x55.000 ikke giver 600.000km. Det er tænkt således at holdbarheden er længere end den tid jeg har tænkt at køre til job i bilen. Når de 8 år er gået vil jeg købe en ny og lade den gamle være reservebil.
 7. testeren

  Køb af ny bil - hvilken?

  Doooh, ja det er selvfølgelig TDI. Som nævnt har jeg ikke meget forstand på biler:confused::D
 8. testeren

  Køb af ny bil - hvilken?

  Ja har stadig Passaten, men den er blevet lidt for slidt. Jeg har hørt om tuning og chipping, men har ikke helt styr på hvad det er, pris og om det slider motor eller er ren win-win? Nu kører jeg ca. 17 km/l
 9. testeren

  Køb af ny bil - hvilken?

  ...Ja det er jo lidt vej over broen herfra:-) Alle 3 er med farthållare - har man først prøvet det en gang, så gider man ikke andet. Manuelt gear er det også på alle og mest motorvejskørsel. Jeg tror dæk er 16" og måske 17" på Passaten. Men det er regnet ind. Komforten virker fin på alle 3, dog er benplads i bagsædet på Golf ikke så stor. Har kun prøvekørt Skodaen, det virkede fint, men kom ikke helt op på 140-160km/t, så lidt svært om den begynder at pruste og støje der. Synes 650:- x 12 x 8=62400:- er en del trods alt, men hvis kamrem kommer oveni kan det være mere. Skulle jeg ikke tænke på pengene tog jeg naturligvis Passaten, men med så mange km om året er der måske en del at spare. Ja er der ikke noget med man får en ny hvis den runder 1 mill? :D (hørte om en der fik sin stjålet og smadret sin lige inden) Vores nuværende Passat fra 2000 har nu kørt 445.000, de 254.000 siden vi købte den i 2008 for 50.000 sek fra en dansker der flyttede hjem.
 10. testeren

  Køb af ny bil - hvilken?

  Hej Jeg ved jo at mange af jer ved en masse om biler, og jeg ved næsten intet, så håber I kan hjælpe lidt med et par gode råd. Påtænker at købe en ny dieselbil, skal køre ca. 55.000 km om året. Har kigget på et par forskellige muligheder. Vigtigt er at økonomien hænger sammen, da en bil for mig "kun" er et transportmiddel, men også skal være sikkert og driftstabilt. Dog er jeg glad for Passat:-) Skoda Octavia, den nye 105 TSI med Webasto. (3,3/l 100km landevej) - i alt ca. 234.000:- med udstyr. VW Golf, den 105 TSI nye der kommer i denne uge. Samme basis som Skoda og med parkeringsvarmer, men lidt mindre plads og lidt kortere på literen (3,8 l). I alt 248.000 med udstyr. Eller en Passat 140 Masters 4x4drive model 2013. 4,6 l/100km - Pris: 229.000:- med parkeringsvarmer og lidt ekstraudstyr, men ikke så meget som Golf. Kørt 1000km og nedsat fra 305.000:- Umiddelbar forskel i pris pr. måned er at Skoda er billigst, Golf er 420:- dyrere pr. måned, og Passat 650:- dyrere end Skoda. Det bliver jo til lidt over årene. Spørgsmålet går lidt på holdbarhed og komfort. Jeg tænker ikke skifte om 2-4 år men kører bilen "ud". Tænker at Passats motor måske holder længere end de 2 andres, og derved bliver billigere i længden, men har regnet ud fra 8 års brug og 600.000km. Golf giver livstidsgaranti på kamkæden, de andre er jeg lidt usikker på, og det bliver jo hurtigt knapt 10.000:- pr. 100.000km. Håber jer der ved noget kan hjælpe lidt, det ville være dejligt :-)
 11. arh det skulle staves på den måde!
 12. JobiTop ApS er ikke lige et firma man kan finde på cvr.dk!?
 13. testeren

  Højbede - Kender du et godt sted at købe i SE?

  Har tjekket et par byggemarkeder, men synes ikke helt det er det. Det er mere sådan nogle små bede de gør sig i dem jeg har set.
 14. Hep Har fået den idé at vi skal have et par højbede, og tænker om nogle af jer måske har et tip til gode steder i Skåne at købe disse "færdiglavede" i lange udgaver i ca. 50-70cm højde, og til rimelige penge. Kan ikke rigtigt hitte noget, så måske I ved noget? Tænker ikke lave noget med pallerammer, det skal se lidt godt ud. Regner med at det vel skal være i lærk da det er til at betale. Tak på forhånd! :)
 15. Desværre ingen links endnu, fik det lidt bagom systemet, inden det er røget i medierne tror jeg.
×