Jump to content

zabel

Members
 • Content Count

  147
 • Joined

 • Last visited

 1. Kunne det lige tage at stoppe? Den er jo i frit fald i disse dage! Jeg har nogle slanter der skal overføres til dk og det går den HELT forkerte vej. Nogen der har en forklaring?
 2. Hvad er nyheden der får kursen til at stige i dag? Nu hvor renten er 0,0, kan Svensken så finde på at devaluere for at få kursen nedad?
 3. "Vild" stigning siden mandag, nogen der kender årsagen?
 4. Jeg kører fra København (lastbilen lejes i Hvidovre) til Oxie i Sverige og tilbage igen. Så hvis du kan fragte det til københavn så kan vi godt finde ud af noget...
 5. Jeg skal i den nærmeste fremtid (indefor 2 måneder) tranportere noget gods fra sverige til danmark. Det kommer til at foregå i en lastbil eller større transporter (jeg kører selv - har lastbil kørekort). Er der nogen der evt. vil benytte lejligheden til at få fragtet noget (møbler, whatever) fra Danmark til sverige? - mod betaling naturligvis... Der vil muligvis også være plads mod DK. Jeg er rimelig fleksibel mht. til en dato! Vedkommende der skal have fragtet noget, kommer selvfølgelig med som passager i lastbilen.
 6. Jeg startede tråden og smågriner lidt af min fortælling. Men det er kun fordi jeg nu et par gange igen har været nød til at benytte toget. I går kørte pågatoget ikke og bussen jeg måtte tage i stedet ramlede ind i den sindsygeste kø mon jägersro. Så det tog 2,5 time at køre chrhavn - oxie. I dag skal jeg så til dk, og minsandten om ikke øresundstoget er forsinket 30 min her kl 1830. Kæft jeg er GAAAAAAL!
 7. http://www.privatmaklaren.se/villa/Malmo_Sydost-Lergodsvagen_3_L_bid4475 Prisen kan forhandles! :-) Udlejning måske også en mulighed...
 8. Og så kan jeg anbefale swish til betaling! Pengene står med det samme på sælgers konto, også i weekenden. Grænsen er langt højere end i du. Der kan vist overføres 150000 pr gang!
 9. Ja det virkede IKKE med dansk kørekort! Smart app, men kan altså ikke bruges til ejerskifte med mindre både sælger og køber har svensk kørekort!
 10. Jeg snakkede lige med trafikstyrelsen og de sagde at man IKKE kan bruge app'en hvis man ikke har svensk kørekort!? Er det korrekt? (Beklager dobbeltpost, men måske svarer folk hvis det er sidst?)
 11. Er det normalt i sverige når man sælger bil at køber IKKE betaler overskydende Fordonsskatt tilbage til sælger? (Dvs. i det tilfælde at man ikke afmelder bilen hos trafikstyrelsen).
 12. Jeg snakkede lige med trafikstyrelsen og de sagde at man IKKE kan bruge app'en hvis man ikke har svensk kørekort!? Er det korrekt?
 13. Nogen der har styr på boligmarkedet? Jeg flyttede til sverige i 2008, og vi har været nede i en finansiel krise m.m., men er markedet ved at være oppe på det niveau igen? Jeg synes selv jeg har fulgt lidt med, og forventede egentlig at niveauet var højere end dengang, men jeg har lige set et hus handlet EKSTREMT billigt tæt på hvor jeg bor (Oxie). Renten er lige faldet, og det "forventes" at den bliver på et lavt niveau i nogen tid endnu, så jeg troede sådan set at markedet ville "eksplodere", da mange måske har ventet med at sælge...? Lad mig høre jeres vurdering. :-)
 14. Jeg har sat en bil til salg på blocket, og nu har den første henvendt sig. Han vil have gerne vide hvilket Registreringsnummer det er, er det en god ide at fortælle det? (jeg har fjernet det fra billedet). Jeg har også hørt om disse: "sista priset kompis", kan nogen give en forklaring på hvad det er? På forhånd tak!
 15. Andre end mig der har mistet kanalerne? Jeg har godt nok aldrig betalt noget, men havde dr, tv2 discovery og et par svenske kanaler...
×
×
 • Create New...