Jump to content

elbilen

Members
 • Content Count

  164
 • Joined

 • Last visited

About elbilen

 • Rank
  Advanced Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  sverige
 1. Imorgen er deres banker og børs lukket. http://finans.dk/finans/okonomi/ECE7...?ctxref=fplive
 2. Nu stiger den så igen efter december aftalen eller bare som vanligt ved måneds udgang. ?
 3. elbilen

  Valg i Sverige 2015

  Man skal ikke undervurdere det ultra røde sverige, indoktrineringen har pågået i mange år. Det mærkes i skolesystemet og via medier. Mennesker vokser op med socialisering og for forudprogrammeret sine meninger fordi der skal promotes dit og dat. Og det kan da til dels være ok set fra enkelte perspektiver, men når det hæmmer den frie tanke og så bliver det gift.
 4. Sverige står pt og glor handlingslammet på en dyb dyb krise som er helt uundgåelig.
 5. Nej, det kunne godt väre at man först skulle sörge for at väre konkurrencedygtig og derefter kan vi begynde at lege Lenin og hvis råd kommer kan vi passende införer 6 timers arbejdsdag og synge jag-e-så-lyyycklig-jag-e-så-lyyycklig.
 6. Når firmaerne flytter ud af sverige så er det svärt at förstå hvor pengene skal komme fra, men efter nytår behöver jeg ikke at forstå det. Derimod kan du forklare det for de 250 ansatte i Lund som nu mister sit arbejde. Forklar dem at nu forhöjer man personskatten og bolagsskatten så nu bliver det meget lettere at finde et nyt job, for der kommer naturligvis et nyt firma som gerne betaler höjere skat og de betaler da også en höjere lön til deres ansögende for de skal jo "kräve" en höjere lön nu når personskatten også har fået et nök oppad. http://www.sydsvenskan.se/lund/tetra-pak-stanger-fabrik-i-lund/
 7. Når man går over til en rödgrön regering så er der pludslig råd til det hele, socialister kommunister og feminister er nemlig blandt verdens bedste ökonomer.
 8. De skal lige igennem en rövfuld budgetforhandlinger i riksdagen. Så vi venter med spänning på hvad kommunisterne vil fremvise.
 9. elbilen

  Bunden er nået (Emne Öresundbroen)

  Problemet er at de moderater er en flok klovne som slet ikke har forstået de danske prioriteter, og bornholm er ikke en del af disse. Aftalen for financieringen af femmern er allerede på plads, og betales udelukkende af kongeriget danmark og gæt hvor de penge kommer fra - øb. Fra dansk side er man ved at analysere ideen om en kattegatforbindelse. Tydeligt er at svenskerne er misundelig pga Femmern så nu kommer ideen om en BH forbindelse så de senere hen kan få gennemfört at bygge videre til tyskland. De skal bare holde tyst og indse at deres borgere kommer til at bruge danske forbindelser, betale danske afgifter alene fordi de skal hente sit sprut i tyskland istedet for bolaget.
 10. Har lige et spørgsmål. Har efterhånden suppleret indtægter ved at veksle frem og tilbage nogen gange. Der er system i at tjene de der ca. 1-3 øre pr vekslede krone. Når det så bare forgår via helt almindelige konti imellem mine danske og svenske kontoer så undrer jeg om der findes skatteregler for at tjene penge på den måde? Kan ikke rigtig se hvor man skal starte med at lede og bankerne virker ikke til at være så begejstret for dette, de vil heller sælge diverse investeringspakker som jeg ikke lige kan gennemskue. Kan også godt bruge tips forslag til hvordan man ellers kunne gøre. Sendt fra min LT15i med Tapatalk2
 11. elbilen

  Audi Lund, suk...

  Send dem en mail bare for at se om de er ydmyge over for kundens ord. Jeg gætter på at de fatter nada :banghead:
 12. elbilen

  Audi Lund, suk...

  Stil aldrig normale forventninger på en lemming. Og forvent altid en lemming...
 13. Er der stadig folk som pendler
 14. Tror jeg havde gjort således: - En brobiz fra ØB Som er koblet til ØBs kontrakt med dig, dvs pendler privat, fritidsbropas, eller noget erhvervmæssigt kontrakt afhængig af hvad dit formål over ØB er. (du faktures i henh. Til kontrakten og ingenting andet) - På samme kontrakt fra ØB havde jeg bedt Øresundsbroens kundeservice at aktivt afmelde din biz fra easygo systemet. (nu virker den kun på ØB) - opret en passende aftale med SB og læg ØBbizens serienummer ind på den aftale. (når du bruger SB faktureres du i henh til den kontrakt du har ned SB) Det er nogen år siden jeg bøvlede med det her, men tror at denne model virker endu, kan dog også være en ulempe hvis man ikke vil faktureres af forskellige broer, færger og anlæg eller hvis easygo fra ØB tilbyder dig rabat ved kørsel igennem andre anlæg. Sendt fra min LT15i med Tapatalk2
×