Jump to content

KGB

Members
 • Content Count

  146
 • Joined

 • Last visited

About KGB

 • Rank
  Advanced Member

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Bunkeflostrand
 • Occupation
  Teknisk Konsulent
 1. Bilen findes stadig til salg, og prisen er nedsat :)
 2. Kan for god ordens skyld nævne at fælgene er meget pæne og ikke med P skader rundt i hele siden som ellers ofte ses.
 3. Jeg kører 6,7 liter. pr. 100 km(trip) - så det får jeg til lige under 15 km liter. Er lang tid siden jeg har lavet triptæller vs. tanket liter udregning. Dog mindes jeg det passer ok. Mener std. siger 16,13(biltorvet siger 16,4) - men det kræver vidst 90 km i timen kørsel.. (jf. bilregistret) Til gengæld er det ret konstant, dvs. skal køres temmelig hårdt på højrefod for at drive den længere ned... Kørte en årgang med tagboks og der kørte den 7.1 pr. 100 - hvilket jeg finder ok.
 4. Så er det grundet ryk til DK desværre blevet tid til at sælge bilen... Udover annonce indhold, er det værd at nævne at jeg oprindeligt og igennem mit eje, har passet på den, som at jeg skulle have den til den ikke var værd at servicere længere(oprindelig plan). Bilen står derfor rigtig flot, og altid kørt pænt og ikke over 2.000 omdrejninger før den er blevet varm... Så er man på udkig efter skøn langturs bil fra Toyota, vil jeg mene at denne er et kig værd! Link til Blocket: http://www.blocket.se/malmo/Toyota_Avensis_2_2_D_Cat_177_Executive__58453275.htm?ma=1 Skulle køber findes herinde, finder vi selvfølgelig ud af en fornuftig handel! Til de hurtige vil jeg lige tilknytte at jeg i aften opdatere Blocket med følgende indhold: (Xenon, sidste service ved 220.589 km på 15k interval, bagskiver og klodser blev byttet der, og her var tale om fuldservice selvom bogen instruerede lille, 1-2 gange i året plejet med læder pleje) Kan vises i DK eller Malmö :) Nogle spm. er det bare at skyde løs ;)
 5. KGB

  Lån hos diverse butikkæder

  Kan desværre ikke byde ind med dokumentation, men oplevede at Elgiganten ikke ville låne til rente/omk. frit grundet manglende dk adresse.. Gik da jeg blev fornærmet - heldigvis kom produktet ugen efter inkl. tilbehør for 2500 hos anden forhandler til samme pris - her kunne man ikke få kredit, men prisen var skarp nok så måtte man slå til. Oprindeligt ville jeg primært handle grundet det svarede til at spare op og jeg ville have haft produktet længe, men syntes det er lidt klamt det ikke fremgår tydeligere, for forsøgte netop at undersøge det med småt.
 6. Har søgt på google og denne side, men ikke nået svar så søger om andre der har prøvet det. Hvordan forholder det sig med skatten når der er skifte fra dk til se arbejde, med bopæl i se hele tiden. Tænker brug af fradrag, angivelse af indkomst mv. (Skiftede 1Q) Som jeg kan se pt. Skal indkomster anmeldes i de lande de er tjent, men hvor meget Eks. Dk så have mv... Pft
 7. Hvor er kontoen oprettet? SE IP eller DK IP? Fungere fint på comp - dog stadig med svenske undertekster (aner ikke om det kan ændres). Hvilket også må betyde at alle børne tingene stadig er på SE sprog - ok smart faktisk... Gad bare godt kunne vælge(appletv) da jeg måske ikke lige gad se den pågældende på svensk, men engelsk... EDIT: Kan se man kan skifte sprog via netlogin, virker på undertekster... Indhold styres altid af IP(enheden som der afspilles på) som jeg læser det.
 8. KGB

  Bunkeflo/Annestad 2012 -->

  Faktisk var jeg overrasket over hvor nemt det er at tage hjem om natten/aftenen - 5 min eller lign. efter toget er stoppet, går bussen direkte hjem(kostede vidst 17 sek) 999 går også tæt på døren, dog mindre flex tider..
 9. KGB

