Jump to content

Mik-Mag

Members
  • Antal indlæg

    29
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

About Mik-Mag

  • Rang
    Member
  • Fødselsdag 30-09-1987
  1. Dvs jeg burde godt kunne nå og få hende med til en 29??]
  2. Mik-Mag

    Besøg i Dk, hvornår?

    Vores lille Rottweiler tæve har fået de to rabis vacciner. Dvs her den 20/6 kan hun få taget blodprøve, men hvor lang tid går der før man har passet i hånden? Tænker svar tid på prøven og at lave passet, ville jo gerne kunne have hende med over til DK den 29/6, men ved ik om det er helt utænkeligt?? :)
  3. Mik-Mag

    Nye bekendte??

    Måske ligger der noget personligt til grunde??
  4. Mik-Mag

    Nye bekendte??

    Det er ikke for at være uopdragen, men er ikke lige dit bekendtskab jeg søger!!
  5. Mik-Mag

    Nye bekendte??

    Nææh ingen vil være venner med os :D
  6. Mik-Mag

    Nye bekendte??

    Heysan.. Min kæreste og jeg har boet her i Malmø siden den 1/9.. Nu syntes jeg det er ved at være på tide med nogle bekendte og ikke mindst veninder.. Vi er henholdsvis 20 og 22.. Bor i Almvik området og arbejdet begge i Dk.. Sku nogle sidde med samme tanke?? Ellers god jul til alle OG godt nyt(H)år :th2:
  7. Hey faldt lige over indlægget. Jeg lider os af høfeber hver sommer, meget slemt. (Græs) Jeg får det godt nok på recept, et er ikke i håndkøb(DK) Clarinase(er rigtig god, jeg tager 2 i stedet for 1 da det er særdeles slemt) Men det er ikke alt, jeg gider ikke meget for de næse spray man kan få. Men øjn råberne jeg fik i sommers kan klart anbefales, os på recept, opatanol.
  8. Mik-Mag

    Badminton

    bedre sent end aldrig er det hold man kommer på?? Eller kommer man bare de dage man har lyst til at spille badminton?? eller hvordan??
  9. Mik-Mag

    Læge?!

    Efter at havde læst lidt bliver jeg lidt forvirret. Vi flyttede her op den 1/9 og har egentlig ikke snakket med min læge i Holbæk. Men har jeg stadig ham?? Efter jeg er flyttet?? Skal ha fornyet en racept her i næste uge nemlig?!
  10. Flyde Planter Hey :) Min kæreste og jeg har akvarie, og vi har rigtig mnge flyde planter, er der nogle, som ku være interesserede i at komme og hente en håndfuld?? Ganske gratis, skal dog bare selv afhents?! Vi bor på serenadgatan i Almvik.
  11. Mik-Mag

    Rabis vaccine, koster?

    Min kæreste og jeg har købt hund idag, en sød lille en :) Hvad koster de vacciner, som skal være i et hundepas??
  12. Mik-Mag

    Nyt job

    macpack.. skatter jeg hedder Mik-Mag... ;) Elbilen. Jamen det er tryk på, fordi alle siger op der er ikke nok i løn urimelige arbejdsperioder, lav løn osv. dvs 6menesker gør 10 menneskers arbejde.
  13. Mik-Mag

    Nyt job

    Hold da op, ja 22k er rigtig godt, men er hverken student eller 165høj *Gg* suuuuuuk
  14. Mik-Mag

    Nyt job

    Ja man kan vel heller ik tjene så godt unden man har en uddannelse?!
×
×
  • Tilføj...