Jump to content

Samon

Members
  • Antal indlæg

    25
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

About Samon

  • Rang
    Member
  • Fødselsdag 16-05-1988

core_pfieldgroups_99

  • Biography
    Sverige her kommer jeg!
  • Location
    Næstved :(((
  • Interests
    Computer, biler & Postdanmark!!
  • Occupation
    Chauffør hos postdanmark, Tankmedarbejder & 3.g på Næstved Gymnasium
  • displayname
    Samon

Kontakt metoder

  • Yahoo
    samon_da_man
  • Skype
    samon_cool@hotmail.com
  1. Jeg har også haft problemer med 3. Jeg havde opsagt alle mine abonnementer, og fik svaret at på grund af afmeldingsdatoen skulle jeg nok forvente en regning for den kommende måned også, hvilket jeg var indforstået med. Men nu sidder jeg 6 måneder, 15 opkald til deres umulige servicecenter, og 5000 kroner efter min afmeldings dato og modtager stadig regninger. Lotta love til 3 og deres sindsyge metoder at håndtere tingene på.
  2. Toyota Prius klarer 23.3 på literen.. Vældig god, knap så chic.
  3. Inden det ender i alt for mange deltaljer, vil jeg da gerne sige tak for at du har giddet og lave den, og sige at det er et glimragende supplement til det der allerede findes på nettet... Tak!
  4. Fahrlich = kørelys steuerung = styring/regulering så kørelyssregulering
  5. Jeg er ingen ekspert. Men jeg bliver nød til at nævne at det er et pragtfuldt køretøj. Jeg har selv haft æren af at køre i samme model, som tidligere havde tilhørt den amerikanske ambassadør i Danmark. Det er den oversete model hos opel, mange af de modeller der findes er godt udstyret. Men som sagt så er det en 3.0 - Det er nok ikke lige benzinøkonomien man råber hurra for i sådan en bandit. Pragtfuld bil, gerne flere af dem på vejene.
  6. Audi TT er en mulighed- der nok også er noget alá 350Z. Bare en lidt mindre motor. Den nyest model er da nok snart nede i de 300.000,- sek. Mit personlige valg havde nok været en Supra. Den er nok lidt uden for dine alders krav, men den kan helt sikkert stadig følge med de andre nævnte biler. Men Toyota kører en kampagne i øjeblikket med, at jo ældre din toyota er, jo billigere er reservedelene. Supraen er også et hak billigere, men så kan du jo bare bruge nogle af de penge på at køre lidt oftere. Det er jo synd at den bare står i garagen 6 dage om ugen.
  7. Jeg er frisk på en omgang flagvagt, hvis bare jeg lige får en guide til hvor jeg skal møde op, da jeg ikke har været på Sturup endnu. MVH Simon
  8. Hej Miriam. Jeg kunne godt være interesseret, men kunne godt tænke mig at vide lidt mere om "jobbet", skal jeg bare holde et flag, og hvad tid skal der mødes ind. Også spørger jeg også ligesom dabp, om hvad arrangementet omhandler. God fredag,.
  9. Jeg kender ikke noget til noget for 249. Men så vidt jeg ved kan du bruge programmet Zattoo helt gratis. http://zattoo.com/ Der er ihvertfald DR1, DR2, Tv2, NRK1, NRK2, og France 24. Jeg har selv brugt programmet med stor glæde..
  10. Jeg bor desværre i Danmark. Jeg betaler 26.000,- årligt for min Toyota, med 1.6 motor. Jeg er godt nok også kun 20. Men det er kun i ansvars forsikring... Min bil kostede 60.000 da jeg købte den, og jeg har haft den i snart 2 år. Så jeg har faktisk snart betalt hele prisen på min bil - hvis nu uheldet var ude. Det skal lige siges at jeg ikke har nogle skader whatsoever... Men hva - de har vel lavvande i kassen.
  11. I den med lemon yellow. Tror jeg at oversætteren har forstået det som Gello. Et amerikansk brand for budding. Desuden kan jeg godt lide den måde hvorpå de skal oversætte brands. Som Wal-mart. Måske oversætter de også Burger King til Burger kongen & Pizza hut til Pizza hytten...
  12. Jeg har tænkt på det samme. Så jeg lurer lige med. Men jeg har hørt om det er blevet gjort i en A3. Hvor det kun var kofangeren.
  13. Hillary 4 prez.. Sorry kunne ikke modstå... Ja, 3 milepæle. Det bliver sku noget af en omvæltning.
  14. Som vi fandt på, på mit samfundsfags hold: Syg alliance!
  15. Den fra i sidste uge ligger ihvertfald på sputnik.tv2.dk så den kommer nok op i løbet den nære fremtid.
×
×
  • Tilføj...