  Bunkeflo/Annestad 2012 -->

  Vi har vores til salg, så jo det gør de :p Dem jeg har hørt vil sælge skyldes primært enten at de rykker tilbage til DK, går fra hinanden eller skal have mere plads. Det er klart når der etableres et område med mange boliger, finanskrise osv. så vil der i de efterfølgende år være en del udskiftning af naturlige årsager. Tror mange af dem ville være blevet solgt, hvis der ikke havde været så mange der var villige til at tage store tab - dette giver noget uro. (tror jeg) Personligt vil vi sagtens kunne bo her som det ser ud nu og gør det også gerne, men kigger vi lidt fremad har vi nogle ønsker til eks. hus, familiestørrelse. etc. så derfor har vi sat vores ud. Så det skyldes ikke at vi ikke trives, blot et praktisk valg. Der bygges parker og andet så området er faktisk først nu ved at være ordentligt nu(været lidt bygge agtigt de sidste 4 år), så vil mene at det er mere attraktivt end da vi flyttede hertil, både på pris og nærområde. Det største minus jeg kan tænke på er at omk. for fællesudgifter er steget en del siden vi købte, dette skyldes så vidt jeg ved primært regelændring vedr. nye bostadsforeninger. Vores forening har løbende hævet den, så stigningerne pr. gang har ikke været så store, tilgengæld er der styr på tingene nu, og bestyrrelsen forventer at kunne sænke den om et til to år.. Så burde nok vente lidt med at sælge set med de økonomiske øjne... Kun hørt om biler, og primært navi i eks. VW eller andre dyre tyske dele - tror nu ikke det er så meget være, men aner det ikke. Enig, sjovt at det kan være så svært... Skal ikke dømme hvem der gør hvad, men virker lidt komisk den måde folk håndtere deres affald på når der ligger en genbrugs på vej ud...
 10. KGB

  Mountain Bike i og omkring malmø ?

  Hmm var lidt det jeg frygtede...er jo lidt vej at køre, og burde være en del natur at gøre brug af herovre... Fundet Info fra naturstyrrelsen vedr. Mtb spor i de danske skove, findes noget lignende i se? Kan se der er rigeligt med dyre cykler på blocket, så noget får da mudder på dækkene... De spor du omtaler, er det grus eller "rigtig" terræn? Har du oplevet noget man burde overveje inden man drøner derud? Tænker forbud etc...
 11. KGB

  Mountain Bike i og omkring malmø ?

  Liver lige op i denne tråd... Har søgt en del på nettet, men er endnu ikke helt lykkedes mig at finde info omkring rigtig fede ruter på mtb i malmøområdet. Ved at der i diverse danske skove er mtb stier, og bl.a. hareskoven ved ballerup/værløse byder på en del spændende terræn. De gange jeg har (til fods) været ude og se på bøgeskoven, virker det som om der kun er grusstier eller hestespor...? Har kigget på linket, men der står kun de mødes på en p-plads derude, og fra den syntes jeg ikke at have set andet end grusspor... Hvordan opleves det evt. mht. gående osv. når man cykler rundt derude?
 12. KGB

  Bunkeflo/Annestad 2012 -->

  Korrekt, der er garagepladser, hvor mange og hvor nemt det er at få er nok forskelligt hos de forskellige foreninger. Udepladserne "kæmpes" der om med de øvrige - kan dog ikke sige meget om tiden på en.(gætter nogle mdr.) Den ejendom vi bor i findes der rigeligt til er der ledige hele tiden. Der er nogle steder ude, hvor der kan holdes, med af gode grunde vil mange holde der, så kan være lidt bøvlet afhængig af hvor sart man er mht. afstand. Selv har vi nappet 2 inde, dels fordi vi er dovne og fordi at der ikke er mega varmt om sommeren, sne om vinteren og vådt resten af tiden :)
 13. KGB

  Bunkeflo/Annestad 2012 -->

  Har boet der siden 2008, og ja der har været en del som har valgt at flytte og deraf været villige til storetab grundet 2 boliger. Udover dette, har de nu endelig fået gjort noget ved det omkring liggende med parker osv. som gør at miljøet(bebyggelses) er mere indbydende og brugbart. 1. Ja, kender mange med børn i området og de render ofte rundt og leger på de grønne arealer når vejret er til det. 2. Der er på vores ejendom udbedret en række ting efter 2 årssynet, så uden at være ekspert er min opfattelse ja. 3. Prisen er svær at forudsige, men er flere som ikke vil sælge som markedet er nu, og venter. Området har efter min opfattelse været hårdt ramt af høj koncentration af danskere som har taget turen retur, uden at have alt det økonomiske på plads inden. Tror bunden er nået, men udsigten til prisstigning er nok lidt mere end 2 år... Dette er der sikkert en masse med andre bud på, men således ser jeg det. 10 er ikke et problem som jeg ser det - dog kommer det nok i højere grad ud på hvilke drømme du/i har for de næste 10 år:) 4. Også kun hørt at den skulle være fin, generelt har jeg om forskoler mv. kun hørt positivt (kan ikke udelukke der findes eksempler på det modsatte) 5. Ved ikke 6. Ikke andet end, at jorden er ryddet og stierne omkring er anlagt :D
×