Jump to content

Paul

Members
 • Content Count

  1,186
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Everything posted by Paul

 1. Danska myndigheter kräver bevis för att släppa in kärlekspartners över gränsen - Sydsvenskan. Danmark er blevet et underligt sted at leve. Danskere skabte timelang coronakø på Øresund - Politiken. Gad vide hvad der gemmer sig oppe i ærmet hos politikerne? Det tager lang tid før coronaen bliver en forudsigelig størrelse.
 2. I min umådelige visdom og evne til at skue ind i fremtiden, 😋 skyder jeg helt vildt fra hoften og forudsiger fremtidge overskrifter i medierne (der relaterer til Covid-19, naturligvis): 🤪 Trump opfordrer til at flytte påsken frem til pinsen!
 3. Hvorfor gå i Tivoli når man kan blive rundtosset hjemme? Heldigvis er vejret godt, så nu står den på tur i skoven. 😎
 4. Politiker åkte till Spanien – mitt under coronakrisen - Kvällsposten
 5. Afterski med op til 499 gæster kører videre i Sverige - DR [ironi]Tjah, vi skal jo nødig ende med et "forbudssverige", hvor nogen bliver nødt til at være den store slemme bussemand.[/ironi] Jeg må tilstå, at jeg har fået en større forståelse for de lokale svenskeres antipati overfor myndighederne.
 6. Kinesiska experter dömer ut Italiens åtgärder - Sydsvenskan Så kan man jo tænke sit.
 7. Logisk. Spørgsmålet er om man vil betale i menneskeliv eller i penge. Helt enig.
 8. Virusexpert: Som en svår influensasäsong - SVT Citat (Johan Giesecke): "Det är en dålig åtgärd som ställer till så mycket annat i samhället. Det finns en miljon barn i Sverige som är mellan 0 och 10 år gamla. De behöver tillsyn, om man stänger skolorna så att en av deras föräldrar måste vara hemma så kommer det att få enorma effekter." Det får også en enorm effekt, hvis størstedelen af lærerne bliver syge, og børnene så alligevel skal passes af deres forældre. Gad vide om de svenske politikere har overvejet den situation?
 9. Helt apropos: Folkhälsomyndigheten: Undvik resor till och från storstäderna - Di
 10. Jeg synes Danmark gør det helt rigtige - lige til stregen og ikke længere. Og jeg er glad for vi bor langt ude på landet inde i skoven - for svenskerne får voldsomt travlt inden længe, især i (stor)byerne. Forestil dig, at du får behov for lægebehandling og ikke kan komme til. Hellere overreagere i det ekstreme end: Hæren ruller ind i Bergamo for at transportere ligene ud
 11. Flightradar24 - fascinerende. Københavns Lufthavn var vant til ét ankommende fly hver tredje minut.
 12. Okänt hur många svenskar som är strandsatta utomlands – UD har inga planer på evakuering - SVT Meget godt eksempel på forskellen i hvordan der reageres.
 13. Jeg har fulgt medierne intenst den sidste uge, og forskellen mellem hvordan der bliver reageret på krisen i Danmark og Sverige er virkelig slående. Der findes ikke et klart overblik over, hvad der foregår i Sverige lige nu, hvorimod alle danskere burde vide hvad som gælder.
 14. Paul

  SEK uhørt lav

  Det vil kun blive værre (bedre?) eftersom der søges ly i dollars og euro. Norske kroner har det endnu værre.
 15. Nu är nya bantade Öresundstrafiken igång - Sydsvenskan
 16. Fik du nævnt at du kører i en svensk indregistreret bil? 😃 Den med romaerne får du nok ikke på skrift... 😀 Jeg synes du skulle prøve og så lægge det op på YouTube. 😊
 17. Den ta'r du med politiet på Peberholm. 🙂
 18. "Almindelige familiebesøg, turistbesøg, forretningsrejser, studieture o.lign. udgør ikke anerkendelsesværdige formål." "Personer, der har et anerkendelsesværdigt formål med deres indrejse i Danmark, skal kunne godtgøre det anerkendelsesværdige formål. Det kan f.eks. være ved fremvisning af legitimation, sygesikringsbevis, ansættelsesbevis, lønseddel, arbejdskontrakt, indkaldelse til behandling på hospital, indkaldelse til retten eller på anden troværdig vis."
 19. Indrejserestriktioner - Politiet
 20. Den nye lov som Folketinget vedtog gør det muligt for myndighederne at være hårde i filten om folk ikke gør som forventet.
 21. Med betjenten mener du så Rigspolitichefen (som var til stede ved pressemødet)? Jeg mindes ikke at han sagde sådan om pendlere.
 22. Ja. Det vigtige er, at man har et arbejde der skal passes i Danmark. Det er nok en god ting at kunne bevise at man har et arbejde i Danmark. Du skal nok påregne kødannelse de første dage.
 23. Paul

  Negative renter

  Guide: Ramt af minusrenter? Det skal du vide, hvis du hæver pengene Citat: "Fra flere banker lyder det, at kunderne skal være opmærksomme på, at de kan få svært ved at få pengene ind i banken igen, hvis de har hævet dem og på et tidspunkt vil have dem ind på en konto igen". Ganske tydeligt at bankerne er blevet statens forlængede arm. En anden "fordel" ved minusrenter er, at de ikke påvirker det officielle inflationstal, da inflationen udregnes på basis af priser på varer og tjenesteydelser.
 24. Paul

  Negative renter

  Gad vide om jeg har forstået det ret. Når nationalbankerne tjener penge på indlån, er det så en indirekte skat på likvide midler? ...og en konsekvens af, at selvsamme har gjort det at låne penge ekstremt billigt. Bevirker det, at folk med likvider skal være dem der finansierer forbrug for lånte penge?
 25. Polisen utökar förmåga till kameraövervakning
×