Jump to content

tReaX

Members
 • Content Count

  277
 • Joined

 • Last visited

 1. tReaX

  søger VVS

  lovebuine benyttede du aminvvs?
 2. tReaX

  DR P3 i røret?

  Her til morgen kunne jeg igen høre P3 hele vejen :)
 3. tReaX

  DR P3 i røret?

  Jeg oplever det samme...
 4. tReaX

  Anbefaling af ejendomsmægler

  Vi brugte Michael Nilsson hos Mäklar Punkten og var godt tilfredse med ham. Vi var fraflyttet lejligheden så han fik et sæt nøgler og tog så de få kunder ud som der meldte sig.
 5. Fandt du en anden elektriker?
 6. CityGross har også en matkasse ordning Coop har også Så er der Mat&Hem Og Tasteline
 7. Jeg sidder lidt og forsøger at lave en liste over firmaer der findes på begge sider af sundet, som ikke er store og multinationale (Coca cola, McD og lign.) og også hvis I har kendskab til firmaer der gerne vil ind på markedet i Sverige/Danmark. Så byd ind :)
 8. Tak Miriam :) Har siden jeg startede tråden kontaktet Jonnis Snickeri & Byggnads AB i Åkarp og han havde tid i eftermiddag til at komme forbi. Så det er super fint :)
 9. Nogen der kan anbefale en tømrer til tagarbejde? Vi er blevet ramt af vinden i nat og forsikringenssamarbejdspartnererne har ret så travlt så vi skal selv finde en tømrer til arbejdet. Så er der nogen der har en hurtig anbefaling, jeg har søgt, men enten var det gamle tråde eller noget der virkede som reklame.
 10. Vi har solgt vores lejlighed med overdragelse 9. september. Jeg regnede så med at HSB godt kunne nå at få styr på papirerne ang. husleje, så jeg slettede de huslejer der var som e-faktura i min netbank. Meeeen... Køber ringede den anden dag, han havde ikke modtaget girokort på husleje og var nu i hjemlandet fordi moderen var blevet syg. Jeg lover at prøve at finde ud af noget med at skaffe girokortene til ham. (Hold da op hvor er man flink når han har endda har presset en voldsomt i pris... ). Jeg skriver så til HSB og spørger om de kan sende mig en kopi af girokortet så jeg kan bringe det videre til købers kone (som ikke kan andet end indisk..). Det viser sig så at køber ikke har betalt girokortet for indmeldelse i HSB og dette skal være betalt før de kan sætte overføre lejligheden i købers navn. Er der nogen af jer kloge hoveder herinde, der ved om jeg hænger på huslejen ind til køber tager sig sammen og får meldt sig ind og får styr på tingene?! Jeg har spurgt HSB, men der er endnu ikke kommet svar...
 11. tReaX

  Kan nogen låne mig luftmadrasser?

  Vi har to selvoppustelige liggeunderlag, hvis det er.
 12. tReaX

  Sælgers post - hvad SKAL man gøre?

  Det er også fungeret fint for os at få flyttet vores adresse og har også lige kontrolleret min bror han er også væk fra den gamle adresse.
 13. tReaX

  hvad må man, fugning omkring vinduer?

  Da vi havde besiktning på vores hus fik vi at vide at vi kunne fuge efter, der hvor der manglede fuge. Men det lyder lidt som om vores mellemrum er noget mindre end det du har - en enkelt streg med en fugepatron burde dække de fleste af vores.
 14. tReaX

  Sælgers post - hvad SKAL man gøre?

  Nu er der lidt nyt. Jeg skrev jo til skatteverket fik et autosvar om at den var modtaget... Ventede tålmodigt i to måneder på svar... Skrev så og spurgte om to måneder var rimelig behandlingstid og dagen efter var der svar. Og svaret var Så nu må jeg se hvornår de bliver smidt ud. Lige et bonusspørgsmål - nu det med firmaet der er registeret på vores adresse, kan vi hænge på noget økonomisk i den forbindelse?
×