bonne

Members
 • Antal indlæg

  484
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 1. Ikke længere, nej. Kan man stadig bruge SEB-metoden? Vh, Lars.
 2. Jeg kan ikke forstå hvis nogle rejser deres øjenbryn over dette, og hvorfor skulle man ikke kunne brug brobizz osv. som dokumentation? Der er jo desuden også fotobevis når man krydser betalingsanlæget. Nu kender jeg ikke sagen ud over det, der er skrevet, men jeg synes fandme at det er småligt. Jeg er selv single i øjeblikket, og vil det sige, at jeg skal holde mig fra at finde en dansk bosiddende kæreste? Hvis det er dét, det handler om? Jeg synes at det er en rådden sag. Vh, Lars.
 3. Det er jo grotesk, det her... Argumenter som: 1) Han har måske i tankerne at flytte tilbage til DK (hvad ulovligt er der ved det - bare man sælger bilen?) 2) Han foretager indkøb i DK (det skal vi andre så holde op med) Det med de 180 dage synes jeg at man var gået væk fra, men at det handlede om "centrum for livsinteresse". Man tror jo det her er løgn. Så vi kan alle forvente at få konfiskeret vores vogne, hvis en med ondt i røven over ingenting anmelder at han har set vores bil i DK på et bestemt tidspunkt? Vh, Lars.
 4. Nå... så fik jeg spenderet fredag aften på akuten. Normalt ville jeg tage til DK for behandling, men jeg troede virkelig at jeg skulle dø, så det var noget med bare at komme til nærmeste behandlingssted. Selvom de ikke kunne finde noget galt tydede det på nyresten, og da jeg har det ok i dag, må de sten, der måtte være have passeret systemet af sig selv. Så langt så godt. Men... der er jo noget egenbetaling på sundhedssystemet i SE. Jeg kan se at et besøg på akuten koster 450,- Det må man kunne få refunderet af den danske stat... eller? Vh, Lars.
 5. Jeps! Det er i kalenderen. Glæder mig til at se jer. Vh, Lars.
 6. Doodlen er vist lukket - men jeg kan den 25. Kan jeg snige mig med ind? Vh, Lars.
 7. Indkomstskat går vel til andet end til dækning af kontanthjælpen. Men hvis ikke vi kan få del i den, er det vel fair at indkomstskatten sættes ned for os, der ikke kan få del i kontanthjælpen. Når nu vi skal betale indkomstskat i DK selvom vi er bosiddende i SE. Vh, Lars.
 8. Måske... men der er en klar faldende tendens siden august 2012, som i øjeblikket tager til. Vh, Lars.
 9. En af de længste tråde her på Sunddebatten har ikke været rørt i adskillige måneder... men nu, hvor SEK'en er nede under det, den har været i mands minde, kan det være, at der kommer skub i denne spændende tråd... (-; Vh, Lars.
 10. Bare sørg for at benytte andre transportører end posten. De tager dansk kørekort som ID. Vh, Lars.
 11. Jeg vil også prøve at deltage...
 12. Men det må jo så også betyde, at vi slipper at betale en pæn bid af indkomstskatten. Er der ikke nogen herinde, der har kræfter til at prøve det af et sted? Jeg mener... kontanthjælpen bliver ved betalt over indkomstskatten... og hvis vi ikke kan få del af denne, skal vi vel ikke betale til det? Vh, Lars.
 13. Det er jo lige præsis det. Nu har jeg bedt Kundkraft skrive, hvad jeg ville have betalt sidste år, hvis jeg var kunde hos dem i stedet for Rörigt pris, Eon. Hvis vi ser bort fra "tilsvidere", tror jeg ikke, at der er de store gevinster at hente. Der er en masse tal på div. udbyderes hjemmeside, og det er kun til at blive forvirret af, men det er jo nok også meningen. Vh, Lars.
 14. Åbenbart ikke - det følger ikke rabatten som brobizzen... Vh, Lars.