Jump to content

Blackstone

Members
  • Antal indlæg

    5
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

About Blackstone

  • Rang
    Newbie

core_pfieldgroups_99

  • Location
    Malmø, mobilia
  • Occupation
    økonomi- og systemkonsulent
  • displayname
    Purple diamond
  1. Blackstone

    Køb af glasfilt

    Hej, Jeg var selv ud, men kunne ikke finde noget. Det bliver svært at finde en rest på 10-15 meter, men du kan finde ruller på 25 meter i Bauhaus.
  2. Ja tak drenge nu har jeg læst tråden fra start til slut. Er I helt vildt at indsutrigatan er lukket og åbent igen, så mange gange, som om det var tivoli hehe. Men nu kunne jeg godt tænke mig at høre, vi er så mange så hvordan kan det være at vi ikke har fundet et lager hvor der bliver solgt billig cola, når de har så mange kunder som os dansker;-) Jeg syntes vi skal gøre et sidste forsøg, fordi nu skal jeg også have sodavand, det er lang til tyskland for at hente noget ordentligt varer. Kom så alle sammen, hvor findes der noget billigt cola på dåse.
  3. Mange tak for buddet, men læg mærke til at holde inde for de fem udbyder som jeg har nævnt og så vidt jeg ved har jeg ikke nævnt OWNIT. Det er ikke alle der har det og derfor tænkte jeg på de personer der ligesom mig har mulighed for at få et bredbånd gennem hsb malmø blandt de fem udbyder hvem kunne være et godt bud i forbindelse med alle de 3 spørgsmål som jeg har stillet, syntes ingen har svaret på det endnu, udover lidt lave kvaliceret gæt med hvad kunne være godt uden nogle gode argumenter. Keep up the spirit:) Jeg ved at man kan komme med flere kvalificeret gæt end det her....
  4. Du glemmer at bahnhof har en bindingstid på 3 måneder af gangen med engangsafgift på 199,- Du nævner at 100 Mbit er en teoritisk hastighed, vil det sige så at det ikke kan betale sige at købe det, da man aldrig vil nå at komme helt deroppe.
  5. Hej alle I kvikke hoveder:th2: , Jeg har fulgt med i et stykke tid nu og har læst meget nøje om meget i forbindelse med valg af det bedste bredbånd. Men jeg syntes at jeg kan kan ikke finde noget opdateret information omkring dette på nuværende tidspunkt, da markedet ændrer sig hele tiden. Tråd jeg har læst er følgende: http://debat.sunddebat.com/showthread.php?t=8550 Til at begynde med vil jeg sige at jeg bor i et HSB Malmø, som er en del af HSB bolina, hvis nogen skulle være i tvivl om det. HSB Malmø tilbyder fem forskellige løsninger: http://www.bolina.hsb.se/bolina2007.php De fem, hvis nogen stadig skulle være i tvivl: Bahnhof, Adamobredbånd, bredbånd2, Tele2 og Telia Alle har forskellige bindingstid, kvalitet, supportkvalitet........ 1. Hvilke internetleverandør er den bedste i forbindelse internetkvalitet og mindst ned tid? 2. Ved Telia abonnoment er der noget med et tillæg på 30,- hvis man ikke har fastnet, behøves der fastnet på hos andre internet leverandør, hvis man skal have en forbindelse gennem dem? 3. Nogen der har oplevet dårlig support kvalitet i ovennævnte bredbånd leverandør, kom med nogle kommentarer? 4. Er der nogen der har en forbindelse på 100 Mbit eller 100/10 Mbit og har man været i stand til at opnå det ønskede hastighed på 100Mbit eller er det bare en farce, som de reklamere med? I mit eget undersøgelse er jeg kommet frem til at Telia er den dyreste leverandør hvor de har en bindingstid og 3 månders opsigelsestid +30kr hvis man ikke har et fastnet telefon (med forbehold for fejl) Billigste er bredbånd2 og Adamobredbånd, hvor de tilbyder 10 Mbit til forholdsvis 89,- og 95 i de første to måneder og derefter 179,- og 185 og de har ingen bindingstid men opsigelse 1 måned og ingen etableringsomkostinger sådan som jeg kunne forstå det. Men har ingen erfaring med kvalitet på deres bredbånd er der nogle der har erfaring med det og dem der bor i HSB malmø net. Hvad kan I anbefale? Beklager at jeg er novice på dette område og er lige flyttet til Sverige, men håber at jeg kan får hjælp af mange gode rare medflytter:rose:
×
×
  • Tilføj...