Jump to content

Steensommer

Members
  • Antal indlæg

    161
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

About Steensommer

  • Rang
    Advanced Member
  • Fødselsdag 12-07-1978

core_pfieldgroups_99

  • Location
    Kbh. S.
  • Occupation
    IT konsulent
  1. Endnu en fodbold joke Det er første dag i en skole i London. Lærerinden spørger alle børnene om de holder med Chelsea. Hvis de gør, skal de række hånden op. Alle børnene rækker hånden op, undtagen lille Lisa. Lærerinden bliver irriteret og spørger Lisa "Hvorfor rækker du ikke hånden op?". Lisa svarer: "Min far holder med Liverpool, min mor holder med Liverpool og jeg holder med Liverpool". Lærerinden ser på Lisa og siger så: "Hvis din far var på stoffer og din mor var en luder, hvad ville du gøre?" Lisa svarer promte: "Så ville jeg holde med Chelsea!".
  2. Brøndby fans Da jeg er opvokset i Hvidovre, har gået i gym på Rødovre, så har jeg altid været omgivet af brøndbyfans fremfor FCK fans. Da jeg selv ikke holder med et bestemt hold i superligaen (måske lidt fck, men ikke rigtigt... hvis folk gør nar af fck griner jeg lige så meget som ad brøndby), så er det altid fascinerende at se et tophold gå fløjten. Ja, ja. Jeg er måske ham den destruktive knægt, som kan lide at skille legetøjsbilerne ad for at se hvordan de ser ud indeni... sådan har jeg det også med Brøndby. Det er lidt spændende at se hvad der vil ske hvis de rykker ned i superligaen. Deres fans er så stolte af deres klub, vil de stoppe og kun lade den hårde kerne være tilbage? Det må man formode... sådan plejer det at være.
  3. Steensommer

    Elge

    Hvad med bjørne Mon ikke snart der er nogle forskere som synes det er en god idé at Danmark igen skal have bjørne? F.eks. kan de blive sat i ud i naturen... f.eks. i Ballerup eller Vanløse? *GG*
  4. Lige noget for barnlige sjæle som undertegnede :) Læs mere her: http://politiken.dk/indland/article375247.ece
  5. Jeg vil gerne bidrage i denne sag. Min kone er norsk statsborger og vi bor i Danmark. Hun modtager dansk SU, da hun er blevet ligestillet med danskere iht. at hun har betalt skat i landet i mere end 2½ år. Vi har spurgt SU styrelsen om en norsk statsborger kan tage sin SU med til Sverige, hvis vi valgte at bosætte sig der. De har to gange givet os svar: 1. gang: En norsk statsborger skal først ligestilles, før de kan modtage SU (Tak, det vidste vi godt. Vi spørger en gang til og understreger der, hvor der står at hun allerede er berettiget til at modtage SU og at hendes uddannelse er i Ballerup og vi gerne vil bo i Sverige). 2. gang: Man kan søge om at modtage SU hvis man gerne vil studere i udlandet. Da SU styrelsen tilsyneladende er SÅ inkompetente at de ikke engang forstår et simpelt spørgsmål, forklaret to gange, så tør vi ikke flytte til Sverige, da vi er bange for at miste SU'en. (det skal siges at de før har stoppet den, selvom de var gale på den, så vi stoler ikke så meget på deres system).
  6. Steensommer

    Ny bil

    Toyota Aygo er en designmæssigt lækker bil og kører også langt på literen, men vær opmærksom på at den ikke har ESP. Mener også den har et par andre mangler, som ellers er standard i dag. Peugeot er jo en smagssag, de har traditionelt mange elektriske fejl og iflg. FDM, så ligger de blandt de lavest ratede når man spørger ejerne om hvad de synes om Peugeotværkstederne. Men igen, det er jo nogle gange en smagssag og alle biler har svage punkter. Jeg ville vælge en Seat Ibiza hvis bilen skal være lille og billig. Du kan få en 1.4 Dieselmotor med 80 heste for 141.000 svenske og den kører næsten 22 km. på en liter Diesel. Min personlige favorit ville nu være en BMW 118d - den kører ligeså langt på literen som den lille seat, men har 143 hestekrafter istedet og mere plads i kabinen. Den starter så også ved 222.000 svenske kroner, så det er jo en helt anden klasse at sammenligne med.
  7. Ja og på norsk siger man "kose" (udtales kuse) når man hygger/putter sig. Jeg har stadig ikke fået min mor til at sige det ord.
  8. Er der nogle der kan anbefale et godt sted i Malmø og omegn, hvor man kan få sin Ford Focus (dansk indregistreret) til serviceeftersyn? Og er der penge at spare på det i forhold til i DK? Hvis I ikke kender et svensk værksted, så er jeg også meget interesseret i at få anbefalinger på et dansk værksted. Jeg er ligeglad med om det er autoriseret eller ej.
  9. Steensommer

