Jump to content

bonne

Members
 • Content Count

  513
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

bonne last won the day on August 17 2018

bonne had the most liked content!

About bonne

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. bonne

  Aktivitets registrering - sig hej her!

  Et hej herfra
 2. bonne

  Udbytteskat

  Jeg hader det også... Især som diskussionsfora. Men her har jo været totalt dødt længe. Det her site er ikke til at genoplive. 😞 Vh, Lars.
 3. bonne

  Udbytteskat

  Det er helt tydeligt! Skal vi så smutte over på facebook? Hvad hedder gruppen, hvor folk herinde fra er? Vh, Lars.
 4. bonne

  Udbytteskat

  Slet ingen ved noget om dette længere? Vh, Lars.
 5. bonne

  Udbytteskat

  Jeg står i samme situation nu og kan godt bruge lignende rådgivere. Så hvis der er nogle, der læser denne tråd og som kender eller kender nogle, der kender reglerne, så ping mig gerne, tak! Vh, Lars.
 6. bonne

  Bilen "hakker"...

  Nøjagtigt som i min Taunus
 7. bonne

  Bilen "hakker"...

  Jeg havde det på min gamle Ford Taunus tilbage i 80'erne, men jeg levede med det. Det lyder klart til at være noget i kraftoverførslen. Gear/kobling Vh, Lars.
 8. bonne

  Vandalisme og anden kriminalitet

  Var det ikke mere noget, der blev på Nørrebro? Men det er måske også det, du mener. Men selvom Nørrebro og Frederiksberg ligger op ad hinanden, mener jeg nu, at der er (/var) stor forskel. Vh, Lars.
 9. bonne

  Vandalisme og anden kriminalitet

  Almvik er vel ellers et ret hårdt ramt område. Jeg bor i Limhamn, som skulle være relativt mondænt og mange tror her er stille på det område. Men vi oplever nu mange ting her. Har selv boet mest på Frederiksberg, da jeg boede i DK, og jeg husker intet af den slags. Vh, Lars.
 10. Synes lige, at jeg vil skrive om min seneste oplevelse på området. Jeg har efterhånden været igennem en bred palette af kriminalitet (som tilskuer/offer) gennem mine mere end 10 år i Malmö. I sidste uge kommer jeg ned for at køre til Danmark, og opdager, at mine to venstre dæk er blevet skåret op. Bilen er et halvt år gammel; dækkene kun fra i december og nærmest ubrugte. Jeg opdager, at i hvert fald bilen på modsatte side ligeledes har fået sine to venstre dæk skåret op. Jeg melder sagen til politiet, som spørger, om der er nogle, der er sure på mig. Jeg svarer, at det tror jeg ikke, og jeg oplyser, at genboen har været igennem præsis det samme. Det forholder politiet sig ikke til, og jeg kan heller ikke se, at der står noget om det på deres døgnrapport. Det bliver sikkert tysset ned. Når fejebladet kommer for at hente min genbos bil, fortæller fejemanden, at han netop kommer fra et andet sted (han nævnte ikke hvor), hvor han har hentet en uge gammel Jaguar... som også havde fået skåret sine dæk op. Tilsyneladende er der nogle facebookgrupper, der skriver om fænomenet. Nu har jeg fået nye dæk på igen - spændende hvor længe jeg kan have dem, uden at de bliver skåret op igen, for som mekanikkeren siger, så sker det "sannolikt". Vh, Lars.
 11. bonne

  Vi kan også være med, Sverige!

  Nu er jeg så også sikker på, at der i dén grad kommer kontroller i Socialministeriet. Og hvor er det ærgeligt, for det kommer helt sikkert til at betyde tungere arbejdsgange. For vi lever i en verden, hvor vi ser flere og flere kontroller alle steder, fordi der er voksende snyd og mistillid. Det besværliggør den enkeltes frihed og råderum og flytter fokus fra forretning til kontrol Hvem nævnte grænsekontrol? Vh, Lars.
 12. bonne

  Vi kan også være med, Sverige!

  Men jeg er da også helt sikker på, at man kan finde i hvert fald én ansvarlig, hvis man vil, er kompetent nok og kigger de rigtige steder. I denne sag har der tilsyneladende også været problemer med funktionsadskillelse, hvilket gør det nemmere at snyde og gemme sig. Slikbutikken. Den, der er sliksulten kan selv tag efter lyst - ingen kontrollerer, ingen siger nej, ingen spørger... og når der så endelige kommer en kontrol, så er kontakten direkte til den sliksultne. Vh, Lars.
 13. bonne

  Vi kan også være med, Sverige!

  Tror ikke, at det har noget med korruption at gøre. Det jeg kan forstå er, at der har været mangel på kontrol. At have været ansat i Socialministeriet har vist på trods af gentagne pegefingre fra bl.a. Rigsrevisionen været som "at være barn i en slikbutik", som jeg så det beskrevet et sted. Normalt når man laver transaktionssystemer, sørger man for, at der skal være to for at foretage en transaktion. En som anmoder og en som effektuerer. Der findes best practice setup på mange områder, hvor man undgår utilsigtede hændelser, hvis disse overholdes selvom de måske i hverdage kan være irriterende. Springer man disse best practices over, beder man ofte om problemer. Jeg kan forstå på Britta-sagen, at det netop har været dette, der er problemet. Og så skylder man skylden på IT-systemet, fordi man ikke kan skylde skylden på beslutningstageren på IT-akitekturen. Jeg ser selv i IT-branchen, hvordan folk bander best practice på f.eks. IT-sikkerhed langt væk. Vh, Lars.
 14. bonne

  Handledning af MC

  Ok - jeg havde håbet at have kortet i april engang... jeg er ret utålmodig. Måske kan jeg køre med nogle andre indtil du er klar. Sig til... (-: Nej, man skal ikke have utbildning når det er MC... kun med bil. Med MC kræves der blot at handlederen er 25 år (tror jeg det er) og har haft kortet i mindst 5 år. Med MC er det ret simpelt. Og man kan køre på hver sin MC eller på samme. Men ikke bil/MC. Vh, Lars.
 15. bonne

  Handledning af MC

  YES!!! I am in!!! Hvornår starter vi? 😎 Ja. MC er SÅ fedt. Jeg skal have købt en MC. Ved du også, hvad man skal kigge efter især når man som jeg er 2m? Jeg er blevet anbefalet noget touring - f.eks, BMW F700GS som start MC
×