Jump to content

Hoffmeyer

Members
  • Antal indlæg

    65
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

About Hoffmeyer

  • Rang
    Advanced Member
  • Fødselsdag 15-09-1965

core_pfieldgroups_99

  • Biography
    Immigrant
  • Location
    Önnarp, Trelleborg
  • Interests
    Mjødbrygning
  • Occupation
    Elektronikmekaniker
  • displayname
    Hoffmeyer
  1. Hoffmeyer

    Pellets panna

    Her er et mit lille indspark :-) Har selv overvejet pellet-/stokerspanna da vi bor på landet, og lavede en del research. Stoker har den fordel at man kan fyre med pellets, korn og brænde, og på landet skulle det være muligt at købe i hvert fald korn og brænde til en fornuftig pris. Fandt frem til disse 2 danske stokerfyr som i det store hele kører problemfrit: KSM, http://www.ksm-stoker.dk/dk/index.php Twin Heat, http://www.twinheat.dk/ Jeg fik læst en del om andres erfaringer her: http://www.stokerpro.dk/index.php Hvis man, som jeg, kører på diesel, kan det kombineres med en rapspresser, og man har brændstof til omkring 3-4kr/liter. Men hvad er I kommet frem til, bare for at være nysgerrig?
  2. Hej. Er udemærket klar over at havørne yngler i sydskåne. Der er faktisk et par som de sidste par år har ynglet ganske tæt på hvor jeg bor, og jeg har da set dem jævnligt. En gang imellem sidder de voksne med en unge på hegnspælene ved en nærliggende fårefold Og SanneJ, jo dem kender jeg forskel på :) Vingefanget var stort nok til at være en stor voksen glada, men næbet var forkert, eller også var det en glada i forklædning Helt sikkert et ørnenæb. Kunne være rart at høre om andre også så den, men den har nok ikke hængt der ret længe!
  3. Hej Gio. Er vant til at se falke på broen, men har i de 4 år jeg har brugt broen aldrig set en ørn der, og overhovedet ikke så tæt på vejbanen. Lige før jeg kunne tælle dens tænder Spekulerede på om andre så den, og hvad det var for en art. Er ikke så god til at genkende ungfugle. De voksne er lette nok.
  4. Så jeg syner, eller var det en ørn jeg så på broen lidt i 8.???? Den svævede på sydsiden, kun et par meter fra vejbanen, totalt ligeglad med trafikken.
  5. Hej 3pac. Nu du lige skulle nævne mestrene:thumbup:, så må jeg her bringe en opdatering: Jesper (aka jev) er ikke hos 3literværkstedet, men har startet sit eget: http://www.3liter.dk/ i Havdrup. Er det andet end skift af luftfilter, motorolie og dæk, kører jeg derned.
  6. Hej Poul. Trist at høre med din lille "ulv" Det bedste svar vil du nok kunne finde her: http://www.lupo3lklub.dk/forum.php Her er der en masse erfaring og erfarne samlet mht. "ulven". Selv har jeg dog ikke lige noget bud ;) Fik min 10 år gamle "ulv" igennem for 1½ måned siden, og selvom de var hårde ved den, var den eneste bemærkning de kunne komme med at nummerpladebelysningen var mangelfuld. 10 år og 285.000 km, og spinder stadig som en ........traktor :D
  7. http://avenatur.eu/?lang=sv Har lidt mere af det "naturlige" :)
  8. Hej M&T. Nu er det lidt svært at se ud fra profilen hvor i landet I kommer fra, men jeg kan anbefale Specrep i Skurup. Meget hjælpsomme da jeg renoverede vores skorsten. Ellers kan en murer bruges :)
  9. Hej Maria. Bruger selv samme størrelse på min lille sparegris (Lupo 3L). Har rigtig gode erfaringer med Goodyear Ultragrip 7+, og de er tilmed ret billige igennem www.daekonline.dk :) pt. 374,-dkr pr. stk + montering
  10. Er der mon nogen her som kender en der kan transportere en bette bil fra SE til DK. Med bette mener jeg 3,5 m, så det er lige før at den på ladet af en anden bil vil kunne klare det under 6 meter i alt. På den måde vil jeg kunne klare det med min Bizz :D
  11. Hej Rabbit Er helt enig med Cici_Barn. Motorcenter Skurup er kanon :th2: Uanset hvad har jeg altid fået en upåklagelig service der. IF vil med garanti godkende dem, ellers tving dem :)
  12. Hoffmeyer

    Døgnåbent?

    Hej der. Har selv haft brug for samme, og gik ind på ovennævnte link. Det er en fin side, lige bortset fra at man ikke altid (specielt på röde dage) kan regne med åbningstiderne. Endte med at køre til Danmark God bedring til din datter :)
  13. Tak skæbne det går hurtigt herinde. Tak for det :) Hej Menace. Fy føj for en regning. Længe leve grænsegængerbeviset ;)
  14. Er lige blevet ringet op af en meget venlig medarbejder på Glostrup sygehus i forbindelse med en undersøgelse jeg skal have foretaget. Hun kunne jo se at jeg bor i Sverige, og skulle så derfor bede om et nationalitetsbevis:confused: Det har jeg godt nok ikke hørt om før, så jeg forklarede den meget venlig medarbejder om grænsegængerbeviset, og læste det som står med rødt på forsiden for hende. Det lod hun sig heldigvis overbevise om måtte være det hun skulle bruge. Er der nogen her som har hørt om et nationalitetsbevis?
  15. Hej Sanne. Tak, så er det vist lige noget for mig ;)
×
×
  • Tilføj...