Jump to content

briped

Members
 • Content Count

  809
 • Joined

 • Last visited

About briped

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 12/13/1976
 1. Jeg har lidt en diskussion med en svensk ven, som mener at årsagen til at priserne, på de mobile tjenester, er så høje i Sverige sammenlignet med Danmark, er fordi Sverige er så meget større (skove og alt det), hvor jeg mener det er fordi de svenske udbydere er mere magelige fordi de kan binde kunderne i 24+ måneder imod kun 6 måneder i Danmark. Er der nogen med bedre indsigt i sådan noget der kan byde ind? :-)
 2. Command + I (som i indigo) mener jeg det er, eller alt + i. Kan ikke lige huske hvilken modifier tast der er, men er sikker på at det er i der er den anden
 3. http://www.datainspektionen.se/fragor-och-svar/kameraovervakning/vilka-regler-galler-for-dashcams-eller-vindrutekameror/ Jeg synes da netop at et dashcam er til for at forebygge lovbrud og ulykker, i den forstand at de vil have en præventiv effekt overfor andre trafikanter som ellers føler at de kan køre hasarderet uden nogen juridisk eller økonomisk far for sig selv. Hvis alle vidste at der var stor sandsynlighed for at der er dashcam i de andre trafikanters biler, ville de ikke foretage hasarderede handlinger i trafikken. At det uden tvivl at den primære tanke er at kunne bevise skyld efter en ulykke, så vil førnævnte præventive effekt komme på længere sigt.
 4. Er personligt rigtig glad for min DS1511+ (DS1513+ hedder den nuværende model). Mulighed for at tilslutte op til 2 udvidelsesmoduler, så man nemt kan udvide med mere diskplads, hvis det skulle blive nødvendigt. 2 interfaces, så jeg kan have en der vender mod internettet og en der vender mod LAN (mindre besvær med NAT, hvis man har mulighed for det). Hvad angår streaming, så tror jeg at 415Play er den eneste der giver mening, med mindre man laver en dedikeret server til det formål ved siden af (som jo kan bruges til andre småting også). Jeg forestiller at 415Play transcoder til DLNA/UPnP enheder, hvilket betyder mere eller mindre alle nyere netværksdimser. En Atom CPU i sig selv kan ikke transcode 1080p, til nøds kan den klare 720p.
 5. Helt bestemt grundet dårligere konkurrence, grundet de ofte lange bindings tider.
 6. briped

  Valg 14 sep

  Ved EU valget tog jeg også flere valg sedler, af samme grund. Men så sad de der modtog kuverten efterfølgende og prøvede at kigge ind i kuverten, gennem det lille hul ved afrivning. Overvejede at at sige til ham at han ikke skulle sidde og lure på hvad som jeg har röstat. Jeg valgte dog at lade tvivlen komme ham til gode, at han bare ville sikre at der kun var én valg seddel i kuverten. Også selvom han i princippet kunne være ligeglad, at min stemme blot ville blive invalideret i så fald.
 7. briped

  Valg 14 sep

  Lad mig gætte, at du mener det er fornuftigt, fordi du er uenig med deres (SDs) indvandrerpolitik? Det er nu ikke fordi jeg er direkte uenig med mange af deres indvandrerpolitikske holdninger, dem er jeg faktisk i bred udstrækning enig med. Det er mere manglen på granularitet (nærmest ingen undtagelser, bare alt "fremmed" der kommer i den pulje) jeg er uenig med. Jeg synes faktisk at det er godt at SD ikke er politiske vatpikke, som bare følger flokken, fordi det er upopulært at sige andet. Og så mange af deres holdninger til homo- og transseksuelle er også helt godnat. Hvad angår KD, så skal religion og politik holdes helt og aldeles adskilt. Har ikke engang gidet at sætte mig yderligere ind i partiet. Bare det at de vælger at bruge navnet KRISTENdemokraterne. Synes også et navn som PIRATpartiet virker lidt useriøst.
 8. briped

  Valg 14 sep

  Min test ligger mig med SD og PP side om side, skarpt forfulgt af KD og M side om side. Jeg udelukker dog , mere af princip, SD og KD, så mit valg er mellem M og PP.
 9. briped

  Valg 14 sep

  Du kan evt. starte her: http://www.svt.se/nyheter/val2014/guide/kompass/svt/ Eller her: http://riksdagsvalkompass2014.aftonbladet.se/compass Det er grundlæggende det samme der spørges om i begge, men den første, fra SVT, synes j er bedre fordi man kan læse for/imod på spørgsmålene, og få en bedre forståelse for konteksten.
 10. Enig. Jeg har prøvet om jeg kunne finde noget der svarer til 3.dk's sommertilbud 3LikeHome på Tre.se, men kan ikke engang komme i nærheden af samme pris.
 11. Køb 3Bredband Kontant 100GB og så fyld på igen når de første 100GB er brugt. Det er endda billigere end 3's normale bredbåndsabb. https://www.tre.se/Global/2014/Kundservice/Priser-Villkor/%C3%96versikt_3Kontant_Bredband_A4_140512.pdf?epslanguage=sv 3Bredband Kontant - 100GB - 399,- (kontantkort, altså ingen bindingstid og ingen opsigning) 3Bredband Abonnemang - 60GB - 499,- (abonnement, altså er der mindst 1 måneds bindingstid, typisk 18 eller 24 måneder, samt 3 måneders opsigning) Det er jo helt galimatias at købe et abonnement hos tre, når deres kontantkort er over dobbelt så billigt. Og 3 kan ikke komme og påstå der er trykfejl. For fejlen er gentaget minimum 2 steder i så fald (med min erfaring med 3, så er det nødvendigt at have dokumentation i orden, ellers forsøger de at røvrende en). https://www.tre.se/privat/bredband/3bredband-kontant/Oversikt/ https://www.tre.se/Global/2014/Kundservice/Priser-Villkor/%C3%96versikt_3Kontant_Bredband_A4_140512.pdf?epslanguage=sv [ATTACH]4651[/ATTACH][ATTACH]4652[/ATTACH]
×
×
 • Create New...