Jump to content

bonne

Members
 • Content Count

  546
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

bonne last won the day on March 18

bonne had the most liked content!

About bonne

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. bonne

  Hesteopstaldning til lille hingst

  Hej. Der er Malmø rideklub. Jeg tror at det er sådan noget, de gør i blandt andet. Og så ligger de lige ved broen. Prøv og kontakt den og hør http://malmoridklubb.se/
 2. 13 syge i min søns 2. Klasse
 3. Hvad der er rigtigt og forkert finder vi ud af senere. Forstår dog ikke, hvorfor man ikke gør de simple ting. Forlanger afstand. Forlanger sæbe og spirit offentlige steder... Osv
 4. Svenskerne har det som Kemiske Ali under krigen i Irak. Har snakket med nogle og de slår det hen med, at det er som en influenza. MacDonald er fyldt så sent som i dag og folk står tæt i kø til bestilling. Ingen sæbe på toiletterne og naturligvis ingen sprit. Hvis ikke det kommer et udbrud i Sverige som i Italien, så er det Danmark og resten af verden, det har overreageret i det ekstreme. Vh, Lars.
 5. bonne

  SEK uhørt lav

  I har nok lagt mærke til det... Men hvis ikke. SEK i kurs 1.50 her til morgen 😯
 6. Nå... jeg var ovre i går. Det var for at lave noget arbejde, der krævede fysisk tilstedeværelse (opsætning af nyt Wifi) Sjovt at gøre holdt på Peberholmen. Måske skule jeg tage en madpakke med næste gang. Nå, jeg blev spurgt om jeg havde pas. Jeg havde næsten glemt at tage det med inden - er vant til bare at vise kørekort. Jeg viste det, og uden videre bad han mig køre videre. Ærgeligt at han ikke spurgte, hvad jeg skulle, for så havde jeg sagt, at jeg skulle købe ost. Det skulle jeg også. Jeg fik hamstret hele to oste. Vh, Lars.
 7. Det kunne faktisk være sjovt at svare, når politiet spørger "hvad skal du i Denmark?" "Jeg skal over i Netto og købe ost"
 8. Har allerede vendt den med 114. Danske statsborgere kan uanset hvad altid indtræde i Danmark. Som hun sagde i telefonen, så er reglerne til for at "holde Romaer og lign. ude"
 9. Men det citat for danske statsborgere må være ligegyldigt, for danske statsborgere kan "altid indrejse i Danmark". Så hvis danske statsborgere i Sverige vil i dansk Netto for at købe ost (hvis der er mere), vil altid kunne gøre det uanset hvad vi ellers har at gøre i DK
 10. "Danske statsborgere kan altid indrejse i Danmark." Listen bliver længere og længere.
 11. Danske statsborgere og asylansøgere kan tilsyneladende altid komme ind i Danmark. Hvad hvis man er dansk statsborger og skal til Danmark for at besøge venner? Spændende hvordan grænsevagterne vil håndtere de forskellige situationer, de kommer til at stå med i en kaotisk situation. Sikkert med meget lidt vejledning og lige så dårlig supervision...
 12. Ja, præcis. Ham i politiuniformen. Lad os se - som du siger kommer der nok en hel del kødannelse.
 13. Er ikke sikker på at de helt ved det selv. Der var mange modsigelser. Blandt andet at danske statsborgere altid kan rejse ind (og ud?)... Men betjenten sagde omvendt, at pendlere ville blive bedt om at vende om.
 14. Har I forstået det? Kan vi som danskere bosiddende i Sverige køre over broen i personbil for at udføre arbejde i Danmark? Vh, Lars.
 15. bonne

  Pension

  Hvordan er det med pension (jeg tænker både på privat optjent og folkepension), når os, der nogle år har boet i Sverige og arbejdet i DK. Eller andet siger mig, at vi kan komme i klemme og så dårligere, end hvis vi har arbejdet fuildstændig på samme vis, men boet i Danmark. Hvordan er reglerne, når (og hivs) vi nu kommer til den tid? Vh, Lars.
×