Jump to content

Thyper

Members
  • Antal indlæg

    251
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

About Thyper

  • Rang
    Advanced Member
  1. Jeg har en ældre bil stående som en i Danmark måske er interesseret i til privat kørsel/reservedele. Den skal ikke på plader i Danmark. Skal bilen på nogen måde igennem en dansk myndighed hvis den ikke skal på plader ? Er det besværligt for mig som sælger ? Hvilke dokumenter skal jeg udfylde ? Jeg kan vel ikke bruge den almindelige registreringsblanket om ejerskifte da køver ikke har svensk personnummer.
  2. Nej, men de beder om at få det oplyst under bemaerkninger
  3. Bør jeg sætte kryds i avräkning av utländsk skatt når jeg oplyser min danske indtægt på den svenske selvangivelse ?
  4. Hvis jeg har et firma i Sverige og sender en faktura til en kunde i DK i danske kroner der bliver betalt til en dansk konto, hvilken omregningskurs skal jeg bruge til bogføringen i det svenske firma ? Datoen for fakturaen, den dag fakturaen betales eller ved årsavslutning ?
  5. Jeg skal bruge en bekræftet kopi af mit pas. I Danmark fik jeg tidl lavet det på et dommerkontor. Hvor gør man den slags i Malmö ?
  6. Nej, det er lidt mere omfattende, jeg skrev til Transportstyrelsen og fik dette svar: För att bli godkänd krävs det bland annat att man under minst fem av de senaste tio åren har ett körkort gällande den eller de behörigheter man söker tillstånd för utfärdat i en stat inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES). Av handlingen ska framgå om körkortet är giltigt i den stat där det har utfärdats och när det utfärdades vilka behörigheter du innehar om utländsk domstol eller någon annan myndighet har gjort körkortsingripande mot ditt körkort. Det lyder som det er en udskrift af kørekortregistret i Danmark det drejer sig om.
  7. Jeg vil gerne godkendes som handledera. På http://www.korkortsportalen.se står: Om körkortet inte är svenskt måste du skicka med en handling som visar att körkortet är giltigt och att du uppfyller kraven för att bli godkänd handledare Hvad er det for dokumenter det drejer sig om ?
  8. Jeg har lige læst denne tråd igennem hvor der et sted står at det danske kørekort kun er gyldigt 6 mdr efter man flytter til Sverige. Gælder dette stadig ? JEg er en af de mange der er flyttet til Sverige og beholdt det danske kørekort. JEg har nu boet her over et år så mit danske kørekort er i princippet ugyldigt ?
  9. Jeg har købt bostadsret i 2011 og ser at ejendomsværdien skal påføres supplementet til selvangivelse for 2011 da jeg vil beskattes af grænsegængerreglerne. Hvordan finder jeg ejendomsværdien, er det købsprisen ?
  10. Jeg skal muligvis arbejde et stykke tid i Næstved. Er det muligt at købe periodekort til Næstved ? Det er uden for hovedstadsområdet.
  11. Jeg er fraflyttet MKB efter at have boet der i 2 år. Jeg betalte i sin tid ca 15.000 før indflytning, men jeg kan ikke huske om det var de første 3 mdr husleje eller depositum. Min webbank går ikke så langt tilbage. Er der nogen der ved om MKB plejer at kræve depositum ?
  12. Jeg har fået en parkeringsbøde på Hyacintgatan. Det er såvidt jeg kan se en offentlig vej. Den fører ind til lejelejligheder på den ene side og bostadsrätter på den anden. Jeg fik bøde for at parkere mere end 15 minutter. Enligt lokale forskrifter. Problemet er at når man kører ind på vejen står der intet om 15 minutter. Der er kun det sædvanlige P skilt (hvid skrift på blå baggrund).
  13. Det lyder mest fornuftigt at beholde forsikringen. Når jeg skal bruge den igen bliver jeg dog nødt til at opsige avställningsforsikiringen da jeg vil skifte forsikringsselskab.
×
×
  • Tilføj...