Jump to content

Solsikke80

Members
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

About Solsikke80

 • Rank
  Advanced Member
 1. Solsikke80

  Malmö's Bedste dagligvare indkøbsmarked 2007

  Vi handler stort ind i City Gross en gang om måneden. Synes deres kød er godt og deres økologiske kød er til at betale, dog er udvalget af økologiusk kød ikke særlig stort. Vi er dog blevet skuffet i City Gross nogle gange pga. at vi er kommet hjem med gamle varer eller varer meget tæt på udløbsdato, så vi tjekker altid datomærkningerne ektra grundigt når vi handler i City Gross. Ellers handler vi i ICA Maxi, Coop Forum og det vi lige mangler i den lokale Coop Konsum.
 2. Solsikke80

  Anbefaling af tandlæge.

  www.jancramer.dk
 3. Solsikke80

  Anbefaling af tandlæge.

  Jeg fandt en dansk tandlæge efter en dårlig oplevelse hos en svensk. De sidste par år har jeg været til kontrol 2 gange om året + tandrensning. Det koster 317 dkr pr gang. Det synes jeg er rimeligt. Så længe jeg kan nøjes med at betale de småpenge, så beholder jeg min gode danske tandlæge :th2:
 4. Solsikke80

  Hundrastplats

  Det er normalt at man venter på at pladsen bliver fri - i hvert fald på de to hunderastpladser som vi plejer at bruge. En sjælden gang har vi dog mødt en hund som vi har hilst på og hundene har fået lov at lege sammen :)
 5. Solsikke80

  Gode takeaway steder i Malmø

  Der ligger et thai spisested i Lindängen. Kan ikke huske adressen. Ud af til ser det ikke ud af noget, men nøj hvor laver de god mad til rimelige penge. Der har vi spist mange gange det sidste halve år. Man får en hel pose rejechips for 5 kr. Overvejer at bestille mad der til min næste fødselsdag :th2:
 6. Solsikke80

  Semlor Uhhhmmm...

  Det er vist meningen at man skal spise dem sammen med varm mælk i en dyb tallerken. Det har jeg dog aldrig prøvet. Plejer at spise med en dessertgaffel :p
 7. Solsikke80

  Anbefaling af tandlæge.

  Min kæreste har fået lavet et par tænder hos wii smile http://www.wiismile.se/ Det skal lige siges at min kæreste absolut lider af tandlægeskræk, men han har trods det overholdt sine aftaler hos denne tandlæge og fået lavet det der skulle laves til absolut rimelige priser :-) Prøv at kontakt dem.
 8. Solsikke80

  At søge om visum med dansk pas og svensk adresse...

  Jeg fik nyt pas i januar i Danmark uden problemer. Gik bare op på Borgerservice ved Amager centret. Det andet har jeg aldrig hørt om
 9. Solsikke80

  At søge om visum med dansk pas og svensk adresse...

  Undskyld, jeg havde lige overset at du havde ringet til ambassaden i Stockholm :)
 10. Solsikke80

  At søge om visum med dansk pas og svensk adresse...

  Dit pas skal fornyes i Danmark, da jeg går ud fra at du har et dansk pas. Og det skal gøres først da visumet bliver klistret ind i passet. Og sørg endelig for at få det fornyet. En del danskere bliver hver år sendt på et fly hjem med det samme, da deres pas ikke er gyldigt efter hjemrejsen. Ang visum, så ved jeg ikke om reglerne er forskellige fra land til land. Men da vi rejste til Kina, fik vi lavet visum i Danmark. Men ellers så prøv at ring til ambassaden i Stockholm. Håber det hele løser sig, så I kan komme afsted.
 11. Solsikke80

  Kød

  Vi køber det meste af vores kød i City Gross. Synes altid vi kommer hjem med godt god. Deres udvalg af økologisk kød er dog ikke så stort som vi kunne ønske. Købte for nogle uger siden en økologisk fransyska, det var det bedste kød vi længe har fået.....virkelig mørt og lækkert :)
 12. Solsikke80

  Hvad kan man lave med hund?

  Hunde er desværre ikke velkomne i Skånes djurpark http://www.skanesdjurpark.se/info/tideropriser.shtml
 13. Solsikke80

  Hundebutikker i Malmø (Skåne)

  Vi handler mest i Jäger Zoo ved Jägersro. De har altid det man søger og så får man altid en god betjening ;)
 14. Solsikke80

  Smarteyes

 15. Solsikke80

  Smarteyes

  Jeg skal ud og kigge/prøve briller i dag og har kigget lidt på denne hjemmeside!! De ser jo lidt billigere ud end de andre optikkerer og de lover en hel masse.... Nogen der har nogen erfaringer med smarteyes?
×