Jump to content

jazzy

Members
 • Content Count

  93
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jazzy

 1. Som lars, så anbefaler vi også nettoflyt, de er super effektive.
 2. Så har de været her og lave vores vindue midlertidigt. Det var 2 superflinke gutter der kom efter ca. 1 time. De vidste hvad de lavede og var super professionelle. Til andre der får brug for akut hjælp eller bare skal have ordnet vinduer tjek lige dem her ud. http://www.frisab.se/
 3. Takker. Vi var ude i søgning på fönsterbyte akut inbrot...men det fik vi ikke rigtig noget ud af.
 4. Vi er lige kommet hjem til et hus hvor der har været indbrud. Tyvene har brækket et helt vindue ud, heldigvis hjalp politiet os med at sætte det midlertidigt fast (et bræt banket på tværs over). Nu skal vi finde en der kan sætte et nyt vindue i her og nu, men vi kan ikke finde lige det rigtige ord på google. Er der nogle der kan hjælpe os med at finde et nr til et firma der kommer ud i dag, søndag og skifter vinduer?
 5. Takker Ann, satte klaveret til salg på Blocket for 200 svenske, der gik kun et par timer, så var det solgt.
 6. Ved ikke om det er det rigtige sted, men nu prøver jeg. Jeg har et gammelt klaver, som virker når det er blevet stemt. Problemet er at jeg ikke ved hvor jeg skal/kan smide det henne. Sysav og myrorna modtager det ikke, og jeg har ikke plads til det når jeg skal flytte om 20 dage. Please help.
 7. jazzy

  Hegn/stakit

  Øj, fandt lige et lign. indlæg, så har selv fundet svar på det.
 8. jazzy

  Hegn/stakit

  Udover at det ikke må være højere end 1.80, hvad er reglerne så omkring opsætning hegn mod en nabo? Skal man spørge dem om lov hvis det står på ens egen grund? Skal man have tilladelse fra kommunen?
 9. jazzy

  Snebilleder????

  Sådan så det ud i Bara kl 12 her idag d. 20/12-09 Ca 50 cm sne og lige efter begyndte det at sne igen og der faldt der ca 5-6 cm ny sne:-)
 10. jazzy

  Bytte hus

  Nogen der ved om man kan/må sælge privat. Eller evt. bytte med et andet købt hus. Hvis ja, hvordan sådan noget foregår, og om man skal have besigtining på ved bytte? Kort fortalt vil vi gerne flytte i et billigere hus i samme by (hurra for finanskrisen ) men vi gider ikke alt det dyre bøvl med ejendomsmægler osv. Desuden har vi absolut ikke råd til at have to huslejer, så det gamle skal være solgt inden vi har det nye.
 11. jazzy

  Badminton!

  Jeg ville da meget gerne spille lidt igen. Jeg har ikke spillet i snart 12 år men før det var jeg en ganske habil spiller. Jeg har i mine unge år gået til badminton i 10 år og var endda heldig at vinde nogle tuneringer. Men det skal siges at jeg er meget langt fra det niveau og min kondi er også meget elendig:D Jeg er ellers klar hvis vi kan finde en tid og sted der passer ind i hverdagens gang.
 12. Nej, det ligger på Store Kannikestræde 16 lige tæt ved nørreport st. Det hedder øjenklinikken. Lad endelig være med at tage den på Amagerbrogade, for de opererer ikke yngre mennesker (det tog konen 3 måneders ventetid at finde ud af det )
 13. Jeg kan også helt klart anbefale din kone at få det lavet i DK, da det jo for det første er gratis, og for det andet gør øjenlægerne i DK det lige så godt som en svensk læge. Konen skal også have lavet øjenlåg, hun har dog fået det lidt hurtigere end Janet. Hun var til undersøgelse i midten af juli, og skal opereres i midten af septemper.
 14. Jeg kørte idag kl 11.10 mod københavn på E20 lige efter vejarbejdet. Lige pludselig kommer der en hvid ford escort kørende i overhalingsbanen med en ældre herre bag rettet imod mig. Bilen der kørte foran mig var lige ved at køre ind i ham fordi han ville lave en overhaling men han nåede at komme ind til siden igen. Er der andre der nåede at se ham?
 15. jazzy

  Mosplæne

  Når nu man har smidt alt det ud på græsset må det så betrædes og er det giftigt for børn?
 16. jazzy

  Lynafleder.

  Jeg ved ikke om jeg har valgt den rigtige tråd til dette emne. Er der nogen der ved hvordan man får lynafleder på sit hus og evt hvad det koster? Jeg har lagt mærke til at der ikke er mange huse i sverige der har lynafleder på. Ved i hvorfor at det er så sjældent et syn?
 17. Nu er det nok kun min bagkofanger der skal skiftes så det er ikke alverden men alligevel. Jeg kontakter lige forsikringsselskabet og hører hvad jeg skal gøre.
 18. Jeg har lavet en online skadesanmeldelse men jeg har ikke skrevet at hun har taget skylden. Hun har tilgengæld fortalt alle i förskolan at hun er skyld i det og der er også 2 vidner så den er soleklar. Kommer der som i dk i taksatot ud og kigger på skaden eller skal jeg bare køre ned og få den lavet via forsikringen?
 19. Jeg har lige brug for lidt hjælp. I fredags bakkede en af min datters pædagoer ind i os i sverige. Det resulterede i en flot bule i bagkofangeren. Hun har påtaget sig skylden og vi kontaktede derfor ikke politiet. Er der nogen herinde der har erfaringer med hvad man skal gøre i sådan en situation?
 20. jazzy

  Mosplæne

  Vi har en græsplæne der er 82% mos og 12% mælkebøtter, resten er mærkeligt græs. Dette plus nogle bede ville vi gerne have skiftet ud til smukt, grønt græs. Er der nogen der ved hvornår det er bedst at fræse møget op og så nyt græs? Hvor lang tid tager det at vokse op? Gode råd til en flot plæne modtages, for lige nu tror jeg ikke engang at folkene bag roskilde festival ville overveje at bruge vores plæne
 21. Nogen der kender en MEGET tålmodig og rar børnetandlæge? Det er til divaen herhjemme, og hun har sin egen vilje (og den includerer garanteret ikke tandlægebesøg). Hun er tre ½ år.
 22. jazzy

  løbe ruter/område

  Ja bokskogen er et super sted at løbe og der er mange forskellige ruter og indgange.
 23. De er bare for dyre i forhold til en lille Fabia Green line. Den kan fås helt ny for 140.000,- og så får man 10.000,- tilbage efter 6 måneder fra den svenske stat. Derudover kan den køre min 25 km/l har jeg lige fundet ud af idag. Forsikringen på den koster 190,- pr.md. og vejskatten er 1200 pr.år.
 24. Min kæreste og jeg har nu boet herovre i lidt over et år og har kunnet klare os med en bil da vi arbejdede samme sted og på samme tid. Så blev jeg så fyret og har nu fået et nyt job. Nu er det så bare sådan at vi er nød til at skaffe os en bil mere. Vi er så desværre nød til at skille os af med vores elskede volvo S80 T6 da den er for dyr at køre i når vi skal have 2 biler. Så til spørgsmålet. Hvad kan i anbefale når man skal ud og købe 2 nye biler? Vi vil gerne have en halvstor familiebil der ikke er for dyr at køre i og så skal vi bare have en lille sikker bil der kan køre langt på literen. Vi har selv talt om at købe en helt by Octavia og en brugt fabia green line. Er det helt ude i skoven eller har i andre ode råd eller ideer?
×
×
 • Create New...