Jump to content

Breznew

Members
  • Antal indlæg

    269
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Breznew

  1. det har jeg så aldrig hørt noget til, og den ret cool'e gut der kommer fra ystad forstår godt at de billeder ikke er særlig gode, og absolut ikke er ID lignende, men han forsøger da :) fotovognene er dog som regel ret gode, men standerne var det rene vås af billedkvalitet
  2. http://www.politi.dk/da/borgerservice/Fardsel/hastighedskontrol_ATK/efter_hastighedsmaaling/
  3. ja det har det sikkert været, bare hænge folk/firmaer ud - nu er firmaet så ikke nævnt i denne sag, heldigvis kan man sige :)
  4. Godt så :) kan du selv se forskel på den første post du laver og så det her? meget kortere og præcist, og hvad for et andet budskab sender du med din første post så? * kom med det svar du havde brug for eller en anden der paster lov teksten - perfekt :) men det andet - i mine øjne - fjerner sgu fokus på dit spørgsmål :) og jeg takker da :)
  5. LOL er færdig af grin, hvorfor så alt det volapyk, flæberi, tuderi? lidt ligesom en anden sag der kørte herinde, en havde aftalt med en gut han faktisk skulle hente hans bil? og så var det tyveri?
  6. lol ja hold lige mig uden for det dér med at tage folk i røven, den må stå for egen regning :)
  7. haha ja, men de sendte stadig ikke den rigtige regning første gang, først da man "overklagede" begyndte der at ske noget, sådan er hele sverige skruet sammen :)
  8. Hej larscph, kan man ikke lige få firmanavn osv. på det arkitektfirma?, bare så de kommer på den sorte liste :)
  9. http://www.tuaw.com/2011/10/13/icloud-now-features-find-my-mac-service/ virker først når den er på internettet eller forbundet til icloud på anden måde :) nice med fuld volume : I AM A STOLEN DEVICE
  10. http://www.byggahus.se/ :| vel det samme som at sige, vi VIL lægge en dej i munden på skåninge heh
  11. er din forsikring ikke inde i billedet med dette? har du ikke en hyr-bil med i den store bil extra?
  12. næsten som med skilsmisse, det er meget nemmere bare at blive "fra hinanden" end at prøve at finde ud af det i al almindelighed, men når man har lovet sin datter et badebassin, hvordan forklarer du så den? "ja mor og far var ueninge og desuden var broen lukket, så du får ikke dit fucking badebassin, slut færdig" er det mon sådan "gio" forklarer sine børn Dét? :) arj seriøst kom ind i kampen og kæmp hellere for at politikkere på begge sider mærker konsekvensen af ikke have "ekstra batteri backup af sine systemer" men gio sad jo ikke på den anden side og han mærkede ikke hvordan det var, vel? :)
  13. hvis du har en surround forst. i forvejen kan den vel tage optisk lyd ind fra din ps3? sådan gør jeg da i hvertfald :) hdmi->monitor og toslink->surround reciver.
  14. hvis det bare er turist kørsel du skal på dernede, gælder den normale færdselslov, overholde skiltningen :), ikke overhale højre om, da det er en ensrettet betalingsvej :) (du kører så faktisk ikke en alm omgang, men skal bremse ned på lang siden, men alt det ved du vel godt) good luck, det er en fed oplevelse :)
  15. fuldstændig enig.. eller en SL' eller CL' med samme trim :)
  16. ja well, måske bare mod-danmark eller mod-sverige var nemmere for MIG at forstå.. men vi var lige et par stykker her der ikke lige kunne se hvad du mente med øst/vest :)
  17. ok! på den facon, men for at kunne undvige bare én af de faktorer, kan man vel vælge en ruller der bliver spændt på istedet for fælgene?.. så er dæktryk ikke en faktor mere (eller for den sags skyld afraspning af selv samme dæk)
  18. hvad dælen er vest røret, eller for den sags skyld øst røret? peger begge 2 (rør) ikke både mod øst og vest?
  19. Hvordan menes med lotteri i forhold til rullefelter?
  20. Mange gange er det fordi man bare skal skrive en dansk adresse på sit danske visa/dankort på billing listen...
  21. Vi har crawford porte (vist også dem som har bygget selve garagen) det er nogen "plastic" porte i led med en metal ramme inden i, er vel også den bredde som du skriver om, er vældig tilfredse med dem, husk bare på at vælge et system som har mulighed for at integrere garageportåbning fra de mest velkendte bilmærker. din bil er vel ca. 180cm i bredden (lidt andet end en hummer eller større x4 bil) så der skulle være plads nok til at køre ind og ud af.. :)
  22. lol g1, men hvad skal den laves af? mursten eller træ? eller container/færdigsamlet modul? hvor stor skal den være? skal der være værksted "bag-på"? skal der være lift eller grav, hvor mange biler skal den kunne rumme? :)
×
×
  • Tilføj...