Jump to content

Junkeren

Members
 • Content Count

  480
 • Joined

 • Last visited

About Junkeren

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 05/07/1979

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Bunkeflostrand

Contact Methods

 • Skype
  epojokke
 1. Junkeren

  Bunkeflo/Annestad 2012 -->

  Hint: Du kan køre videre i bussen på din togbillet. Gælder osse når du faldet i søvn, bliver vækket af konduktøren på Malmö C og skal hjem derfra - efter at have været smut forbi Burger King på Stortorget forstås...
 2. Junkeren

  Bunkeflo/Annestad 2012 -->

  Men i det mindste bliver du ikke skudt på, som i andre dele af byen :-) Helt ærligt, så oplever jeg det som et mindre problem. Folk har så travlt med at disse Annestad men over det sidste år til halvandet er området klart blevet løftet. Der er kommet: * Direkte busser til Hyllie hver 10. minut * Butiksområde med frisør, kiosk og pizzaria (hvor der i øvrigt er tryk på med dage med Champions League bold) * Vi har en bager på Skånegården med brød á la Emmery's * 2 nye parker er ved at være færdige * Og i går var der Annestadsdag på Sadelmakaretorget med musik, gøgl og sjov for børn. Der var vel 2-300 derude, da der var flest. Direkte sammenlignet med 07-08 er det blevet et mere behageligt område at bo i. Typerne med blankpolerede isser og kamphunde, der bare kom herover for en billig bil er rejst hjem, og bydelen har sat sig, hvilket giver mere social ballast. At der er så mange boliger til salg til en overdrevet billig pris hænger sammen med, at det er/har været et danskerområde, og trafikken er på vej retur over broen nu. Derudover har de fleste bostadsättsforeninger også været ramt af stigende månedsafgifter som følge af at Reinfeldt-regeringen afviklede en tilskudsordning ved nybyggeri, så det er blevet væsentligt dyrere at sidde i en nyere bostadsrätt. Det er hvad det er. Det mest ærgerlige er at høre gang på gang at ens hood bliver talt ned - både herinde og af hr og fru Jönsson, som kun kender "danskerghetto'en" ud fra rygter og et par gamle artikler fra Sydsvenskan.
 3. Junkeren

  Bunkeflo/Annestad 2012 -->

  Hej Amina, Har boet herude siden 2007. Hermed mit input. Absolut. Små børn kan lege i indergårdene, og parken er et populært sted for de lidt større. Der er flere dagis'er i området og en BVC.
 4. Junkeren

  BroPas eller Brobizz Fritid

  Jeg mener de er gledet over tidligere på motorcykeltakst, men det kan være det kun var på Storebælt. Hæng mig ikke op på den.
 5. Junkeren

  BroPas eller Brobizz Fritid

  Tak for info. Så kender man Øresundsbron igen. De kører også med årsgebyr på Bizz'en, hvor det på Storebælt ikke koster noget. Der er i øvrigt kommet den parameter med i ligningen at min familie kører Smart Car. Den er under 3 meter lang og kører derfor på motorcykel-takst. Så bizz'en bliver bestilt over Storebælt.
 6. Jeg har noget familie på Falster som kommer over et par gange om året. Derudover kører de over Storebælt 3-4 gange om året også. Er ved at undersøge på hvilken Brobizz-ordning der bedst kan svare sig. Øresund har årsgebyr, mens Storebælt lige nu har gratis oprettelse men til gengæld heller ikke specielle rabatter på Øresundspassager. Så med 4 ture over Øresund om året ser det ud til at det bedst kan svare sig med BroPas. Er der nogen der har undersøgt det for nylig og bekræfte om det holder?
 7. Junkeren

  Dolce Gusto kapsler

  Et tillægsspørgsmål: Hvis de hele bønner skal købes på nettet i enten DK eller SE, hvor skal man så rette blikket hen? De netbutikker jeg er stødt på i DK har hverken specielt stort udvalg eller fornuftige priser.
 8. Cool, takker. Gi'r god mening rent placeringsmæssigt, men nok ikke noget jeg kommer til at bruge så længe en liter diesel sniffer til 15 sek / liter og kaffen kan klares hjemmefra.
 9. Nej, parkerne er længere nede mod Bunkeflostrand. På sydsiden af motorvejen. De kommer til at strække sig ca. 3-400 meter i forlængelse af Skånegården (rastepladsen). Kommunen ligger sig rigtigt i selen for at gi et pænt førstehåndsindtryk til turisterne, men helt early: hvem gider hænge ud i parken til BBQ 100 meter fra en motorvej?!?!
 10. De har været i gang med entreprenørarbejdet nogle uger. Nogen der ved hvad de bygger - en fuldblodsbenzintank med kiosk måske?
 11. Junkeren

  Hvad er din reelle rejsetid?

  Bunkeflostrand - Kbh C Bil ved 8-tiden - 35-45 min (via sjællandsbroen) Bus 45 min Oftest 5 min kortere på hjemturen.
 12. Junkeren

  Varevogne på polske plader

  Nej, jeg skal nok holde mine beskidte lapper væk. :) Men spørgsmålet er om alle gør det?!?!?!
 13. Junkeren

  Varevogne på polske plader

  Har den sidste tid set flere varevogne på polske plader i nabolaget. 2 gange har jeg set den samme vogn med to sjuskede fyre inde i, og i dag kørte jeg efter en hel sort varevogn op ad Gottorpsvägen. Den drejede hele vejen rundt i rundkørslen ved Återvinningen og kørte derind. Er de bare klunsere, eller skal man være på vagt overfor tyverier og indbrud for tiden? Sig til hvis du har hørt noget. Jeg har taget et par nummerplader.
 14. Junkeren

  Ingen skat af pensionsafkast f.o.m 1/1-10 (?)

  Jeg har ikke været i tvivl og har faktisk oplevet processen har kørt i smør. Bekræftelse fra undtagelse fra Maribo, indsende kopier til bank og pensionsselskab, bekræftelse retur fra bank og pensionsselskab, ingen PAL-skat i 2010 opgørelsen, ikke et muk fra Skatteverket i årsredovisningen 2010. Skal siges at vores pensionsopsparinger først er startet for et par år siden, så vi snakker mindre beløb i PAL-skat.
×