Jump to content

AbarthMau

Members
  • Antal indlæg

    3
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af AbarthMau

  1. Tak! Jeg siger mange tak til alle for de fine svar. Så vil jeg prøve at møde op hos Skat Øresund bevæbnet med mine papirer og masser af tålmodighed! Så må vi se hvad jeg kan lokke ud af dem... ;)
  2. Jeg skriver dette emne med røde øren, da jeg lige har indset at jeg har snydt mig selv for rentefradrag på mit svenske boliglån i de seneste 5½ år. Jeg har simpelthen overset muligheden! Flovt! Der er flere tråde her i dette forum der siger man godt kan trække det fra på den danske selvangivelse. Jeg arbejder i DK og bor i Malmø i en bostadsrätt. Er der nogen der ved om man kan have held til at få Skat til at refundere de tabte fradrag? Og hvordan? Angiver man bare det samlede beløb for de sidste 5½ år under renter af gæld? På forhånd tak!
  3. Hej alle bilentusiaster i det svenske bilparadis! :) Har I set denne artikel fra BilBasen.dk fra i torsdags? http://www.bilbasen.dk/nyhedsbrev/leder.asp?ThreadID=37666&id=23&Ti=60 Det virker som om der hersker kaos hos SKAT i forb. m. registreringsafgiften på biler. Det kunne godt påvirke mit valg mht. at importere (nyere brugt) bil fra DK og så vælge den fra Tyskland i stedet. Er der nogen der kan af/bekræfte artiklens billede af at SKAT skal man kun forvente snyd og bøvl af, eller er det kun brokkehovederne, der har reageret på artiklen i BilBasen.dk (prøv at se hvor mange!)?
×
×
  • Tilføj...