Jump to content

Anne-Grete

Members
  • Antal indlæg

    39
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

About Anne-Grete

  • Rang
    Advanced Member

core_pfieldgroups_99

  • Location
    Oxie
  1. Prøv at tjekke www.frivillig.se
  2. Med fare for at blive kaldt en total idiot af visse personer herinde, tillader jeg mig (med meget lille stemme) at spørge, om færdselsloven ikke gælder ALLE?
  3. Jeg fatter heller ikke, hvorfor der skal gives en verbal lussing til dette indlæg. Der er da mange andre arrangementer for danskere på debatten ??
  4. Anne-Grete

    Makroner

    Man kan få nogle meget små "makroner", og de smager godt, men de er ikke så porøse som danske makroner. Jeg kan desværre ikke huske, hvad de hedder, men de kan fås i Coop og ICA.
  5. Vi har i en periode abonneret på Berlingeske Tidende. Den blev leveret sammen med Sydsvenskan - helt uden problemer. Var den af en eller anden grund forsinket, havde budet lagt en seddel, som forklarede, hvorfor den ikke var med.
  6. Anne-Grete

    Klaphat !!!!!!

    Sikken en idiot - man kan da håbe, han blev/bliver stoppet, så han kan få en ordentlig bøde. Komplet hensynsløs kørsel. Komplet ligeglad med andres sikkerhed. Enig med Mulde - studenterhuen strammer i hvert fald ikke.
  7. Djungelolja er effektivt. Men midlet skal anvendes med forsigtighed (højst 3 gange dagligt), står der på etiketten. Påføres før man går ud til de grådige myg.
  8. Lørdag eftermiddag kl. 14.30 sætter man sig ud i sin gård for at nyde solen og det flotte vejr. Bor i tæt rækkehusbebyggelse. Genboen har fødselsdag, og naturligvis vil han/hun og gæsterne også gerne nyde det gode vejr. Snakken går lystigt og højt, men det er i orden. MEN så går musikken i gang, og det så højt at vi kan høre den inde i huset, selvom døre og vinduerne er lukkede. Nå, men de har eftermiddagsgæster, tænker vi og starter grillen. Men det skulle blive en kort fornøjelse, for i takt med indtagelse af det, de nu indtog, steg stemmerne og musikken - og det blev ved til den lyse morgen. Alle har lov at holde fest og more sig, men det kan vel forventes, at der tages et minimun af hensyn til naboerne. DEN ADFÆRD KAN SÆTTE MIT PIS I KOG!!!
  9. http://www.nordea.se/Om%2bNordea/Kontakt/Kontakt%2bPrivat/Telefon/510282.html Prøv denne hjemmeside
  10. Nydeligt sprogbrug, man får virkelig sympati for en sådan omgang ævl!!! Kunne du ikke udtrykke dig en anelse mere diplomatisk? Broen er vel ikke bygget som din private racerbane. Efter min mening er de personer, der drøner over broen og gennem tunnelen, utroligt farlige for deres omgivelser. Tak......... Nu kan jeg se Da Vinci i ro og fred..........
  11. Og så er vi i hvert fald indtil videre 2, der træner i det nye fitnesscenter i Oxie......
×
×
  • Tilføj...