Jump to content

Solsikke80

Members
  • Antal indlæg

    68
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Solsikke80

  1. Vi handler stort ind i City Gross en gang om måneden. Synes deres kød er godt og deres økologiske kød er til at betale, dog er udvalget af økologiusk kød ikke særlig stort. Vi er dog blevet skuffet i City Gross nogle gange pga. at vi er kommet hjem med gamle varer eller varer meget tæt på udløbsdato, så vi tjekker altid datomærkningerne ektra grundigt når vi handler i City Gross. Ellers handler vi i ICA Maxi, Coop Forum og det vi lige mangler i den lokale Coop Konsum.
  2. Jeg fandt en dansk tandlæge efter en dårlig oplevelse hos en svensk. De sidste par år har jeg været til kontrol 2 gange om året + tandrensning. Det koster 317 dkr pr gang. Det synes jeg er rimeligt. Så længe jeg kan nøjes med at betale de småpenge, så beholder jeg min gode danske tandlæge :th2:
  3. Solsikke80

    Hundrastplats

    Det er normalt at man venter på at pladsen bliver fri - i hvert fald på de to hunderastpladser som vi plejer at bruge. En sjælden gang har vi dog mødt en hund som vi har hilst på og hundene har fået lov at lege sammen :)
  4. Der ligger et thai spisested i Lindängen. Kan ikke huske adressen. Ud af til ser det ikke ud af noget, men nøj hvor laver de god mad til rimelige penge. Der har vi spist mange gange det sidste halve år. Man får en hel pose rejechips for 5 kr. Overvejer at bestille mad der til min næste fødselsdag :th2:
  5. Det er vist meningen at man skal spise dem sammen med varm mælk i en dyb tallerken. Det har jeg dog aldrig prøvet. Plejer at spise med en dessertgaffel :p
  6. Min kæreste har fået lavet et par tænder hos wii smile http://www.wiismile.se/ Det skal lige siges at min kæreste absolut lider af tandlægeskræk, men han har trods det overholdt sine aftaler hos denne tandlæge og fået lavet det der skulle laves til absolut rimelige priser :-) Prøv at kontakt dem.
  7. Jeg fik nyt pas i januar i Danmark uden problemer. Gik bare op på Borgerservice ved Amager centret. Det andet har jeg aldrig hørt om
  8. Undskyld, jeg havde lige overset at du havde ringet til ambassaden i Stockholm :)
  9. Dit pas skal fornyes i Danmark, da jeg går ud fra at du har et dansk pas. Og det skal gøres først da visumet bliver klistret ind i passet. Og sørg endelig for at få det fornyet. En del danskere bliver hver år sendt på et fly hjem med det samme, da deres pas ikke er gyldigt efter hjemrejsen. Ang visum, så ved jeg ikke om reglerne er forskellige fra land til land. Men da vi rejste til Kina, fik vi lavet visum i Danmark. Men ellers så prøv at ring til ambassaden i Stockholm. Håber det hele løser sig, så I kan komme afsted.
  10. Solsikke80

    Kød

    Vi køber det meste af vores kød i City Gross. Synes altid vi kommer hjem med godt god. Deres udvalg af økologisk kød er dog ikke så stort som vi kunne ønske. Købte for nogle uger siden en økologisk fransyska, det var det bedste kød vi længe har fået.....virkelig mørt og lækkert :)
  11. Hunde er desværre ikke velkomne i Skånes djurpark http://www.skanesdjurpark.se/info/tideropriser.shtml
  12. Vi handler mest i Jäger Zoo ved Jägersro. De har altid det man søger og så får man altid en god betjening ;)
  13. Solsikke80

    Smarteyes

    Jeg skal ud og kigge/prøve briller i dag og har kigget lidt på denne hjemmeside!! De ser jo lidt billigere ud end de andre optikkerer og de lover en hel masse.... Nogen der har nogen erfaringer med smarteyes?
  14. Solsikke80

    Børnetøj

    Åhlens og KappAhl har også børneafdelinger.
  15. Tak for alle jeres gode forslag. Bliv endelig ved med at skrive, det er dejligt at have lidt forskelligt at vælge imellem :)
  16. Har nu læst Stieg Larsson, Camilla Läckberg og Mari Jungstedt. Er gået lidt i stå med mit læseri. Er i gang med en bog som hedder Midvinterblod af Mons Kallentoft, men den er simpelthen for kedelig....er gået helt i stå :( Nogen der kan anbefale lidt godt svensk læsestof til de kedelige og mørke efterårsaftener???
  17. Jeg ved ikke helt om du kan bruge mit forslag, men City Gross sælger mange varer i store pakninger f.eks sukker i 25 kilo sække, olie i store dunke osv...
  18. Ja Piotr er fantastisk :th2: Han viser virkelig ægte interesse for de dyr han møder på klinikken. Hver gang han har mødt os og vores hund efter vores hunds operation, har han lige været henne og hilse og høre hvordan det går med vovse.
  19. Solsikke80

    Afstand.

    Jeg pendler dagligt med tog mellem Oxie og København H. Om morgenen tager det mig en time fra jeg går hjemmefra til jeg står på hovedbanen. Om eftermiddagen bruger jeg ca 1½ time, det afhænger af hvilket tog jeg når på hovedbanen, da jeg skal skifte tog på Malmö C.
  20. Jeg plejer at købe past. æg i Danmark (eller tager med hjem fra arbejdet) Selv efter 8 år herovre er jeg ikke meget for at spise "rå" æg.
  21. Hvis du har et svensk rabatkort, så koster en enkelttur 111,20 SEK http://www.skanetrafiken.se/templates/TravelOresund.aspx?id=2129&epslanguage=SV&DK=A&SE=A
  22. Det er samme pris både dag og nat :) Jeg mener også at kunne huske at man engang betalte nattillæg.
  23. Jeg har altid været vant til at medbringe det gamle sygesikring + den sidste lønseddel (Gladsaxe Kommune)
×
×
  • Tilføj...