Jump to content

LarsN

Members
  • Antal indlæg

    37
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  1. Grunden til, jeg spørger, er, fordi jeg husker at have set på TV, at Lyngby politi nærmest stormede Hotel Marina kl.3 om morgenen for at 'tale' med en landsholdsspiller ang. hans udlandsk-registrerede bil. De hev ham med på den Jyske Ambassade og fortalte ham, at man altså skulle melde sin (bil's) ankomst i DK nede på den lokale politigård hver gang, man påtænkte sig at være i landet mere end 24 timer. Det syntes helt overdrevet. Men ikke desto mindre var landsholdspilleren i TV og brugte det som undskyldning for ikke at have trænet med den dag. Dette var engang i slutningen af 90erne. Og nej, det var ikke 1. april. Jeg tænker bare, hvad afholder en dansker fra at have sin adresse i Malmø, købe en bil på svenske plader og så ellers drøne rundt i DK hele tiden. Man har vel lov at overnatte hos venner og familie i DK, ikk'. ;)
  2. Jeg er sikker på, at emnet har været oppe her i forum'et. Men jeg bladrede 10 sider tilbage og fandt ikke noget. Hvis man nu, som dansker, har bobæl i udlandet (Sverige fx.), ejer en bil indregistreret i udlandet, men *ikke* arbejder i Danmark - hvor meget må man så køre den bil i Danmark? Er der nogle klare regler om det? Teoretisk set kan man vel være 'turist' i Danmark så længe, man vil, eller...?
  3. Hejsan, Hvis man nu som dansk statsborger har en svensk onkel (også bosat i Sverige), kan man så gøre det på mindre end de alm. 2 år? Jeg ved, at i visse andre lande kan man erhverve sig statsborgerskab en hel del hurtigere, hvis man har noget familie, der er af den nationalitet, som ønskes.
  4. Jeg tror faktisk ikke, at det er det, DF har haft success med deres 'propaganda'. Det er nærmere gennemsnitsdanskeren's småracistiske/fremmedfjendske tendenser, der er skyld i DF's success. Danmark er nu engang sådan lidt småracistisk. Men det er, stort set, alle Nord/Vest Europæiske lande. I DK er vi bare mere åbne med det end i andre lande som Sverige, der synes at være mega-focuseret på at være politisk korrekt, men har med ganranti lige så mange racister under overfladen). I lande som Schweiz bliver skandinavere endda diskrimineret, hvorend svært det er at forestille sig. I øvrigt er det jo plat at kalde det racisme. Alle disse lande har jo gennemgående samme race. :) Selv arabere og tyrkere er jo del af den hvide race.
  5. Jeg skulle vist have præciseret, at jeg mener i Danmark. Gælder det samme her?
  6. Øh, har jeg forstået det rigtigt: Hvis man køber et hus i 2000 til 2.mio kr og sælger samme hus i 2007 til 3 mio kr., så skal man betale skat af en million kroner?
  7. Argh, sorry! Ser lige, at dette nok skulle have været i Politik sektionen. Hvordan flytter jeg den?
  8. Hej, Ved godt, det måske ikke er helt on-topic at komme med det her i Øresundsdebatten. Men jeg vover pelsen alligevel. :) Hvis du også er kommet i klemme pga. Danmark's lov om at man mister sit danske pas, så snart man erhverver sig en anden nationlaitet. Eller evt. vil giftes med en, som ikke er dansk, og har problemer med at blive bosat i DK, så kunne du evt. tage et smut forbi www.statsborger.dk I Gæstenbogen der er folk i gang med at prøve at få medierne's opmærksomhed - og som følge deraf, lægge press på politikerne.
  9. Og så var der jo vores egen lille Hassan Al (boxeren), som blev promoveret som den danske Mike Tyson af TV2. At han så gik i ringen med et tyrkisk flag om sig er en hel anden sag. :p
  10. Kenneth Perez spillede da sidste år. Og vi har haft Carsten Detlefsen, som er sort. Og sikkert andre, som jeg glemmer i skrivende stund. Og så er Schmeichel (navnet) jo noget så tysk som det kan være. :) Han er i øvrigt halv polak. Men ja, sammenlinget med Sverige, har vi ikke så mange 'udlændige'. Det hænger vel allermest sammen med, at vi ikke HAR så mange udlændinge som Sverige fx. Bare se Tyskland. De har snart ingen tyskere på holdet. I fare for at blive stemplet som racist, så synes jeg nu, landsholdsfodbold mister noget af charmen, hvis det næsten kun er 'udlændinge' på holdet (Tyskland er et godt eksempel). Visse lande importerer dem jo direkte. Og de taler knapt nok sproget. (Tyskland igen)
  11. Mon de får flertal til sådan noget...
×
×
  • Tilføj...