Jump to content

MrPong

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

About MrPong

 • Rank
  Member
 • Birthday 05/31/1976
 1. Hey forum Er det bare mig, eller er beskeden fra Skånetrafiken om årsag og de forhøjet priser baseret på et lidt tyndt grundlag? At den svenske krone er lavere end den plejer og derfor må de anpasse prisen. De sætter vel ikke prisen ned, hvis kronen går op igen i løbet af året... vel!!?? Hvad siger I til deres udmelding? Her er deres e-mail, hvis nogle ikke har set den: Nya priser till och från Danmark Hej! Från och med 9 december höjs priserna för dig som reser till Danmark. Vi vill gärna berätta lite mer om bakgrunden till beslutet. Just nu är den svenska kronan mycket svagare än den danska och därför måste vi anpassa våra priser. Öresundstaxan är ett samarbete mellan oss och danska DSB där vi delar på både kostnader och intäkter. Just nu måste vi betala mer för trafiken än våra danska kollegor eftersom de svenska biljettpriserna har halkat efter. Till exempel är det just nu mycket billigare för en dansk att köpa en svensk biljett. Dessutom har DSB själva höjt priset med ungefär två procent vilket vi också måste kompensera för. Exempel på priser som påverkas: Enkelresa över Öresundsbron: 120 kronor (höjning 10 kronor) Enkelresa med färja till Helsingör: 60 kronor (höjning 12 kronor) Jojo Period/30-dagarsbiljett i appen Malmö-Köpenhamn: 2 195 kronor (höjning 195 kronor) Jojo Period/30-dagarsbiljett i appen Lund-Köpenhamn: 2 535 kronor (höjning 95 kronor) Jojo Period Helsingborg-Helsingör med färja 1 000 kronor (höjning 170 kronor)
 2. Jeg kan også melde mig under fanen med samme problemer. Og det er både på en iPhone IOS4.2 og en Galaxy 5 med Android 2.1. De har begge et godt 2 år gammelt sim-kort. ØV !
 3. MrPong

  Hjælp - Skal jeg kontakte politiet?

  Ja han er svensk. Jeg har også hans personnummer og adresse.
 4. Hej, Jeg har brug for hurtig hjælp og råd.. Jeg har haft kontakt til en håndværker, som er forsvundet fra jordens overflade, og har samtidig fået et forskud på arbejdet han skulle udførre. Jeg har et stykke parpir med hans personnummer og hvad han skulle udførre for det forskud han har fået. Lige nu har jeg et rum hvor intet er sket.. dvs jeg har beviser for han ikke har været der. Jeg vil rigtig gerne fange ham fyren, og få mine penge tilbage.. men hvordan skal jeg bære mig ad? Skal jeg ringe til politiet, så de kan se han ikke har været der og lave noget? Hvis jeg nu får en anden til at lave mit køkken, og jeg først anlægger sag mod ham bagefter, er der jo ikke rigtig beviser for han ikke har været der. Eller er det slet ikke politiet jeg skal ringe til? Tak for hjælpen på forhånd
 5. MrPong

  Håndværkere tilbydes

  PM sendt.. Håber de kan sætte et køkken op til en rimelig pris :)
 6. Jeg er en pige på 29, der har arbejdet som au pair i 4 år. De sidste 2 år i Danmark. Er lige flyttet ind til kæresten i Sverige, og udfører stadig rengøringshjælp i Danmark. Vil gerne tilbyde rengøring her i Sverige, så jeg har noget tættere på. Jeg tilbyder rengøring til private i alle hverdage inkl. lørdag/søndag. - støvsugning - tørre støv af - gulv vask - rengøring af toilet / bad Jeg bor i Malmö C, og benytter det offentlige, så du skal helst ikke bo for langt væk fra byen. Jeg taler Engelsk, og begynder på Svenskundervisning om 2 mdr. Hvis du er interesseret eller har spørgsmål, så send mig en PM. Mvh Emelda
 7. MrPong

  mobile fartkameraer

  Hvis det er mobile fartfælder der skal til, så fint med mig. Så længe folk kan begynde at overholde farten ved skoler osv.
 8. MrPong

  Comhem On Demand. Dansk tv2 ??

