Jump to content

bonne

Members
 • Content Count

  523
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

bonne last won the day on August 17 2018

bonne had the most liked content!

About bonne

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Man skal vel ikke til synstest når det svenske kort skal fornyes? Er det ikke bare en administrativ fornyelse og så nogle penge op ad lommen? Vh, Lars.
 2. Alle skandinaviske kørekort er vel gyldige som dokumentation ved kontrol på broen - selv det føromtalte pap-kort. Det var så tidligere omtalt, at hvis man kom med dansk kørekort, skulle man forvente at blive kontrolleret i længere tid, da paskontrollen skal kontrollere gyldigheden ved opkald til dansk politi... dette har jeg dog aldrig oplevet, at de har gjort. Det er faktisk min opfattelse, at man hurtigere slipper igennem ved bare at vise det danske kort... da de ikke har bare det, der ligner ressourcer til at tjekke det. Vh, Lars.
 3. Ja, jeg byttede også, men mest af "tvang", da det er et must når man tager "andre behørigheder". I mit tilfælde MC. Det nye kort har jo ti års udløsbstid, tror jeg, hvor det gamle papkort ikke udløber før så vidt jeg husker 75 års alderen. Jeg ville nok have beholdt mit gamle, hvis jeg kunne, men ok... nu har jeg et gyldigt, svensk ID-kort. Vh, Lars.
 4. ... hvor de så alligevel slipper 100% igennem
 5. bonne

  import til sverige

  Klart. Jeg synes bare at huske at postnordDK stadig brokker sig over al den kinapost. Men måske er det nemmere at få post fra Kina til en dansk adresse? Vh, Lars.
 6. https://www.dr.dk/nyheder/indland/se-listen-20-virksomheder-staar-bag-en-tredjedel-af-al-energirelateret-co2-udledning Jeg synes ellers at huske Mette Frederiksen sige, at nu skal vi passe på ikke at lave foranstaltninger pga. enkeltsager... )-: Går bare den forkert vej. Mere kontrol. Flere foranstaltninger. Øv. Vh, Lars.
 7. bonne

  import til sverige

  Nu kommer postnord blot til at få besvær med at returnere pakken. Vh, Lars.
 8. bonne

  import til sverige

  Fandt så lige denne gamle tråd, og ville poste en update... for er dette noget nyt?: Jeg bestilte to plastik-dimser til en pris af mindre en 1$/stk. Gratis porto. Fik så et brev fra PortNord om , at det har lagt 1 SEK på i moms... og 75 SEK i håndteringsafgift. Øh... jeg synes ikke at jeg tidligere er blevet bedt om dette for varer under et beløb, der er langt større end dette. Håndterer Tullverket dette anderledes nu? Vh, Lars.
 9. bonne

  Broen er blevet for dyr...

  Velkommen her. Det har været oppe til debat i det her forum før - tror at der er absolut INTET at gøre. Desuden "sjovt" at broen hæver afgiften på bestalinger i SEK - i stedet for at nedjustere betaling i DKK (det med, at det skal være samme pris i DKK/SEK) - stakkels de, der får løn i svensk pesos. Vh, Lars.
 10. bonne

  Dagpenge

  Reglerne omkring social sikring indenfor EU er uretfærdige. Jeg har kæmpet mod min fagforening tidligere og har i sidste ende vundet og har fået "Miethe"-status. Den lovgivning er så vendt og drejet et hav af gange, knubskydninger er kommet til i massevis. Nu er jeg efter 10 år igen ledig, og kæmper igen mod min danske akasse. De forsøger igen at sende med over sundet til svensk akasse, som ikke accepterer min overflytning, da jeg har IVS (deltidsbeskæftigelse) i Danmark. Nu er jeg i gang med min første klagesag på afslag i dansk akasse i denne sag, og jeg kommer nok til at skulle køre den helt til EU. For hvordan harmonerer det med tanken om fri bevægelighed indenfor EU, hvis dansk a-akasse ikke accepterer, at jeg er berettiget til dansk akasse selvom jeg har IVS i Danmark... og Sverige ikke accepterer mig med samme begrundelse omkring min virksomhed i DK. Vh, Lars.
 11. bonne

  Aktivitets registrering - sig hej her!

  Et hej herfra
 12. bonne

  Udbytteskat

  Jeg hader det også... Især som diskussionsfora. Men her har jo været totalt dødt længe. Det her site er ikke til at genoplive. 😞 Vh, Lars.
 13. bonne

  Udbytteskat

  Det er helt tydeligt! Skal vi så smutte over på facebook? Hvad hedder gruppen, hvor folk herinde fra er? Vh, Lars.
 14. bonne

  Udbytteskat

  Slet ingen ved noget om dette længere? Vh, Lars.
 15. bonne

  Udbytteskat

  Jeg står i samme situation nu og kan godt bruge lignende rådgivere. Så hvis der er nogle, der læser denne tråd og som kender eller kender nogle, der kender reglerne, så ping mig gerne, tak! Vh, Lars.
×