Jump to content

Pingo

Members
  • Antal indlæg

    45
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  1. Pensionen er på ca kr. 220.000,-
  2. Ja, har pensionen i Nordea. De burde jo have nogen som kan svare på det.
  3. Pingo

    Häve ratepension i utide.

    Jeg har en ratepension i Danmark som jeg selv har oprettet for nogle år siden. Nu sidder jeg med tanken at ophäve den i utide og flytte pengene til Sverige i stedet. Jeg er bekendt med at skatten for udbetaling i utide er 60%, men da jeg er tjenstemand i staten har jeg en udemärket pension via arbejdet. Hvordan forholder Skatteverket sig i den forbindelse? Det ville jo väre trist at först betale 60% i skat i Dk hvis Skatteverket kommer efterfölgende og vil have en del af kagen.
  4. Pingo

    Aktieskat

    Hmm tänkte det nok
  5. Pingo

    Aktieskat

    Som bosiddende i Sverige skal jeg jo beskattes i Sverige af eventuelle aktieindkomster. Men kan man anvende grundavdrag i Sverige når jeg arbejder i DK og er begränset skattepligtig?
  6. Tak for svaret. Nu forstår jeg det bedre Jeg har overvejet det med forbrugsgrænser. Det var bl.a. derfor jeg overvejede danske 3, idet de tilbyder dobbelt så mange gb i forbrugsgrænse i forhold til svenske tre. Men 100 gb burde være nok til mit forbrug. Jeg bor jo desværre i et område hvor der ikke er de store alternativer. Makshastighed via adsl er 8 mbit/sek til den nette sum af kr 379,-. (plus kr. 50,- hvis man ikke ønsker fastnettelefoni). Og da det ikke kører synderligt stabilt syntes jeg at prisen mildt sagt er i overkanten. Men jeg prøver at ringe til danske 3 og tage en snak med dem.
  7. Måske et dumt spørgsmål, men der er vel ikke chance for at modemet springer på det svenske net og jeg derved får en extraregning? Der er jo trods alt en hvis fordel ved at vælge et dansk abonnement.
  8. Pingo

    Mobilt bredbånd

    Jeg har tænkt mig at skifte mit adsl (8 mbit) ud med mobilt internet i stedet. Primært for at få højre hastighed. Mit nuværende adsl er ustabilt og langsomt og alt for dyrt. Er der nogen ulemper ved at bestille mobilt bredbånd gennem 3 i DK? I dk får man jo 200 GB for kr. 299,- istedet for svenske 3, hvor man kun får 100 GB for samme pris. Modemet er vel låst til 3 net så man ikke får ubehagelige overraskelser (læs: springer over på andre operatøres net)?
  9. Pingo

    Gennemsnitskurs 2012

    Hvor kan man finde gennemsnitskursen for 2012?
  10. Jeg har desuden danske renteudgifter som jeg naturligvis trækker fra i Dk. Men kan min kone trække mine danske renteudgifter fra i Sv? Læste et sted herinde at ægtefæller har ret til hinandens renteudgifter.
  11. Jeg blev gift med min kone i oktober sidste år. Jeg arbejder i Dk og min kone er svensk statsborger og arbejder i Sv. Kan jeg overføre mit svenske personfradrag til hende, når nu jeg ikke selv kan udbytte det? Derudover har jeg realiseret et aktietab i 2011, kan jeg overføre tabet til hende også, selv om depotet står i mit navn? Jeg har siddet og set på deklarationen og på skatteverkets hjemmeside, men kan ikke finde noget der omhanller dette.
  12. Er der nogen der kender til denne forhandler? Har set et par biler på Blocket som jeg kunne være interesseret i. Men da de jo ikke ligger lige om hjørnet komme det jo være at nogen herinde kender til dem?
  13. Jeg tror jeg ringer til Skat.........hvis det er muligt at fange en medarbejder der. Men tak for hjælpen.
×
×
  • Tilføj...