  Jeg har også snakket med ComHem, og sendt dem en mail. I min mail spurgte jeg, hvad der ville ske når kanalerne skiftede til digital. De skrev tilbage til mig, at jeg kunne kontakte deres support, som ville hjæpe mig med at få kanalerne på mit TV når de skiftede til digital! Har samtidig spurgt i min boligforening, og de fortæller også at jeg stadig kommer til at beholde kanalerne, selvom de skifter til digital.
 9. Jeg blev desværre nød til at tage mit kørekort igen, i sverige, og på svensk. Jeg brugte alle de online sites som jeg kunne finde. Købte også adgang til denne side, som jeg kan anbefale: http://korkortonline.se/teoritest/ Ellers kan du købe teoribogen (eller mappen er det jo) hos en køreskole for omkring 700sek. Jeg brugte 1 måned på at læse teoribogen og tage online prøver, og bestod det hele i første hug :)
 10. MrPong

  Hvilken bil skal jeg købe???

  Jeg syntes helt klart en C63. Lækker med masser af power.
 11. MrPong

  ID-kort

  Nej ok.. men noget skulle jeg jo sige for at få det F***** ID-kort! Afleverer du min søster på lørdag?
 12. MrPong

  ID-kort

  Så der fest! Så har jeg været i banken med udskriften fra Skatteverket. Blev afvist igen, med at bankens regler er de ikke laver nye ID-kort. Som der står på Skatteverkets hjemmeside "De utfärdar id-kort för sina kunder enligt sina respektive regelverk". Jeg har en ven som har fået lavet ID-kort i Nordea for 3 dage siden, og spurge så bank-gutten, om det virkelig var nødvendigt for mig at skifte til Nordea for at få et ID-kort. Han forklarede så, at Nordea følger deres respektive regler, og udarbejdet nye ID-kort. Jeg trak på skulderen, og sagde jeg så hellere må snakke med Nordea. Han spurgte straks efter mit svenske personnummer, og slog mig op i deres system, og uden at sige noget yderligere, begyndte han at finde blanketten frem til at få lavet et nyt ID-kort :) Betalte 400,- SEK og så kan det hentes om 4 uger.. Jubiiiii Vil dog sige.. Hvis man ikke står desperat og skal bruge et som mig, så er det nok bedst at vente til 1.juni.
 13. MrPong

  ID-kort

  Er også lige gået forgæves :( Jeg har lige været i 2 Swedbanker (hvor jeg har konto), og blevet blankt afvist med det samme. Næææææ nej.. jeg skal vente til Juni måned. Den ene afdeling sagde tilmed, at de er stoppet med at lave ID kort nu, for at presse Skatteverket til at lave dem. Tror jeg skal have printet siden ud fra Skatteverket, så banken kan se de bare SKAL lave det ID-kort. Står og skal til køreprøve, og det kan bare ikke vente til juni + 4 uger eller mere *suk*:( Jeg tager derned på lørdag.. og jeg skal nok poste hvad de siger til det. **Edit** Lørdag d.14 marts Så har jeg været i banken med udskriften fra Skatteverket. Blev afvist igen, med at bankens regler er de ikke laver nye ID-kort. Som der står på Skatteverkets hjemmeside "De utfärdar id-kort för sina kunder enligt sina respektive regelverk". Jeg har en ven som har fået lavet ID-kort i Nordea for 3 dage siden, og spurge så bank-gutten, om det virkelig var nødvendigt for mig at skifte til Nordea for at få et ID-kort. Han forklarede så, at Nordea følger deres respektive regler, og udarbejdet nye ID-kort. Jeg trak på skulderen, og sagde jeg så hellere må snakke med Nordea. Han spurgte straks efter mit svenske personnummer, og slog mig op i deres system, og uden at sige noget yderligere, begyndte han at finde blanketten frem til at få lavet et nyt ID-kort ;-) Betalte 400,- SEK og så kan hentes om 4 uger.. Jubiiiii Vil dog sige.. Hvis man ikke står desperat og skal bruge et som mig, så er det nok bedst at vente til 1.juni.
×