    Elge

    Verdens største hjort Det er jo nok fordi de fleste elge er nordmænd. Der er ihvertfald mange af dem i Norge. Jeg så en i tirsdags... kørte desværre 110, så den forsvandt hurtigt. Men nord for Stockholm er jeg sikker på der også er mange. For iøvrigt ved jeg stadig ikke hvilket ansigt jeg skal stille op med når jeg hører om denne nyhed: http://politiken.dk/indland/article334910.ece Der er sqda ikke plads til Elge i Danmark... ikke engang øde steder i Jylland. Der er jo ingen skove i DK... helt til grin.
  10. Egokulturen i Danmark er anderledes end i Sverige på nogle punkter. I Danmark kravler fodgænger skræmt ud i fodgængerfelter og nikker undskyldende og taknemmelige overfor ca. hver 4-5. danske bestilt som overholder færdselslovens ubetingede vigepligt for fodgængere i fodgængerfelter (sjovt nok hedder feltet fodgængerfelt, fordi de må gå over det og har ret til det). I Norge der laver bilisterne nødopbremsninger og håndbremsevendinger 100 meter før et fodgængerfelt bare der går en fodgænger på fortorvet. Sådan er vi lidt forskellige. Ok, overdrivelse fremmer forståelsen. Men man mærker klart at bilister og cykelister i Danmark er mere aggressive i traffikken end i Malmø og Norge (jeg har ikke kørt i nordnorge - kun mellem Oslo-Kristiansand-Stavanger). Vi skal også huske at i Danmark får en fodgænger 500 bobs i bøde hvis man går overfor rødt. I Sverige har jeg hørt at det er ulovligt, men at man ikke får en bøde. Det gør også at fodgængere ofte vader overfor rødt hvis der ikke er en bil tæt på. Det ser jeg ihvertfald hver eneste gang jeg er i Malmø og shoppe.
  11. Jørgen Olsen - det lyder jo som et dansk navn og dermed en dansk salgschef. Jeg ville personligt aldrig turde købe en bil fra en forhandler, hvor selve salgschefen er så dårlig til dansk retstavning. Jeg ville jo være nød til at tjekke slutsedlen grundigt efter for at se om Ford var stavet F-O-R-D og ikke L-A-D-A. Hvis han er svensker, så er det selvfølgelig en anden sag med lidt sNavefejl her og der.
  12. Nu må vi ikke glemme at for ti år siden kostede benzinen i Danmark faktisk kun det halve af hvad den gør i dag. Hvorfor skulle den så ikke også kunne stige til det dobbelt i Sverige? Selvfølgelig er der en smertegrænse og det ville vel næppe kommer fra den ene dag til den anden. Jeg var engang med til et seminar med en fremtidsforsker, som netop forudsagde at vi kommer til at betale meget, meget mere for brændstof og opvarmning i fremtiden. Men det er jo egentlig ikke meget anerledes end i 70'erne (hvor jeg dårligt var født)... der har jeg da hørt at folk tog cyklen og en varm sweater på og så gik det fint alligevel. Det handler om vilje og hvad flertallet vil. Men umiddelbart tror jeg nu heller ikke helt på en så kraftig fordobling. Men over længere tid, måske... især når de miljøvenlige biler som BMW118d kommer (kører 21 på en liter diesel med 143 heste... og BMW er tilmed igang med at udvikle endnu mere økonomiske biler).
  13. Er jo selv med i DR's Tour manager, men har allerede holdnavnet klar til næste år... vakler lidt imellem om jeg skal vælge "I love lykra" eller "buksecreme på 3. benet" *GG*
  14. Det sker forhåbentlig ikke i år. Det er nu heller ikke svært at lave sådan en liste... men det er langt sværere at lave en top 3 liste når touren er slut, når der ikke er klare favoritter.
×
×
  • Tilføj...