Jump to content

bonne

Members
 • Content Count

  519
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

bonne last won the day on August 17 2018

bonne had the most liked content!

About bonne

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. bonne

  import til sverige

  Klart. Jeg synes bare at huske at postnordDK stadig brokker sig over al den kinapost. Men måske er det nemmere at få post fra Kina til en dansk adresse? Vh, Lars.
 2. https://www.dr.dk/nyheder/indland/se-listen-20-virksomheder-staar-bag-en-tredjedel-af-al-energirelateret-co2-udledning Jeg synes ellers at huske Mette Frederiksen sige, at nu skal vi passe på ikke at lave foranstaltninger pga. enkeltsager... )-: Går bare den forkert vej. Mere kontrol. Flere foranstaltninger. Øv. Vh, Lars.
 3. bonne

  import til sverige

  Nu kommer postnord blot til at få besvær med at returnere pakken. Vh, Lars.
 4. bonne

  import til sverige

  Fandt så lige denne gamle tråd, og ville poste en update... for er dette noget nyt?: Jeg bestilte to plastik-dimser til en pris af mindre en 1$/stk. Gratis porto. Fik så et brev fra PortNord om , at det har lagt 1 SEK på i moms... og 75 SEK i håndteringsafgift. Øh... jeg synes ikke at jeg tidligere er blevet bedt om dette for varer under et beløb, der er langt større end dette. Håndterer Tullverket dette anderledes nu? Vh, Lars.
 5. bonne

  Broen er blevet for dyr...

  Velkommen her. Det har været oppe til debat i det her forum før - tror at der er absolut INTET at gøre. Desuden "sjovt" at broen hæver afgiften på bestalinger i SEK - i stedet for at nedjustere betaling i DKK (det med, at det skal være samme pris i DKK/SEK) - stakkels de, der får løn i svensk pesos. Vh, Lars.
 6. bonne

  Dagpenge

  Reglerne omkring social sikring indenfor EU er uretfærdige. Jeg har kæmpet mod min fagforening tidligere og har i sidste ende vundet og har fået "Miethe"-status. Den lovgivning er så vendt og drejet et hav af gange, knubskydninger er kommet til i massevis. Nu er jeg efter 10 år igen ledig, og kæmper igen mod min danske akasse. De forsøger igen at sende med over sundet til svensk akasse, som ikke accepterer min overflytning, da jeg har IVS (deltidsbeskæftigelse) i Danmark. Nu er jeg i gang med min første klagesag på afslag i dansk akasse i denne sag, og jeg kommer nok til at skulle køre den helt til EU. For hvordan harmonerer det med tanken om fri bevægelighed indenfor EU, hvis dansk a-akasse ikke accepterer, at jeg er berettiget til dansk akasse selvom jeg har IVS i Danmark... og Sverige ikke accepterer mig med samme begrundelse omkring min virksomhed i DK. Vh, Lars.
 7. bonne

  Aktivitets registrering - sig hej her!

  Et hej herfra
 8. bonne

  Udbytteskat

  Jeg hader det også... Især som diskussionsfora. Men her har jo været totalt dødt længe. Det her site er ikke til at genoplive. 😞 Vh, Lars.
 9. bonne

  Udbytteskat

  Det er helt tydeligt! Skal vi så smutte over på facebook? Hvad hedder gruppen, hvor folk herinde fra er? Vh, Lars.
 10. bonne

  Udbytteskat

  Slet ingen ved noget om dette længere? Vh, Lars.
 11. bonne

  Udbytteskat

  Jeg står i samme situation nu og kan godt bruge lignende rådgivere. Så hvis der er nogle, der læser denne tråd og som kender eller kender nogle, der kender reglerne, så ping mig gerne, tak! Vh, Lars.
 12. bonne

  Bilen "hakker"...

  Nøjagtigt som i min Taunus
 13. bonne

  Bilen "hakker"...

  Jeg havde det på min gamle Ford Taunus tilbage i 80'erne, men jeg levede med det. Det lyder klart til at være noget i kraftoverførslen. Gear/kobling Vh, Lars.
 14. bonne

  Vandalisme og anden kriminalitet

  Var det ikke mere noget, der blev på Nørrebro? Men det er måske også det, du mener. Men selvom Nørrebro og Frederiksberg ligger op ad hinanden, mener jeg nu, at der er (/var) stor forskel. Vh, Lars.
 15. bonne

  Vandalisme og anden kriminalitet

  Almvik er vel ellers et ret hårdt ramt område. Jeg bor i Limhamn, som skulle være relativt mondænt og mange tror her er stille på det område. Men vi oplever nu mange ting her. Har selv boet mest på Frederiksberg, da jeg boede i DK, og jeg husker intet af den slags. Vh, Lars.
×