Jump to content

titta

Members
  • Antal indlæg

    71
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

About titta

  • Rang
    Advanced Member

core_pfieldgroups_99

  • Biography
    nysgerrig af sind
  • Location
    Malmö
  • Occupation
    Student

Kontakt metoder

  • Website
    http://www.google.com
  1. NEMLIG!!! alt snak om procenter og 3-400 kroner månedligt vil de danske befolkning ikke tage til sig - men en diskussion omkring integration, arbejdskraftens fri bevægelighed mm. der med den ene hånd bruges penge på og nu med den anden tages igen, skal fremhæves. Idéen med blokader og lignende er for hårdtarbejde arbejdsmænd ikke yngre velbetalte sunds-pendlere i store svenske biler (uden at generalisere!).
  2. Harmonerer denne prisstigning på 14 % overhovedet med regeringens skattestop? - pendlerne, som denne "skuldte" ekstra-skat rammer så hårdt, betaler jo skat af deres indkomst til de danske kommuner (bare spørg Ilmar!!) Så måske man kunne få den danske regering på banen - tæt fulgt af Ilmar og hans krav om mere skattebetaling direkte i Malmø-kassen udenom Stockholmerne. ;)
  3. Jeg har hørt engang at dette skyldes begrænsninger på Malmø-centralstation da denne er en "pose-station" (togene ind/ud samme vej). Dette skulle forbedres med city-tunneln således der kan komme flere afgange pr. time
  4. Nu er det jo ikke afgjort endnu ;) - så måske du skulle få vekslet hurtigt muligt
  5. Helt enig han er et kæmpe svin!!!!!!!!!! men fremstiller TV2 ikke folkene bag arto.dk, som lidt for meget "the good guys" - faktum er jo trods alt, at de stadig tjener fedt på et produkt som mange klamme typer benytter til at komme i kontakt med midreårige. Som jeg forstod programmet og deres udtalelser, så blev denne side af sagen ikke taget op, kun den klamme mand som alle var enige om at hade. TV2 kunne efter som mening, godt have sluttet af med at gå lidt i kødet på arto.dk - og ikke bare spille med på deres violin, men det kan måske have været en deal der var indgået. Faktum er, at taberen blev vores alle sammens hadeobjekt - som fuldt berettiget blev fremstillet som superskurk, men samtidig blev arto.dk den klare vinder - uden at have fortjent den!!
  6. Måske et dumt spørgsmål, men hvor læser I henne at man med citytunneln afkorter 10 min af transporttiden til DK?
  7. Kan måske skyldes, at Svågertorp (Malmø Syd) kun er en midleritdig station, som lukkes når citytunnlen og stationen på Hyllievång er færdig om nogle år.
  8. Folktanvården :th2: - det gode gamle offentlige tilbud, som vi alle kender fra barndommen i DK. Meget billigt og godt - har et abonnement hvor jeg betaler ca.SEK 500 om året for det hele.
  9. Det komme an på hvilken arbejdskommune man har. Københavns Kommune sender brev ud, men (nogle) andre gør ikke.
  10. Præcis, om 10-20 år vil vi alle være ved at brække os over alle de hurtigt- byggede stål/glas kasser som vi ser skyde op på gamle indutri-havne i hele nordeuropa. Total kopi af 70`èrnes ensartethed Dog skal Malmø alligevel have en sammenlignet med Købehavn, da man (efter min mening) giver den lidt mere gas mht. det arkitektoniske (jeg tænker ikke kun på Turning T).
  11. Hej Caspar Hvor langt ud på landet skal man - for at et hus bliver 1 mio billigere?
  12. det faktum omkring ejerlejligheder ikke talte med troede jeg de fleste efterhånden havde fået ind under huden - men når alle pendlerne om nogle år hæver alle friværdi-millionerne de har tjent på det buldrende boligmarked i Skåne efter brotaksten er reduceret til nul kroner - skal de jo ikke have en lejlighed ;)
×
×
  • Tilføj...